אחד יוצא מהמיטה

anat30g

New member
אחד יוצא מהמיטה

החבר´ה שלי בני שנתיים וארבעה חודשים הם עדיין ישנים במיטות תינוק ואני לא רוצה עדיין להעביר אותם למיטות רגילות. נוח לי שהם "כלואים". בעיה שאחד קבוע יותר מהמיטה - השני אחרי התרסקות אל הרצפה לא מנסה אפילו. למה אני רוצה שישארו "כלואים"??? כי יש בבית עוד שני ילדים (6 ו8) והתאומים מחריבים להם את החדר - אם הדלת אצל הגדולים פתוחה הם נכנסים ומבלגנים להם את הצעצועים, מקשקשים במחברות... אחרי ביקור של התאומים בחדר של הגדולים צריך מכונית זבל לפינוי ההריסות!!! במהלך היום הדלת בחדר של הגדולים סגורה - אבל בלילה הם לא רוצים לישון עם דלת סגורה - וגם אני לא רוצה שישנו עם דלת סגורה... ככה שקורה שלפנות בוקר, בעוד כולנו ישנים, השובב מסוגל להתעורר - לצאת מהמיטה להכנס לחדר של הגדולים ולהתחיל במלאכת ההחרבה.... למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות??? אגב, יש לנו בבית שערים - הם למדו לפתוח אותם. ענת

קרנושה

New member
היי ענת........

אני עוד לא מצליחה להבין אך הם מצליחים לצאת "מהכלוב" הזה......או שאני תמימה מידיי
......שלי כל כך קטנים שקשה לי לראות את זה כעת... לא יכולה לעזור אך רציתי להגיב אכשהו...וזה מזכיר לי ת´משפט: ילדים קטנים=צרות קטנות, ילדים גדולים=צרות גדולות..... שב"ש

zimes

New member
שישנו עם דלת סגורה וחלון פתוח

אבל פתרון יסודי יותר יהיה - שהגדולים ירשו לקטנים להיות בחדר שלהם, לפעמים (אולי בהשגחה שלך או של אחד הגדולים). אפילו שיהיה מדף אחד אליו מותר לגשת - כמו מגירת הפלסטיקים במטבח. ככה זה לא יראה כמו יעד קסום בלתי מושג שנכנסים אליו בכל הזדמנות בה הדלת נשארה פתוחה.

nonana

New member
לי יש את אותה הבעיה עם הבת הגדולה../images/Emo3.gif

נדב ונעמה משגעים אותה ועושים שומות בחדר שלה. הגענו להסכם עם נעה (הגדולה) שאת הדברים שאפשר להרוס לעלות למעלה וכשהיא תרצה אותם היא תבקש ממני או מבעלי. התאומים עדיין לא עברו מיטה אבל כבר מעל שנה יש להם שיטה שהם יורדים מהמיטה שלהם. למרות הכל עדיין לא העברתי אותם. אני מחכה לגיל הקרוב יותר לשלוש. לדעתי העברה שלהם עדיין סובלת דיחוי.

keren1

New member
בדיוק לפני שבוע העלתי מדף

את כל הספרים של דניאל (פשוט רחמתי עליהם). את הבובות הורדתי מדף. גם את בית הברבי קיפלתי כי מתן חשב שאפשר לגור שם וניסה לישון שם והפיל 2 קומות מהבית. האמת גם אני הסברתי לדניאל שאת הדברים היקרים לליבה שתעלים מהם. הם עוד לא מבינים ורק רוצים לקרוע. דרך אגב דניאל עדיין לא יודעת שברבי מגיעה עם נעליים ושרשראות (הכל בקופסה מחכה לגיל מתאים יותר של הקטנים) תחשבו איזה הפתעה צפויה לה. לצאת ממיטת תינוק ...... אני זוכרת שבמשפחתון של דניאל הילדים היו קופצים ממיטה למיטה. ברגע שהם מבינים את הטכניקה אין בעיה. נונהנהשוש מה שלומך ? נשמע שביליתם בסוף שבוע זה גם בשבילנו בחיק הטבע. תמונות בבקשה תמונות בבקשה.

nonana

New member
אני מקווה שעד שבוע הבא יהיו לי

תמונות להראות קרן- גם את שלך לא ראינו. תשלחי

קרנושה

New member
בוקר ../images/Emo42.gif לכולם.....

אני לא סתם מאחרת....לא הצלחתי להתחבר לשרת
טופ, כעת אני פה וכייף לי.....חחחח חברותיי המתפקדות... אך עברה עליכן השבת? אגב קרן-התמונה לא עולה....איזה קובץ את מנסה לעשות מה הסיומת שלו?

nonana

New member
עברה שבת כייפית עם הילדים

תקראי למטה. איך לך עברה השבת?

nonana

New member
אוףףףףףף אני לא רואה ממש עצוב../images/Emo10.gif

אני שבוע הבא יראה מבחר של תמונות. תנסי שוב?????.

למעלה