אחד הסיפורים ההזויים והמשעשעים שהיו לי...

בועז בר1

New member
אחד הסיפורים ההזויים והמשעשעים שהיו לי...

טורניר sit & go 12+1 שישה שחקנים. שלושה שחקנים נשארו אני בניהם... אני עם רגל ו9 עשיריות בחוץ מהטורניר עם 53 צ'יפים
כאשר שני השחקנים שווים בכמות עם כ4500 כ"א. נחשו מי ניצח את הטורניר?
עם כזה מזל שהיה לי אני בטוח שזו הסיבה שאנשים חושבים שהכל מזוייף בעסק הזה...

darkAI

New member
תתכונן לDoomswitch.

אבל מזל טוב על הזכייה! תיעדת את הידיים או משהו?

בועז בר1

New member
לא תיעדתי,כיוון שלא ציפיתי שדבר כזה יקרה...

וחוץ מזה מאז המקרה אני סובל מחוסר מזל שהוא פשוט לא להאמין,הפסדתי את כל הבנק רול שלי, לדעתי 4\5 מההפסד באו בבט בידים בריבר. סטטיסטית להערכתי סיכוי של פחות מ5% שזה יקרה. משהו באמת גורם לי להאמין שכל העסק מכור מראש. סליחה על הבורות ..מה זה Doomswitch?

2המרפא

New member
הדום סוויץ` זה מה שקרה לך

אחרי תקופה שאתה רץ טוב פתאום אתה לא מצליח להחזיק יד. הדום סוויץ זה משהו שקורה לאורך זמן אצלך יכול להיות שזה סתם ואריאנס.

thecombina

New member
כמוך כמוני

אתמול החלטתי לשחק במשך שעתיים בראש פוקר סופר טייט. נכנסתי רק עם זוג 9 ומעלה,ak,aq ומהדילר גם a10 סוטד ומעלה. שעה וחצי עבד לי טוב והרווחתי יפה,פתאום קיבלתי שלוש בד ביטים אחד אחרי השני ובשלושתם הפסדתי בריבר אחרי שנכסתי באולאין לפני ובכל המצבים הובלתי בגדול. כבר הרבה זמן שלא התעצבנתי מבדביט אפילו כשהיריב היה צריך בדיוק שתי קלפים אחד אחרי השני וקיבל אותם הייתי מחייך אבל הרצף הלא יאומן של שלושתם אחד אחרי השני הוציא אותי מדעתי

LamLamos

New member
ככה זה תמיד באמת זה כבר נראה מכור

על כל מזל יבוא פי 8 חוסר מזל הרווחת 10 דולר במזל תתכונן להפסיד 80 בבאד ביטים אחד אחרי השני ..

בועז בר1

New member
בגלל זה צריך לארגן כמה חבר'ה שסבלו מהתופעה.

לארגן סטטיסטיקאי ועו"ד טוב. לדפוק להם ת'אמא בתביעה ייצוגית. ואז תתכונן להרוויח כפול ומעבר לכך במשפט נגדם. סטסטיסטיקה לאורך זמן אמורה להתיישר. ואם אתה מצליח להוכיח שאחרי אלפי הימורים העסק מכור אתה תפיל אותם. קשה אבל אפשרי!

בועז בר1

New member
מה גם יש לציין שאני רואה המון פוקר ב_TV

קאש או טורנירים, ואין אבל אין באד ביטים כאלה שם. למה? כי שם הקלפים אמיתיים. *הרבה פעמים שהיו באד ביטים ניסיתי להתכתב עם ה"שחקן" בצ'אט,אבל לא הייתה תגובה מהעבר השני,מה שמעלה עוד יותר את החשד. *איך "שחקן יכול להשוות רייז של 3 פעמים קופה ויותר, בשביל איזה שדרואו מפוקק, או בשביל ראנר ראנר. העסק מכור.

Shaycus

New member
כל כך הרבה פעמים

ראיתי באד ביטים מטורפים בטלוויזיה.. קח לדוגמא את הפול האוס של נגראנו נגד גאס, סך הכל אני מסכים עם מה שאומר המרפא, הזיכרון הוא סלקטיבי ואת כל הנצחונות לא זוכרים, אלא רק את ההפסדים וזה טבעי

בועז בר1

New member
ראיתי גם ראיתי ...הדיון הזה יכול להמשך לנצח.

אי אפשר להוכיח את זה לכאן או לכאן אא"כ תהיה בדיקה מקצועית. לאחר שנתיים שלא שיחקתי כלל חזרתי לשחק לפני שבוע. אני מתעסק קצת במתמטיקה,ומה שקרה לי בשבוע האחרון,לדעתי בע"ל סיכויים של 5%-7% להתרחש. באד ביטים מכורים או לא,שוב אנחנו לא יכולים להוכיח את זה.

ronil

New member
בוא נשאל אחרת...יש פה מישהוא שהצליח לאורך זמן

לשמור על רווחים,עכשיו אני לא מדבר על פשוט לחתוך רווח למזומן...אני מתחיל יחסית גם לא מכיר את כל המונחים אבל לאחר תקופה שיצרתי רווח יפה (לאורך שבוע לערך שבו יותר מפי 4 רווח על ההפקדה),איכשהוא יום אחד התיישבתי ופשוט התחלתי להפסיד את הכול בקלף האחרון (ריבר ?),זוגיים שהופכים לפול האוס מול רצף שלי אפילו פלאש,זוג לשלישיה וכו'... ואז חולפת השאלה האם זה לא מכור ? מה אתם אומרים ,אני למרות זאת עדיין חושב שלא,אבל... אני מקווה שהמונחים מובנים ביחס למונחים המקצועיים.

