יאללה...
-כמה זמן אתם מכירים את "5"? יוני כהן, השותף שלי במעונות. מאז שנכנסתי למעונות...קצת פחות משנה. -האם "7" מכיר את "24"? לארה ומור בן אפרים. לא, אבל מור היה מת לזה : ) -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אינה יודצ'ק, אני מדבר איתה עכשיו, למען האמת : ) לפני זה אבל אתמול בערב : ) -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? מיכאל ליסר. אחד החברים הכי קרובים שלי, אם לא הכי קרוב. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? רועי צור וליאור שני...הממממ...לא נראה לי ילך להם...אבל שרירים עם זיפים וראש ענק : ) -ושל "25" ו "14"? מהם מרינה כץ ודימה ברזינסקי. חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! ילדים קטנים וג'ינג'יים : ) -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? הגר נצר. המממ...לפני יומיים : ) -מתי הצחיק אתכם "6"? אביחי אלימלך. לא זוכר כל כך, עבר קצת זמן : ) -היית יוצאת עם "28"? רונן הוך. אם הייתי בחורה, אז בטוח!! -ועם "14"? דימה ברזינסקי. בטח, אפילו שאני לא בחורה! -האם "3" ו "20" מתאימים? אריה צימקינד ולאונרדו אורלנסקי...כן, בתור חברים הם סבבה...הם גם אוהבים אחד את השני. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? הילה נקסון. איזה כפרה חמודה היא : )) -איזו חיה תקשרו ל "4"? עומר פרבר...אפרוח : )) -איזה צבע תקשרו ל "8"? עומרי שלו. אדום...לא יודע למה...בטח בגלל התמונה בחוגר שלו : ) -איזו עונה תקשרו ל "17"? ענבר טשימוביץ'...סתיו. כי היא פריקית מלנכולית : )))) חחחחחחח : ) -האם "21" ו "15" מתאימים? מרינה שולדינר ודימה מגנר...וואו!!!!!!! כל כך כן...אפילו היה מצב ביניהם פעם : )) -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לאוניד פורמן. אוי אלוהים...זה רע בכל כך הרבה רמות : \ -הגדר בשלוש מילים את "18" – שירן כהן...הממממ...מומחוי בת מומחוי! -איזו קריירה מתאימה ל "16"? יבגני פייגין...חחחח...לא יודע...להיות סוכן מכוניות משומשות : ) -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מיכאל ליסר....מסתבר שמהנדס תעשיה וניהול : ) -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? אלון גני...לא בדיוק...הוא היה המרצה שלי להנעה רקטית : ) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? ליאור פרוינד...המממ...כנראה שלא...הוא קצת טמבל. -מתי רבת עם "11"? מיכאל יובנוביץ'...במהלך השנה האחרונה רבנו מספר פעמים...בגלל דברים של לימודים.ץ..הפעם האחרונה נראה לי הייתה לגבי המעונות...הוא קצת כעס כי לא קיבלתי מעונות. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? איציק מאיר וחן מזרחי : )) חחחח...לא נראה לי, למרות שיש מצב : ) -האם "23" אוהב את "26"? אלון גני וענת פסוק. הם לא מכירים...אבל אלון אוהב את כולם...וענת הייתה מתה על אלון, הוא מצחיק : ) -האם אתה אוהב את "27"? ניב בן אבי...כן, הוא בסדר גמור...אין תלונות : ) וזהו : )