אחד לחוזרי סכיני הגילוח

Nitzanyo

New member
אחד לחוזרי סכיני הגילוח

אחד לחוזרי סכיני הגילוח ג'ולייט מנסה למצוא את מה שהיא רוצה אבל היא לא יודעת ניסיון מדכא אותה תסתכל בכיוון הזה אני יודע שזה לא שלמות זה רק אני אני רוצה להעלות לך את המורה עוד פעם אני מפסיד את מה שנשאר מכבודי מחיר קטן שאני מוכן לשלום כדי לראות שאת שמחה תשכחי מכל האכזבות שהיו לך תפתחי את העולם הדואג שלך ותתני לי להכנס ג'ולייט בוכה בגלל שהיא מבינה שהאבה יכולה להיות מלאה בכאב ובחוסר אמון אני יודע שאני משוגע וקצת עצלן אבל אני אנסה לעלות לך את המורל עוד פעם אני מפסיד את מה שנשאר מכבודי... ------------------------------------------- אני אעשה עוד כאלה אם יש טעויות אני מוכן לקבל אותם (רק במקרה שאין) חחח

Nitzanyo

New member
מלך ליום

מלך ליום התחיל בגיל 4 אמא שלי הלכה לחנות המכולת הלכתי להתגנב לחדר שלה למצוא משהו במידה 4 סוכר ותבלינים וכל הדברים הנחמדים לא נעשו רק לבנות ג'י איי ג'ו בצינור "PANTY" עושה מקום לאחד והייחיד מלך ליום נסיכה בירידה מלך ליום בחוטיני עור מלך ליום נסיכה בירידה רק חכו שכל הבחורים יקבלו ממני טעינה אבא שלי שלח אותי לטיפול הוא חושב שאני לא גבר אמיתי מי שם את הדראג אבל הדראג קווין אל תתנגד לזה עד שאתה מנסה את זה ------------------------------------- הייתה שם מילה שלא מצאתי לה פירוש

Nitzanyo

New member
ברווזון (אני שונא אותך)

ברווזן (אני שונא אותך) אתה קם ונופל קם כנגד הקיר מה שהולך חוזר וצד אותך זה הזמן לפרוש כי אתה לא שווה את החרא שנמצא מתחת לנעל שלי או את השתן על הרצפה אף אחד לא אוהב אותך ואתה יודע את זה אז אל תעמיד פנים שאתה נהנה מזה או שלא אכפת לך כי עכשיו אני לא אשר לך או אגיד לך את כל הדברים שאתה רוצה לשמוע אני שונא אותך אני שונא אותך אני שונא אותך אני שונא אותך שמעתי אותך מקיא מצצת את האמצע של המקל הזה הלימה גדולה וקרינה גבוהה חרא מרוב מזל ועכשיו הזמן שלך עבד זה מביא לי הנאה רק לדעת שאתה עומד למוד ראש זיין, פרצוף זיון, מעשן נקניקים מזיין אמהות, חרא TWAT מלוכלך, בזבוז זרע אני מקווה שתמות עין אדומה קוד כחול אני רוצה לחנוק אותך ולראות את העיניים שלך מתפוצצות מהגולגולת כשאתה נופל ראש ראשון לאדמה אני אאמוד מעלייך רק כדי להשתין על הקבר שלך ------------------------------------ יאללה זה היה אחרון להיום יש עוד 5 דקות גק ובובי

BlueBeIl

New member
אה לאאאאא

פספסת את כל המשמעות....

כמה טעויות...

"ג'י איי ג'ו בתחתונים" "מלך ליום אחד נסיכה עד הזריחה" "רק חכו שכל הבחורים יקלטו אותי" "אל תרד על זה עד שתנסה את זה"

yoseflotz

New member
הא??

יונתן הקטן, רץ בבוקר אל הגן על העץ הוא טיפס אפרוחים חיפש אוי ואבוי לו לשובב חור גדול במכנסיו מן העץ התגלגל ועונשו קיבל אנשים תזרמו!!!!!

למעלה