אחד המאכלים שבנותי מאד מאד אוהבות

אחד המאכלים שבנותי מאד מאד אוהבות ../images/Emo71.gif

זהו הפנקייק או בשמו העיברי מחבתיות אז היום הכנו וצילמנו עבורכם סדנא ווירטואלית אנחנו עשינו לפי מתכון מספר ילדים מבשלים של רות סירקיס והנה המתכון מצרכים: 1 כוס קמח 2 כפיות א.אפייה 2 כפות סוכר 1 ביצה 4\3 כוס חלב 2 כפות שמן 1 כפית תמצית וניל וסירופ מייפל או שוקולד למי שרוצה לשים על הפנקייק שהוא מוכן

אחרי ששמנו את כל החומרים בקערת המערבל

מערבבים הכל שכל החומרים יתערבבו טוב טוב ואז עם מרית של המרק מוזגים לתוך מחבת קטנה

שיחקתם אותה,אחלה של פנקייק'ס, לי יש

מתכון מנצח אחר, גם יוצא יאמי יאמי אם תרצו ארשום לכם.

מוריה 66

New member
כל הכבוד! באמת עדיף מסופגניה......./images/Emo140.gif

את כנראה באמת מביאה חשק....לילדים אחרים... אחה"צ הגדולה ביקשה וקנינו יחד פירות לסלט פירות נראה אם תפתיעה אותי ותכין לבד. היא מספיק גדולה - בת 11 והקטנה 6 וחצי. קנינו למתכון
בננות, תפוזים, תפוחים , נוסיף אננס (משימורים) , ממתיק . רצתה שניקנה תותים
אבל ויתרתי עליהם.

מוריה תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום כיף לי לשמוע שאני מצליחה להביא חשק לילדים להיות מעורבים במטבח ועוד יותר שמחה לשמוע שהיא רוצה להכין סלט פירות נשמח מאד לראות את התוצאה.

GaLa k

New member
לרגישים לחלב

במה אפשר להחליף את החלב??? בכלל הייתי מאוד שמחה אם הייתה התייחסות לרגישויות לאוכל (גלוטן, חלב...), הרגישויות האלה יחסית שכיחות אצל ילדים, אשמח אם תוכלי במתכונים להציע חלופות למצרכים אלרגניים. תודה

אשמח בכיף להתייחס לזה

לרגישים לחלב אפשר להחליף למיץ תפוזים,מים,מיץ קלמנטינות

עלמה7

New member
זה בדיוק המתכון שלפיו אני עושה.

קיבלתי אותו מאמא של חברה מהגן של הגדול, אז כנראה שהיא לקחה אותו מרות סירקיס. אני משתמשת בקמח תופח, ולא בקמח רגיל עם אבקת אפיה.

למעלה