אחד מאלפי שירים שלעולם לא תקרא

RonMoore

New member
אחד מאלפי שירים שלעולם לא תקרא

(עד שאני אוציא ספר) אני חולמת אותך הרבה יותר יפה ממה שאתה באמת אולי בגלל זה אני עוד חולמת עלייך ומי חשב שאחרי כל הזמן הזה אני עוד אכתוב אליך ומי בכלל הרשה לך להתפרץ לי לחלומות ומה בכלל גרם לך לשאול עלי שאלות ועדיין חולמת חולמת אותך הרבה יותר יפה ועדיין שואלת גם ממרחק כל הזמן הזה ויש בינינו כל כך הרבה זמן שלום לכולם. שמי רוני. אני נכנסת לכאן באופן קבוע, ומתרגשת עד דמעות כל פעם מהכתיבה שלכם. אני לא כותבת כאן כי אני גרה בלונדון, והגישה שלי למחשבים דוברי עיברית היא נדירה. אבל אני חושבת שמעכשיו אשתדל לכתוב יותר. יש בי את הצורך. תמשיכו להרגיש ולכתוב ולהיות רוני

שלום רוני!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! אני חושבת שכולם יסכימו איתי, שנשמח לראות אותך פה לעיתים קרובות, בכל מקרה, אני לא מבינה גדולה במחשבים, אבל אני חושבת שאת יכולה לכתוב לפה באנגלית...

ה מוזה

New member
לונדון לא מחכה לי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה

שלום לך רוני .. שמחה שהצטרפת אלינו גם בצורה פעילה ..והצורך לכתוב קיים בכולם והשפה כלל לא משנה ..העיקר הוא לרוקן את מגירות הלב ..אז ראי עצמך חופשיה להעלות מכתבים גם באנגלית.. חלומות ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ומה היינו בלעדיהם? מרחק וזמן לא קיימים בהם בחלומות מתקיימים רק כמיהות הלב הכי נסתרות ותשוקות הנפש הכי עמוקות .. כל מה שנרצה להתעלם ממנו במציאות .. כל מה שנברח ממנו..גם למרחקים הזמן ..לא קיים כשחולמים ובחלומות ...הכל אפשרי כל מה שחלמנו להגשים .. חלומות לעיתים הופכים למציאותיים .. לעיתים הם פשוט נשמרים בפינת החלומות הוורודים .

RonMoore

New member
Thank you all very much ../images/Emo13.gif

I will try to write here as much as I can but thing is, most of what I write is in Hebrew But I do feel like adding something to here, so I´m gonna post a new topic- something I wrote in English Hope you like it Thanks again
Ronny

למעלה