אחד הטורים שאני יותר אוהבת לקרוא...
זה הטור השבועי של איריס ז'ורלט "לא רק סושי" ב-YNET ,שמצליח לעורר בי כל פעם חשק לבשל ולנסות מאכלים יפניים חדשים. היום לתדהמתי גיליתי כי ביפן יש מאכל שזהה בצורתו ולדעתי גם באופן הכנתו ללחמניה המסורתית הסינית העונה לשם bao zi אני פשוט מאוהבת במאכל הזה ושמחה שיש לי מתכון לימים שבהם אעזוב את סין וארצה להפגין את כישורי המטבח הסיניים בפני חבריי הישראלים....
אגב, אפשר להכין סוגי מילוי שונים במקום בשר ובהתאם לטעם. בתאבון!
זה הטור השבועי של איריס ז'ורלט "לא רק סושי" ב-YNET ,שמצליח לעורר בי כל פעם חשק לבשל ולנסות מאכלים יפניים חדשים. היום לתדהמתי גיליתי כי ביפן יש מאכל שזהה בצורתו ולדעתי גם באופן הכנתו ללחמניה המסורתית הסינית העונה לשם bao zi אני פשוט מאוהבת במאכל הזה ושמחה שיש לי מתכון לימים שבהם אעזוב את סין וארצה להפגין את כישורי המטבח הסיניים בפני חבריי הישראלים....