אחד מהדברים

breuven

New member
אחד מהדברים

החשובים במקצוע טיפולי זה כבוד לאדם. אנחנו כל כך הרבה פעמים נלחמים על חיים של אנשים הולכים למות סובלים "מכוערים" בסרחון מוגלה דם כל כך הרבה מתים - לעיתים נלחמים על החיים של אדם שבעצם כבר מת. אנחנו יודעים להאריך אחד את השני אני התחלתי ללמוד רפואה לפני שנים כל כך רבות והצלתי כל כך הרבה חיים 6 שנים היתי בצבא ביחידות קרביות בשטחים אפילו עשיתי ניתוחי שדה להיות רופא זה לחשוב כל הזמן על רפואה לקרוא לא לישון ולהיות בלי זמן פנוי. אני לא מבין למה פרה-דירקטור מתלוצץ. הוא עשה בחיים שלו יותר ממני? אני ממש בספק. זה הומור זול של אדם שלא רגיל לכבד אנשים וזה לא טוב - סימן לריקנות של הנפש זה לא רוע זה פשוט כלום אפס תעתועי אוויר בשמש. זה דוגמה לאדם שהוא ל המטפל לא נראה לי שהוא יכול לעזור למישהו. לא נראה לי שיש לו נסיון כזה.

ראובן אין צורך להגזים

הוא כתב תגובה מעט צינית ענית לו באותו המטבע כשכתבת: ""אם אתה צריך טיפול תפנה אליי היו לי הצלחות עם מיקרים די קשים יש לך תיקווה"" ומשם זה פשוט התגלגל הלוך ושוב. נראה לי שאם הייתם מוסיפים את האמוטיקון
בכותרת של כל הודעה אז זה היה תופס צביון אחר.. באמת שאין צורך לקחת קשה את ההומור האינטרנטי - אחרי הכל, הפורום הזה הוא בסך הכל מדיה וירטואלית - אין טעם לתת למילים שאנשים כותבים להרגיז אותנו .. נכון?? מיכאל

PreDirector

New member
חוץ משחור ולבן יש עוד צבעים באמצע

ד"ר ראובן, אנחנו פה חלק מקהילה מאוד קטנה אם לא שמת לב מכיוון שאיננו יכולים לראות אחד את השני בזמן כתיבת ההודעה איננו יודעים באיזו רוח נכתבה הודעה מסויימת, אך כאנשים רציניים(בנושא) עלינו להניח שכל הודעה על גבי הפורום פה נכתבת מתוך מקצועיות וכבוד לאדם, מצד שני, עלינו להניח גם שמידי פעם אנשים יפרקו פה לחצים או ישתמשו באיזושהיא רמה של חוש הומור שכידוע לך יכול להראות לנו דרך אחרת של חשיבה. ולכן אדם איננו נמדד פה לפי מקצועו,נסיונו,המלחמות שהוא עבר או אפילו התארים שהוא אסף במהלך חייו, כולנו פה בגישה שווה מה שמאפשר לנו להניח את האגו בצד ולהנות מהמקצועיות של הNLP. מסקנה: שים חיוך על שפתיך ראובן, יום יפה היום וכולנו חברים פה אפילו אם לפעמים התופעה שכתבתי פה למעלה מתרחשת.

למעלה