אחד המגניבים..

InfeCtedShesek

New member
אחד המגניבים..

עשינו את זה פה פעם. רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- אחרי שתרשמו אני אוסיף שאלות.

DredLox

New member
ווהו : ))) אני בבית סופסוף : ))

1. הגר נצר 2. מיכאל ליסר 3. אריה צימקינד 4. עומר פרבר 5. יוני כהן 6. אביחי אלימלך 7. לארה : ) 8. עומרי שלו 9. רועי צור 10. הילה נקסון 11. מיכאל יובנוביץ' 12. איציק מאיר 13. אינה יודצ'ק 14. דימה ברזינסקי 15. דימה מגנר 16. יבגני פייגין 17. ענבר טשימוביץ' 18. שירן כהן 19. חן מזרחי 20. לאונרדו אורלנסקי 21. מרינה שולדינר 22. לאוניד פורמן 23. אלון גני 24. מור בן אפרים 25. מרינה כץ 26. ענת פסוק 27. ניב בן אבי 28. רונן הוך 29. ליאור פרוינד 30. ליאור שני זהו : )

DredLox

New member
יאללה...

-כמה זמן אתם מכירים את "5"? יוני כהן, השותף שלי במעונות. מאז שנכנסתי למעונות...קצת פחות משנה. -האם "7" מכיר את "24"? לארה ומור בן אפרים. לא, אבל מור היה מת לזה : ) -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אינה יודצ'ק, אני מדבר איתה עכשיו, למען האמת : ) לפני זה אבל אתמול בערב : ) -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? מיכאל ליסר. אחד החברים הכי קרובים שלי, אם לא הכי קרוב. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? רועי צור וליאור שני...הממממ...לא נראה לי ילך להם...אבל שרירים עם זיפים וראש ענק : ) -ושל "25" ו "14"? מהם מרינה כץ ודימה ברזינסקי. חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! ילדים קטנים וג'ינג'יים : ) -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? הגר נצר. המממ...לפני יומיים : ) -מתי הצחיק אתכם "6"? אביחי אלימלך. לא זוכר כל כך, עבר קצת זמן : ) -היית יוצאת עם "28"? רונן הוך. אם הייתי בחורה, אז בטוח!! -ועם "14"? דימה ברזינסקי. בטח, אפילו שאני לא בחורה! -האם "3" ו "20" מתאימים? אריה צימקינד ולאונרדו אורלנסקי...כן, בתור חברים הם סבבה...הם גם אוהבים אחד את השני. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? הילה נקסון. איזה כפרה חמודה היא : )) -איזו חיה תקשרו ל "4"? עומר פרבר...אפרוח : )) -איזה צבע תקשרו ל "8"? עומרי שלו. אדום...לא יודע למה...בטח בגלל התמונה בחוגר שלו : ) -איזו עונה תקשרו ל "17"? ענבר טשימוביץ'...סתיו. כי היא פריקית מלנכולית : )))) חחחחחחח : ) -האם "21" ו "15" מתאימים? מרינה שולדינר ודימה מגנר...וואו!!!!!!! כל כך כן...אפילו היה מצב ביניהם פעם : )) -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לאוניד פורמן. אוי אלוהים...זה רע בכל כך הרבה רמות : \ -הגדר בשלוש מילים את "18" – שירן כהן...הממממ...מומחוי בת מומחוי! -איזו קריירה מתאימה ל "16"? יבגני פייגין...חחחח...לא יודע...להיות סוכן מכוניות משומשות : ) -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מיכאל ליסר....מסתבר שמהנדס תעשיה וניהול : ) -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? אלון גני...לא בדיוק...הוא היה המרצה שלי להנעה רקטית : ) -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? ליאור פרוינד...המממ...כנראה שלא...הוא קצת טמבל. -מתי רבת עם "11"? מיכאל יובנוביץ'...במהלך השנה האחרונה רבנו מספר פעמים...בגלל דברים של לימודים.ץ..הפעם האחרונה נראה לי הייתה לגבי המעונות...הוא קצת כעס כי לא קיבלתי מעונות. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? איציק מאיר וחן מזרחי : )) חחחח...לא נראה לי, למרות שיש מצב : ) -האם "23" אוהב את "26"? אלון גני וענת פסוק. הם לא מכירים...אבל אלון אוהב את כולם...וענת הייתה מתה על אלון, הוא מצחיק : ) -האם אתה אוהב את "27"? ניב בן אבי...כן, הוא בסדר גמור...אין תלונות : ) וזהו : )

