אחד הטובים הפרק של היום!!!

CoolBoy16

New member
אחד הטובים הפרק של היום!!!

רמברנט מעצבן ורק לא היה אמין הקטע עם קווין שמת...אז מילא הוא שמע את רמברנט כשהוא היה שם..אבל העיניים שלו היו עצומות ואחרי זה הוא אמר שזה מה שרמברנט לבש שם...WTF מחר הפרק

GrandPrix2006

New member
זהו. זה נגמר../images/Emo7.gif.

היום שודר הפרק האחרון ב"גולשים בזמן". 37 פרקים, עשרות עולמות, רגעי מתח, דרמה, קומדיה - סדרה נפלאה שהקדימה את זמנה והשתמשה במיטב האפקטים המיוחדים והצטיינה בהפקה אקסקלוסיבית שכללה צוות שחקנים משובח, איכויות סאונד מעולות, איפור ותלבושות ברמה, כתיבה איכותית ובימוי מושקע. נחמד היה לראות היום שהם סגרו מעגל מאז הפיילוט - הביאו את אבא של קווין, הם פתחו את המערבולת אבל לא גלשו וכיאה לפרק סיום, הם העיפו את כל הדמויות האורחות המעפנות, עם דיגס הטמבל הזה בראש ובראשונה. נקווה ש-AXN ישכילו לשדר את הסדרה מהתחלה בשידורים חוזרים (כולל הפרקים האבודים של חנוכה
) ואם אפשר אז גם יהיה נחמד לשבץ את הסדרה במרתון של כל פרקי השבוע ביום שישי או שבת. כמובן שצירוף הסדרה ל-VOD ישמח רבים מאיתנו. תודה לרשת FOX על סדרה נפלאה, שגדלנו איתה, שליוותה אותנו מאז שהיינו קטנים ואפילו עיצבה מעט את אישיותינו. נהיה אסירי תודה לנצח. אני רק מקווה שעכשיו שהסדרה הסתיימה הפורום לא ימות והדיונים המעניינים ימשיכו להתקיים בו. היה מעולה
!

Th3onE

New member
הלו! יש עוד מלא פרקים!

או שזה ציניות ואתה אחד מאלה שמתעלם מהעונות הבאות?.. כי יש עוד הרבה!

The Quickening

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לפי התמונה ששמת עם ההרכב המקורי אני מבין למה אתה מתכוון אבל אין ספק שקארי (מגי) מוסיפה אור חדש על הסדרה
. בכל אופן לפי לוח השידורים של AXN הפרק המדובר הוא ביום רביעי ולא מחר....

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gif

מחר הפרק האחרון בלי מגי וזה פרק ממש חזק..הזה עם המפלצת אחרי זה מגי(
) באה שלדעתי זה הדבר הכי טוב שקרה לסליידרס...אבל בכל מקרה כמה פרקים אחרי זה יש עוד פרק אחרון עם הפרופסור ובלי מגי- זה עם היצורים מתחת לאדמה והפירות שיש להם איזה טעם שאתה חושב עליו...פרק טוב!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

או כמו שאומר השיר: אין ספק שזוהי שקיעתה של הזריחה

The Quickening

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט אחד הפרקים החזקים ביותר בסדרה הזאת! נזכרתי בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה והייתי המום מהעובדה שהם לא גלשו כשהטיימר הגיע לאפס. אבל דבר אחד הרגיז אותי: עם שלם שבו בני המלכות גולשים בין עולמות עושים זאת באמצעות טיימר שנראה בדיוק כמו הטיימר שקווין המציא?

Th3onE

New member
זה לא היה בדיוק אותו דבר ../images/Emo58.gif

עיצוב קצת שונה.. מה עוד אפשר לעשות?.. וחוץ מזה זה פרט שולי! זאת סדרה! חחח אני נהניתי מהפרק.. זכרתי אותו בפרטים.. אגב מישהו זוכר תפרק שבו הם גולשים למה שנראה כמו גן עדן ואז נופילם דברים מהשמיים ונכנס למגי (או לוויד לא זוכר) איזה ג'וק לפה ואז הוא משתלט עליה ויש מין סיפור סטייל אנימופריץ שיש טפילים שמשתלטים על הגוף.. אני דווקא אהבתי תעונות האחרונות, עד להחלפה של קווין.. כמובן שפחות אהבתי את הזריקה של הפרופסור וויד..

nick at noon

New member
דבר אחד שדי עיצבן אותי

גם הבחורה שהם הלכו להציל מהפירמידה וגם הרופאה מסבירות לגולשים דברים על התרבות שלהם עם המילים "my people", מה זה אמור להביע? לפי מה שרואים התרבות המצרית היא לא רקק התרבות השולטת אלא גם של רוב הציבור (הבחרוה ההיא היא לא ממעמד שליט) אז למה הן מניחות שצריך להסביר את המנהגים שלהם ולהשתמש במונח "העם שלי". זה פשוט מוזר. חוץ מזה בשביל עולם שנשלט על ידי התרבות המצרית העתיקה הוא נראה הרבה יותר מידי כמו העולם שלנו. למה הם מדברים אנגלית למשל? אבל כן פרק לא רע בכלל, אני אישית אף פעם לא התלהבתי ממנו.

למעלה