אחד ממשחקי הפלוס של הפס4 לחודש מרץ נחשף. והוא אינדי no shit.

אחד ממשחקי הפלוס של הפס4 לחודש מרץ נחשף. והוא אינדי no shit.

הייתי חייב לפתוח על זה שרשור ולפרוק שנמאס לי. נמאס לי מהשירות המחורבן הזה ושסוני צוחקים עלינו כל חודש!!!!! זהו גמרנו זו פעם אחרונה שאני כותב משהו על משחקי הפלוס אי פעם. כי פשוט נמאס מההרגשה שסוני זורקים לנו חול לעינים.

מה זה המשחקים המגעילים האלה? לא נמאס להם???

אני יודע שלאנשים נמאס שהנושא כל הזמן עולה, אבל מצטער לשלם 200 ומשהו שקל בשנה בשביל אונליין מעפן זו שערוריה, איזה עצבים זה מכניס לי הזלזול הזה.
כוסעמק.

PlayGirl3

New member

מישהו 2

New member
זה בהחלט מעצבן, אפילו אני שניסיתי להשאר בגישה חיובית

התהפכתי כבר בדעתי על הפלוס. אבל מה חדש? זה כבר מעל לשנה שזה ככה.
&nbsp
אין לנו הרבה אופציות בעניין, זה או שמפסיקים לשלם על זה ומוותרים על האונליין, או שעוברים לפלטפורמה אחרת כמו מחשב. או... שפשוט זורמים עם העניין
&nbsp
סוני מודעת לחוסר שביעות הרצון של המשתמשים בעולם כלפי משחקי הפלוס שהם מביאים, הם מקבלים על בסיס קבוע דיסלייקים ותלונות על הסרטונים שהם מעלים, כולל זה שהעלת.
&nbsp
אז לפחות ננסה לעשות את המיטב עם מה שאנחנו מקבלים. בדר"כ המשחק השני שהם מביאים שלא קשור למשחקים שיש הצבעה עליהם, הוא קצת נחשב ליותר טוב, ככה זה היה פעם שעברה גם.
גם אם יגיע היום שנקבל משחק AAA בפלוס אפשר להאמין שהמשחק השני יהיה אינדי אז זאת נחמה כלשהי בתור דבר ראשון, לחשוב בצורה כזאת.
&nbsp
ולגבי המשחקים שהם הביאו - הבנתי ש- Broforce (המשחק האחרון בסרטון) נחשב ע"י רבים בתור אחד המשחקים הטובים שהם שיחקו בכל שנת 2015. מילים גדולות מאוד הייתי אומר בהתחשב באיך שהמשחק נראה, אבל אולי הוא שווה ניסיון.
אני בכל אופן כנראה אצביע ל- Assault Android cactus כי הוא נראה כמו ארקייד כיפי
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הם הביאו את טרנזיסטור בפלוס שזו יצירת המופת של הדור בנתיים.

כן, אני לא מסתיר שהמשחק הכי טוב בדור החדש (לדעתי) , חולק בפלוס.
אבל כמו שאמר אינשטיין, גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום וזה המצב של הפלוס.

הבעיה באתרים מסוימים לדעתי זה שהרבה אנשים עושים הייפ דפוק למשחקי אינדי מסריחים, כבר עכשיו ראיתי כמה אנשים מכריזים שהם לא יודעים לאיזה משחק להצביע מהרשימה הזו כי כל אחד מהם יכול להיות מועמד למשחק השנה מבחינתם.

אחד אחר אמר, שהוא לא יקנה את firewatch החודש, כי הוא לא צריך לקנות שום משחק שיש משחקים כאלה שמגיעים לפלוס החודש וחודש הבא.

זה משגע לי את המוח, כי יש משחקי אינדי כמו firewatch וthe witness וטרנזיסטור.
וori and the blind forest שממש ראויים להייפ הזה, אבל הקהילה יוצאת מפרופרציה.

כל משחק אינדי שכאילו יצא מהמגסון הפך להיות "משחק השנה" "משחק פנטסטי"
והפלוס הפך ל"שמימי ומדהים ופנטנסי"

סוני רואים את כל התגובות האלה ואומרים "וואלה אנשים מתלהבים מהחרא שאנחנו זורקים עליהם ולא מבחינים בין טוב ורע ואין להם שום סטנדרטים וכל כך קל לספק אותם, אנחנו לא נכבד אותם"

מרגיז!

מישהו 2

New member
תמיד יש מי שיהיה מרוצה

אבל כמות האנשים שמתעצבנים על המשחקים שסוני מביאה מתעלה עליהם בהרבה ואתה יכול להיות בטוח שסוני רואה גם את זה.
&nbsp
כדי למצוא תגובות של אנשים שכן אהבו צריך להיכנס לתוך התגובות ולהתחיל לקרא. כדי למצוא תגובות של אנשים שחושבים שהמשחקים נוראיים כל מה שתצטרך זה לקרא את התגובה הראשונה עם ה- 100+ לייקים.
אני בטוח שסוני מודעת לכך שאנשים רוצים יותר ולמרות זאת נותנים מה שהם נותנים

אין לי סטטיסטיקות לנפנף בהן, אבל בGAF אני רואה התלהבות מוחצת

וחסרת תקדים כל חודש ממשחקי הפלוס, ואיינסידרים של סוני נמצאים בGAF כל יום ומגיבים והם הרבה יותר ברי השפעה מאיזה כריס או מה שמו שמנהל איזה פורום באתר של סוני. ו"אחראי על הפלוס"

אני בטוח שסוני יודעת שיש אנשים שרוצים משחקי סינגל מושקעים בפלוס הרי כל הבלעדיים שלה הם משחקי סינגל או מכילים סינגל, סביר להניח שהקהל כזה.

