אחד מהגברים השווים ביותר בארץ...
D deep ocean New member 23/8/01 #4 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כל כך לא! אני חייבת להתריע על המחדל הזה-הוא בעל מראה כזה תינוקי ומשעמם. לא מבינה מה מוציאים בו עד היום. רז מאימרמן למשל הוא שווה!!!! הוא גברי, מסוקס, מביע עוצמה, ועם זאת שקט פנימי, חוכמה ורוגע. מצרפת תמונה שלו... אוהבת מיכל
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כל כך לא! אני חייבת להתריע על המחדל הזה-הוא בעל מראה כזה תינוקי ומשעמם. לא מבינה מה מוציאים בו עד היום. רז מאימרמן למשל הוא שווה!!!! הוא גברי, מסוקס, מביע עוצמה, ועם זאת שקט פנימי, חוכמה ורוגע. מצרפת תמונה שלו... אוהבת מיכל
D deep ocean New member 23/8/01 #5 ועוד תמונה של רז סקסית....הממממממממממ...מאד סקסית -מיכל מוציאה לשון-
I i love u New member 23/8/01 #8 רז מאירמן אומנם שווה עוגייה אבל... גוגי שווה עוגה חחחחח והנה הוכחה לכך
מ משנה תורן New member 24/8/01 #12 ../images/Emo6.gif שיחקת אותה...דודי לוקח בגדול ../images/Emo34.gif הייתה לי תמונה של התחת שלו שפורסמה בעיתון 7 ימים (ידיעות אחרונות) לפני שבועיים בערך, אבל איבדתי אותה.... כולם יפים, אבל כאן הוא עקף את כולם...בענק. יש לך טעם טוב.
../images/Emo6.gif שיחקת אותה...דודי לוקח בגדול ../images/Emo34.gif הייתה לי תמונה של התחת שלו שפורסמה בעיתון 7 ימים (ידיעות אחרונות) לפני שבועיים בערך, אבל איבדתי אותה.... כולם יפים, אבל כאן הוא עקף את כולם...בענק. יש לך טעם טוב.