אחד ממאמרי הפורום הפחיד אותי

טאניוש

New member
אחד ממאמרי הפורום הפחיד אותי ../images/Emo5.gif

מהסיפור של נאור: "הפגם המולד השכיח נוצר בשליש ההריון השלישי. במקרים נדירים נוצר הפגם כבר בטרימסטר מוקדם יותר ומעיד לרוב על ליקוי קשה המתרחש בגלל בעיה כרומוזומלית או סינדרום." אני רוצה שתגידו לי שזה לא נכון... הרי לכולם כמעט זה מתגלה בסקירה עד שבוע 23,לא?

Adoushi

New member
זה לא נכון, לא מוסמך

לא מדויק. לנו זה התגלה בשבוע 24 בסקירת מערכות. שוב, אם כל הממצאים האחרים בסדר, לא צריך לדאוג. זה נדיר שזה חלק מסנדרום ורואים סימנים אחרים: עמוד שדרה לא תקין, או לב או מוח... חס ושלום! אז, טניה, להירגע שוב ולחזור לשיגרה. איהאב

תודה איהאב

סוף סוף מקום בו יכולתי לקרא בקצרה על מה זה בידיוק equinus Adduction (varus Adduction (turning under)

טאניוש -

גם אצלינו גילו את הק"פ רק בשבוע 24 בסקירה השניה. כל יתר הממצאים בבדיקה היו תקינים ולכן היה ברור שהק"פ הוא מקומי ולא חלק מ... המשיכי להנות מההריון ואל תדאגי ממה שלא צריך...
אורנית

המשפט תמוהה.

קראתי כמה פעמים על כך שבשליש השלישי מגלים את הק"פ אך כל מי שהכרתי גילה את הק"פ מוקדם יותר.כאן אני קוראת על שבוע 24 וזה המקסימום ששמעתי עליו. אנחנו גילינו בשבוע 20 אך הוא היה כל כך ברור שאני די בטוחה שאם היינו עושים אולטראסאונד בשבוע 18 גם היו מגלים. גם נשים שפונות אלי במייל ולא נכנסות לפורום- יש גם כאלו- מגלות תמיד מוקדם מאוד. אני לא יודעת מהיכן לקחו את הציטוט הזה. תנסי לחשוב על שטויות שאת קוראת בספרי הריון למשל ואת מעקמת את הפרצוף או למשל שרק משבוע 20 אמורים להרגיש תנועות תינוק בבטן... יש כללים שעדים שלא ירשמו או יאמרו למען יצירת בורות על בורות...

שטויות....

אצלי גילו את זה בסקירה של שבוע 16 ואני שומעת לא מעט שמגלים בשבוע הזה. מי שעושה סקירה כבר בשבוע זה אז הרבה פעמים מגלה. ואף רופא לא אמר לי את הנתון הזה לאורך התקופה הארוכה של ההריון גידול הילד. אז את יכולה להרגע (שוב)

nlanxner

New member
מצטרפת לקודמי

גם אצלי גילו את זה בשבוע די מוקדם, נראה לי שבסקירה המוקדמת.

למעלה