אבל לדעתי הם מקבלים תחושה שמעבירים להם את מה שקורה בפלוס יחסית בזול.
ולכן הם מזלזלים אם היתה תגובה קשה מהגיימרים הפיצוי היה מגיע.

אני לא מבין מה הבעיה שלהם ליישם את הפלוס הרגיל הזה ביחד עם פלוס פרמיום
שיעלה מצדי 100 דולר לשנה ויכיל משחקי AAA. .

PlayGirl3

New member
כריס כבר מזמן לא קיים, כנראה התנקשו בו

או שנמאס לו מכל הודעות הנאצה בבלוג. הוא זה שהיה מחליט איזה משחקים יעלו לפלוס. לא יודעת אם הוא עדיין בתפקיד כי הוא כבר איזה חצי שנה לא מגיב בבלוג.

הבעיה שגם בבלוג, בניגוד למה שאיתי אומר, יש ממש שינוי לרעה בתגובות. בהתחלה באמת היו שוחטים אותם בתגובות על כל האינדי האלה, אבל עכשיו כנראה לאנשים כבר אין כוח לכתוב אותו דבר כל חודש ואוהבי האינדי השתלטו שם והתלונות הפכו להיות המיעוט. אפשר לראות גם הרבה תגובות כמו "ועכשיו יבואו כל אלה שכל חודש טוענים שהפלוס חרא כשנותנים לנו משחקים מדהימים כמו nom nom galaxy!".
גם לי נמאס. המנוי האמריקאי שלי הסתיים ובמאי מסתיים האירופאי ולנוכח המצב שכנראה לא הולך להשתנות גם הוא לא יתחדש. חשבתי שאני אצבור בפלוס משחקי PS4 ככה שיהיה לי מלא מה לשחק כשאשדרג, אבל אם הדבר היחיד שהייתי נוגעת בו ממה שקיבלנו עד עכשיו זה first light... כבר עדיף לא לקנות אותו בנפרד במחיר זול יותר וכבונוס להיפטר ממיליוני האינדי שחונקים לי את ה-download list.

כן, אם אין שום משחק אונליין שאת מעונינת בו עדיף להשקיע את

הכסף הזה, על משחקים בהנחה/משחרק ממש שווה במחיר מלא.
מעצבן אותי שבפורום אחר שאני כותב בו זורקים לי עקיצות כמו "כאילו שהיית משחק במשחקים AAA של הפלוס, אתה קונה משחקים בהשקה ולא פותח אותם"

זה לא משנה. מה שאהבתי בפלוס זה שהיה לי מבחר, אין לי כוח לחפש תמיד מבצעים שווים או לחרוש על האינטרנט ביום שיישי שחור או משהו כזה.

אני אהבתי שסוני חוסכת לי את כל ההתעסקות המעייפת הזו בלצוד עותקים משומשים/דילילם טובים ופשוט מגישה לי את המשחקים להורדה.

ויש כאלה גם שיחשבו שאנחנו דורשים יותר מדי בשביל המחיר של הפלוס וזה בולשיט.
בואי תראי איזה מחירים מצחיקים יש על משחקי AAA בsteam.
הם יוצאים ברווח כולם מהפלוס הזה בהשוואה לsteam.

הלוואי והיה לי מחשב שיכול להריץ סטריט פייטר 5 ולא הייתי צריך לשלם להם כסף על
אונליין (אפילו פאקינג נינטנדו נותנת אונליין בחינם! נינטנדו, שכל משחק שלהם לא מקבל ירידות מחיר 5 שנים אחרי ההשקה!)

אחרי הרשמים שלך על יאקוזה 4 אני כבר לא חושב שבא לי בכלל לנסות אותו גם ככה
אז הערך של הפלוס למשחקי סינגל אצלי הוא אפסי.

voguemaster

New member
אני לא מבין, אין בכלל AAA?

ומה יש באלטרנטיבה אצל מיקרוסופט?

PlayGirl3

New member
מאז שיצא ה-PS4 נתנו רק אחד, סוג של

Injustice: Gods Among Us
וכל השאר אינדי.

המצב לא הרבה יותר טוב ב-games with gold של מייקרוסופט, אבל הדשא של השכן במקרה הזה בהחלט ירוק יותר. הם קיבלו כבר משחקים כמו AC4 והרימאסטר של טומב ריידר ועם התאימות לאחור של משחקי ה-360 הרבה יותר מאיתנו.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(North_America)#PlayStation_4
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_with_Gold_games#Xbox_One

מישהו 2

New member
קישור לגיימספוט לכתבה בגיימספוט

http://www.gamespot.com/articles/psn-issues-reported/1100-6434388/ בינתיים דווקא עובד אצלי

למעלה