b.o.b

New member
חברים אין הרבה מה לעשות

יש באד ביטים ותמיד יהיו(יותר מלייב) אבל אין כאן משהו מכור, זה שמישהו לא ענה לך בצד השני של הצאט לא אומר שזה "רובוט" יש עוד עשרות מקרים שאנשים לא יענו לך בצאט, חוץ מזה שאם הוא עשה מהלך מטומטם, חלקם יודעים את זה ופשוט מעדיפים להתעלם. אני סובל מבאד ביטים כמו כולם כאן ובכל זאת ברווח קבוע(לא , אני לא חי מפוקר אבל הרווחים עדיין יפים, בעיקר שאני לאט לאט עולה עוד ועוד בבאיין) באופן כללי אני באמת ובתמים חושב שכמעט כל שחקן פוקר באינטרנט בטוח שהוא סובל הכי הרבה מבאד ביטים ואין אף אחד ש"רץ גרוע יותר ממנו" זה נובע מהרבה דברים כמו זיכרון שלילי וכמו הסבר על הפסדים. אין מה לעשות, צריך להבין שזה חלק מהמשחק ואומר לכם את זה אחד שהתחרפן אתמול מבאד ביטים נוראיים של ראנר ראנר רביעייה של פוקט נמוך לסט שלי בפלופ וכו'.

בועז בר1

New member
שוב,צריך לבדוק את זה באופן סטטיסטי...

לנתח כמה אלפי ידיים, זה הכל. שוב,לא פשוט אבל אפשרי.

לא רק שזה מאוד פשוט, עושים את זה כל הזמן...

אתה גם יכול לבדוק בעצמך - פשוט תוריד את התוכנה HOLDEM MANAGER (תקופת נסיון חינם). אל תיקחו את ההפסדים שלכם באופן אישי, לאחר הרייק שנלקח לבית מעריכים שרק 2%-5% מהשחקנים הם רווחים בטווח הארוך. נכון - רוב השחקנים חושבים שהם באחוזים המנצחים. זה טבעי - כששחקן מנצח יד הוא מיחס את זה ליכולתו הטובה וכשהוא מפסיד הוא מיחס זאת לחוסר מזל/המשחק מכור. וכן, בהחלט אפשר להיות רווחי בטווח הארוך. אני התחלתי מ-2$ והגעתי כעת לכמה אלפי שקלים (כמובן אחרי הרבה מאוד משחקים). אם אתה רוצים להשתפר - תקראו ספרים ותשמרו על ניהול תקין של הכסף שלכם.

2המרפא

New member
טוב לכל האלה שבטוחים שהפוקר באינטרנט מכור

לדעתי אתם טועים ותאמינו לי שאני אכלתי באד ביטים יותר מכל אחד פה. זה מה יש, לפעמים רצים טוב לפעמים רצים רע אבל יש פה אנם שמורווחים לאורך זמן ויש פה אנשים שהרבה זמן שורדים הכל. בשביל להוכיח משהו כזה צריך סמפל של עשרות מיליוני ידיים ושיהיו בעלי טעות סטטיסיטית מינימלית ואני מוכן להתערב שאף אחד לא יכול להוכיח את זה. אז אולי זה כן מכור אולי לא אבל תזכרו תמיד שהזכרון הוא סלקטיבי ואתם לא זוכרים את כל הפעמים שהאסים שלכם החזיקו לעמות כל הפעמים שהם נשברו זה הכל.

בועז בר1

New member
לא צריך סמפל של מיליוני ידיים.

אני מניח שכמה אלפי ידיים הם עדות די טובה. אם תהיה התארגנות רצינית,מקצועית,ועקבית,אני חושב שיהיה אפשר להוכיח שהבאד ביטים נמצאים מאחורי יד מכוונת. ואז לתבוע.

shaywh

New member
בהצלחה, בטוח שתצליח

עזוב שגאוני סטטיסטיקה חוטפים סווינגים של מיליונים מתחת לev ולא מתלוננים, אתה יודע יותר טוב. למרות שההנחה שלך שאלפי ידיים הן עדות מספיק טובה קצת מפוקפקת וגורמת לחשד שאולי אין לך תפיסה סטטיסטית מושלמת שהיא לגמרי כושר נלמד ודבר שאין לאנשים סתם ככה. נסה למשל לחשב מה הסיכוי שביד אקראית בפול רינג (או 6max, המשחק האהוב עליך) תקבל אסים מול מלכים של מישהו אחר ואז להעריך כמה ידיים כאלה צריך כדי לבדוק אם עושים לך סאק אאוט על בסיס קבוע. ותאמין לי שאני גם אוכל ביטים על בסיס קבוע 2-8 אאוטים לריבר פוגעים לא רע לאחרונה. נ.ב. ממליץ לך לעשות ctrl+f בפול טילט בכל שולחן שהוא לא מיקרו ולבדוק את השמות של השחקנים בכמה שולחנות כל אחד משחק, אולי תגלה שיש סיבות אחרות לזה שלא עונים לך. נניח שאנשים משחקים שמונה שולחנות.

למעלה