אחד מי יודע - משחק אדיוטי
לפסח

קפת

New member
אחד מי יודע - משחק אדיוטי../images/Emo157.gifלפסח

וזה הולך ככה (וטענות תפנו לאודיסאה): אחד מי יודע? אחד, אני יודעת אחד - אלון מזרחי, מלך השערים.
נקסט: שתיים מי יודע? (אני יודעת שזה אמור להיות שנים, אבל אני מגלה גמישות, כן?) שתיים, אני יודעת שתיים - ואגינות.
והבא בתור, הבא בסלי: שלוש מי יודע? שלוש, אני יודעת שלוש ביצים הספנתעיר...
אוקיי, הבנו, קפת. תודה. שבי. תמשיכו. אבל שיהיה סקסי, וטיליגנטי, ומצחיק. כי אחרת - עבדים!
אפשר להביא כמה בתים, אפשר להשקיע רק באחד, אבל תשמרו על הרצף המספרי, נראה לאיזה מספר נגיע. אם אתם לא מתים על הדוגמאות שלי למספרי 1,2,3 אתם מוזמנים להתחיל מהתחלה.

כאילו, מה?

את רוצה להטעות את ציבור הקדושים בפורום ולגרום להם להגיע למסקנה מוטעית מיסודה. אני לא המצאתי את המשחק הזה. אני לא מבינה את המשחק הזה, ואני גם לא יודעת מה זה רצף מספרי. תביאי עוד דוגמה. תביאי עוד מספר. תביאי עוד משו.

אפשר לנסות סדרת פיבונאצ'י?

אפס כי אחבר שירי הלז: מצה אחת תגרור ישיבה של שעה אחת על כס פורצלן שניים סיקים עם שיער שיבה בשלוש ארצות שגילה מגלאן* העולם מתחמש ואין כבר תקווה והשר שמונה התגלה כבטלן *וכעת הוא נותן 3 כוכבים למסעדות שוות החלטתי על נונסנס גם בשביל להצדיק את שמי וגם בגלל שמוחי הפך עיסה צמיגה מרוב עייפות. איפה בוגו איפה?

קפת

New member
אכן, בוגו היא התקווה

אם יש מישהי או מישהו שמסוגלים להיכנס בסבבה במשחק הדיבילי הזה, זה גרגולכפרות ובוגועיניים. המשחק הזה יזכרלי לדראון עולם כעוד שלב בהפיכתי מאייקון תרבותי נערץ לצביקה פיק וירטואלי. אני מזה פאסה!

מסתבר,

שאם את רוצה שיתחנפו אלייך, כל שעלייך לעשות הוא להעדר מהפורום לזמן מה. ניסיתי וניסיתי ושומדבר לא באבלובה. יש לי רק התחלה, מי שרוצה מוזמן להמשיך. אין בבעלותי זכויות יוצרים (או כל נכס אחר), אז תרגישו חופשי. אחד הוא אריק שרון רה"מ ואקרובט גאון שעם כרס בגודל של אי יווני וגוף אתלטי כמו של פיל בגודל בינוני מצליח להתפתל ולחמוק להשתין בקשת ועל כולם לצחוק לא חשוב מה האיש הזה יעשה הוא תפור חזק-חזק לכיסא. שני אייקיואים לענבל גבריאלי מנת משכל כמו של ציפור נחליאלי שלושה קליעים בגופו של רבין יצחק תקע אותם שם יגאל וצחק נכנס אל הכלא והמשיך לחייך עם צער וחרטה הוא לא מסתבך בקרוב יגאל יהפוך לגואל כשבמזל טוב יינשא לבת ישראל

למעלה