אחד מרגעי השיא שלנו

rolan

New member
אחד מרגעי השיא שלנו

יהיה מחר, כאשר הסייחונת שלנו, תגיע הביתה לביקור סוף שבוע. היום היינו, אביה ואני, בתידרוך (צבאי
), לקראת בואה. יש תפריט מדוייק, שעות ארוחה קבועות, זמן ארוחה בו עליה לסיים את ארוחתה ואח"כ שעה של המתנה יחד, כדי לוודא שהאוכל במקומו מונח... ישבנו שלושתנו עם התזונאית שהסבירה לנו את המשמעות של הגבולות הברורים, סיפרה לנו שהתפריט נבנה במיוחד עבור הסייחה ויחד איתה. המקסימה שלנו ישבה לה בשקט והקשיבה. אביה שהוא גדול מימדים, זע ונע בכסא הפלסטיק כי לא היה לו נוח. בשלב מסויים כנראה לא יכל יותר, פנה אל התזונאית ושאל אם יוכל לשבת על הרצפה, זו הביטה בו קצת בתמהון ואמרה "כן". הסייחה קפצה מיד ואמרה לו - "אבא, בוא שב במקומי, הכסא שלי נוח יותר", הוא לא היסס קם מכסאו והתיישב לו על הרצפה. הסייחה לא ויתרה - "אבא, מה אתה עושה?". "לא נוח לי, את יודעת שגם בבית אני אוהב לשבת על הרצפה". שוב לא ויתרה הסייחה - "אבל אבא, תכבד את המקום, בוא שב במקומי". אוי.... כמה הייתי גאה בה, גאה במשפט הזה האחרון שאמרה - תכבד את המקום!!! שבוע ותראו מה קרה שם!!! זה רק תמצית ודוגמא, היתר עוד יבוא בהמשך. אני כל כך מתרגשת לקראת מחר ואני יודעת שגם היא מתרגשת מאוד. הכל כאן בבית מוכן לקראתה, חדר מצוחצח ומסודר, בלונים שתתלה אחותה השבלולית שהגיעה היום, מתנה שממתינה ומשפחה חמה ואוהבת שתהיה כאן בשבילה. וכן, גם משפחתי המורכבת תגיע - אבשלי וזוגתו המקסימה, אחיותיי, אחי ואחיניי, כולם באים להיות איתה, לתת לה עוד אהבה. שבת שלום

הסייחה בדרך הביתה../images/Emo124.gif

שתהיי לכם שבת מוצלחת תהנו מזיו פניה של היפיפיה אני בטוחה שנושא האוכל יהפוך שולי ברגע שהמתוקה תיכנס הביתה למקום הכי אהוב ותהיה שוב עם היקרים לה ביותר. היא כבר הפנימה את הדרך וכמו סייחה אצילית היא דוהרת אל קו הסיום.. תמסרו לה את אהבתנו וגאוותנו בה.

עלמה 3

New member
רולן ואוהי וסייחה ../images/Emo24.gif

שבת שלום, הרבה ביחד + אהבה + רוגע + שלווה
ברוכה הבאה

גם אנחנו בני המשפחה

המורכבת , המורחבת נהייה אתכם , בלב , במחשבה. יחדיו נשלב ידיים ונישא תפילה [חילונית ] להחלמה מהירה ולשבת קסומה לך רולן , לסייחה ולכל בני הבית . סופשבוע רגוע לכולנו יוסי

