אחד השירים היותר יפים שיש לנו ....

nani nani

New member
אחד השירים היותר יפים שיש לנו ....

כשישבתי מולך מבלי לדבר כי הכל כבר נאמר יכולת לנחש שקשה לי מאוד ויכולת לנחש שמר את קמת ועברת, והלכת למטבח וחזרת כעבור דקה ובדרך לא שמת את ידך על כתפי לנגיעה אחת רכה. את כל כך ישרה וכל כך הגונה ואת לא יכולה לרמות כשאת לא אוהבת את לא יכולה, ואת זה אי אפשר לשנות. אבל את עברת ממש לידי והייתי כולי צעקה ובדרך לא שמת את ידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח, ועל זה אני לא סולח, ואת זה אני לא אסלח לך לעולם. כי את זה אני לא שוכח, ועל זה אני לא סולח, לעולם. כשהייתי איתך לא היית איתי, היתה רק תמונה מתנועעת. הרשית בחסדך לאהוב אותך, וכל חסד אחר מנע. ושום חסדים לא רציתי ממך, אבל באותה הדקה הייתי זקוק לידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח... עכשיו אני כאן יושב לבדי, עם הרגע ההוא הקר. יודע עד כמה ליבך הוא עני, ועד כמה יופייך עקר. אך אותה אהבה למרות רצוני עדיין את שמך מבכה. עדיין קוראת לידך על כתפי, לנגיעה אחת רכה. ואת זה אני לא שוכח...

alex

New member
יש שיר , ...

או , יותר נכון , פואמה , עוד יותר יפה מזה.

droli

New member
אתה-

שאמרת. תוכיח

alex

New member
שם הפואמה ...

הוא "מיכל , מיכל בנזין". אפשר לקרוא אותה כמה הודעות למטה ובמבצע ב- 9.90 ש"ח בסטימצקי.

nani nani

New member
../images/Emo6.gif הייתי קוראת אבל הלכתי לישון ../images/Emo3.gif

alex

New member
ועוד שיר ...

כמו שלא כותבים היום . אחד המצמררים שיש. כתבה אותו לאה גולדברג , הלחין אותו מירון מינסטר ושרה נורית גלרון. נפרדנו כך/שיר אהב"ה נפרדנו כך. היטב , היטב חרה לי הערפל בינינו כחומה זאת הטיפה שעל ידי נותרה לי טיפת סגריר ודאי היא - לא דמעה. לדור הזה הבכי הוא כלימה הוא לא יבכה על אהבה גוססת ביום הדין ובלילות החסד אדיש וגא הוא לא יוריד דמעה. נפרדנו כך הרחוב המה , המה , דחפני איזה הלך ומנגד הערפל תלוי כהינומה. מאין בליבי חדווה חוגגת אולי בכל זאת זו היתה דמעה.

nani nani

New member
אוף גילית אותי... פשוט ביזבזתי אותם

על הגליון ה-150 של על השולחן...

למעלה