ט'עחת

1- הגר 2- יב 3- מכאל 4- עומר 5- צור 6- אריה 7- תום אלבז 8- יוליה 9- נקסון 10- ענת 11- לעוס 12- ויניק 13- דנגור 14- סמדי 15- פלינה 16- גבי 17- בז'ו 18- אחותי 19- דגנית 20- יורש 21- דודי 22- ניב 23- דורון 24- חן מזרחי 25- בנעמי 26- עידן שימונוביץ' 27- אורון 28- ציפי 29- חורי 30- אנבל

Lamia

New member
(טשי:)

-כמה זמן אתם מכירים את "5"? [צור] שלוש שנים בערך. -האם "7" מכיר את "24"? [תום וחן] לא. אבסולוטלי לא. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? [דנגור]אתמול.. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? [יב] בת זונה אך טעונה שיפור. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? [נקסון ואנבל] פחד. -ושל "25" ו "14"? [בנעמי וסמדי] מגניבים בטירוף!! -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? [הגר] ברגע זה ממש. -מתי הצחיק אתכם "6"? [אריה] לפני מספר דקות בטלפון. -היית יוצאת עם "28"? [ציפי] נבר אבר ווי וויל בי טוגזר. -ועם "14"? [סמדי] כן. -האם "3" ו "20" מתאימים? [יורש ומיכאל] נבר אבר דיי וויל בי טוגזר. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? [ענת] וואי סחטיין!כלת עולם, אין עליה. -איזו חיה תקשרו ל "4"? [עומר]כלבת העולם הגדול -איזה צבע תקשרו ל "8"?[יוליה] בורדו-חום חרא. -איזו עונה תקשרו ל "17"?[בז'ו] עונת היחום של כלבת העולם הגדול. -האם "21" ו "15" מתאימים? [דודי ופולינה] לאהוהוהוהוהו! -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? [ניב] נבר אבר ווי וור טוגזר! -הגדר בשלוש מילים את "18" – [אחותי] א-חו-ט'עחת. -איזו קריירה מתאימה ל "16"? [גבי] כוכב בגיי פורן. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? [יב] זמר -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? [דורון] לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? [חורי] לא -מתי רבת עם "11"? [לוס] עדיין לא. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? [ויניק ודגנית] נבר אבר דיי קוד בי טוגזר. ט'עחת. -האם "23" אוהב את "26"? [דורון ועידן שמעון] יש מצב לצב. תגידו, מה המצב? -האם אתה אוהב את "27"? [אורון] הכי חם וסקסי בעולם. חתיך אש מגיל שש

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

1- אישתי. 2- נעמה. 3- אלונצ'יק. 4- לאוניד. 5- דגנית. 6- מורן. 7- אזולאי. 8- נטשה. 9- מילנה. 10- שוריק. 11-עומרי. 12- אייל. 13- מילנה. 14- ילנה. 15- אנצ'קה. 16- טניה. 17- אמיר. 18- רמי. 19- עדי. 20- אניה. 21- דרורי 22- טניה 23- נלה 24- יבגי 25- דרורי 26- סווטה 27- מיכאל 28- יאנו'ש 29- דאשה 30- ויטלי.

M a r U s k A

New member
אמממממ..

אני מכירה אפילו כמה אנשים בשם עומר, למה

DredLox

New member
לטחור יש כלי!

וכשאני אומר כלי, אני מ תכוון לאקדח שיורה כדורים ירוקים מפלסטיק.

InfeCtedShesek

New member
יוו ענת אף פעם לא רבתם בפורום

ידעתי שמתישהו עוד יהיה פה משהו חדש איזה ריגושים

למעלה