אחד הסרטים הטובים שראיתי. פעם ראשונה שראיתי

TotalCommnader

New member
אחד הסרטים הטובים שראיתי. פעם ראשונה שראיתי

סרט פעמיים ביומיים ואני רוצה לראות אותו שוב. רעיון מבריק וביצוע מדהים! (ובד"כ אני לא שם סימני קריאה!)

הפחד בעיניים בזמן הREAPING ובתחילת המשחק. המתח. האדישות לחיי אדם של השופטים והצוות (MANNERS!). הדילמות המוסריות. הסאטירה. (אומנם לא מכריחים אנשים להשתתף עדיין בריאליטי אבל אנחנו נהנים מהסבל שלהם שהוא בידור מבחינתינו. בסרט זה אומנם שחקנים אבל אנחנו נהנים ממנו מאוד ומזדהים איתו. מה *אתם* הייתם עושים). האכזריות של המשתתפים והקהל. האנושיות. ההצמדות לפורמט טלוויזיוני בכל מחיר. החיים במחוזות. השימוש הציני בטלוויזיה באמצעי שליטה.

ומצד שני שיתוף הפעולה הכמעט מלא של השחקנים עם חוקי המשחק. גם לפני המשחק עצמו כמובן. הראיונות, הרצון לרצות. היעדר הנסיון הכמעט מוחלט להלחם במערכת או למרוד בה גם ע"י השחקנים הנורמטיביים יותר. כש"פיתה" אומר שהוא לא רוצה שהם ישנו אותו הם בעצם כבר שינו אותו.

יש מחקרים על צייתנות מול סמכות והמרחק בין אדם נורמלי לנאצי קטן עד כדי אימה:

http://www.hayadan.org.il/how-we-miised-holocoust-insight-06051/

N o R i K o

New member
פיתה

ברוך הבא!

שמחה שנהנית מהסרט. עם זאת, אני חושבת שכדאי ללכת ולקרוא את המקור ולהבין את המסר האמיתי שהמחברת ניסתה להעביר. אמנם נקודת המבט של קטניס גורעת מנקודת המבט הקפיטולית אבל אני חושבת שזה דווקא הייתרון של הספר.

ומה דעתך על הטריילר לסרט הבא?
http://www.youtube.com/watch?v=jyPnQw_Lqds

TotalCommnader

New member
הטריילר עצבן בטירוף.

מה זאת אומרת "רק טריילר"? עכשיו אני אהיה בעצבים עד שהוא יצא...

אגב פעם ראשונה שאני רואה סרט לפני שקראתי את הספר. אני אחפש אותו בספריה בתקווה שיש כי היא קטנה.

N o R i K o

New member
נראה לי שהסיכויים הם לטובתך

כי בכל זאת מדובר בסדרת ספרים מאוד פופולרית.
וספר לנו על זה! אתה מחכה לסרט השני בדיוק יומיים, אנחנו מחכים לו כבר מה-22.3.12, שגם לתאריך הזה כל אחד מאיתנו חיכה איזה שנה בערך...

לפחות אתה מוזמן להצטרף לקבוצת התמיכה שלנו

כולנו נשמח לשמוע את הרשמים שלך גם על הספרים

TotalCommnader

New member
ראית את הקישור? מלבד הניסוי הידוע של מילגרם י

ש ניסויים פחות מוכרים ומפחידים לא פחות.

Black Stain

New member
האמת שהסרט

הרבה פחות חזק מסדרת הספרים.. אבל המסר שלהם באמת מדהים גם אותי הוא תפס ממש לא מוכנה

השיתוף פעולה של השחקנים באמת מדהים.. אבל פה אפשר לראות כמה הפחד מושרש עמוק בתודעה של האנשים.. כמה הם לא מאמינים שיש להם כוח לשנות ושמקבלים את המרות הלא צודקת כלפיהם.
יש הרבה רבדים לספר מבחינתי.. אבל הם יותר באים לידי ביטוי בהמשך אז יאללה תסיים את הסדרה ותחזור לפה ונחפור עד אינסוף

למעלה