לרולן, אוהי ומשפחת החיות שלהם../images/Emo23.gif

אני עוקבת כל יום כמעט ונפעמת מכם מאוד. בכל העצב הזה יש כל כך הרבה אושר, גם אם כרגע , במערבולת האירועים והרגשות, קשה לכם לראות. כמה בנות עשרה יכולות לומר בפה מלא שהמשפחה שלהם ממש נלחמה על החיים שלהן? כמה נשים יכולות לומר על אמא שלהן שהיא היתה רגישה ואיכפתית לקרוא אותן בזמן? מעט מאוד אם לא פחות מזה!! אז הסייחה היא כל כך ברת מזל, מצד אחד, שיש לה אמא מדהימה כזו. וגם את רולן, ברת מזל מצד שני, כי הזדמן לך וזכית להראות לה זאת באופן הכי טוטאלי. זה לא שממחר ירחפו לכם פרפרים צבעוניים מעל הראש ושינגנו לכם כינורות דביקים, אבל הם יגיעו וכל התהליך שאתם בתחילתו הוא בעצם מתנת אהבה גדולה שניתנה לכם. ואני יודעת שאתם יודעים לקבלה. קבלו חיבוק ענק על הכל!! אושר

yaeli4

New member
רולן ואוהי יקרים ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מאושרת באושרכם. מקווה שיהיה לכם סוף שבוע נפלא. אני בטוחה שסייחה תחזור ביום א' עם מטענים ענקיים של אהבה אינסופית וביטחון מלא במשפחה שלה. המון אהבה ותמיכה שלוחה ממני אליכם, חזקו ואמצו, יעל

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

השמחה הורגשה אתמול,הלב מקפץ{נראה לך?
} והיא....וואו כמה שהיא מחכה לחזור הביתה... ואני...לראשונה ביקשתי ממנה...בשק כזה כשיהייה לך דקה פנויה...תרימי אליי טלפון ותגידי וואלה היה שווה את זה! הזוית ראייה שלה לחיים משתנה מיום ליום.. תודה לך רולן שנתת לי לגעת,תודה לך שאיפשרת לי לחזור אחורנית ולנסות ליישר הדורים ביני לבין עצמי תוך כדי התחברות לנסיכה הזו.
כמה טוב שבאת הביתה
לכולם....משפחה הראויה להרבה הרבה הערצה

yaeli4

New member
יעריתתתתת, כנסי מהר../images/Emo26.gif

ושאני אוהבת אותך כבר אמרתי לך היום???? אם לא, אז אני אומרת עכשיו. והמון תודה גם על השיחה המעודדת שנתת לי אתמול. קחי ים של אהבה, ממני,

*יערית

New member
הלו משפחת הסוסים../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif

שיתפו לנו את העיניים......מה קורה עם הסייחה? {אומנם זכיתי כבר לקבל ממנה את "אני בבית"} אבל כשאת כותבת על מה עובר שם...זה זה מרגיש בנשמה. מחכים

blonda3

New member
קוראת אתכם ומתרגשת../images/Emo23.gif

וכל פעם מחדש אני
פה מהתרגשות..... אז שיהיה לכולכם רק טוב....

yaeli4

New member
בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo42.gif

חברים יקרים וקריאה נרגשת לרולן ואוהי, פלייייזזזז, תעדכנו אותנו. אנחנו מתים לדעת מה קורה שם בבית בצפון הרחוק. רוצים לדעת ולהשתתף באושר שלכם. לדעת שהסייחה לא בועטת, אלא רגועה וטוב לה. מקווה שלכולם פה תהייה שבת רגועה ונעימה.

rolan

New member
עדכון עם פירוטים

אכתוב בהמשך... אני חייבת למהר ולהעיר אותה - ארוחת בוקר ב 9:00. אני יושבת איתה במהלך הארוחה ויש לה זמן מוגדר. אח"כ יושבת איתה עוד שעה... כך זה לאורך כל 5 הארוחות שלה. בינתיים מתנהגת נפלא. סיפורים בהמשך היום. סליחה

rolan

New member
לחברים שלנו

הנה הפירוט... יש לסייחה 5 ארוחות ביום, כולן קבועות, כולן בזמנים קבועים ואת כולן עליה לסיים תוך 30 עד 40 דקות. אתמול בצהריים הגיעה הביתה, כולה התרגשות ושמחה. נכנסה לחדרה שקושט במיוחד עבורה ע"י אחותה השבלולית. בדקה פה, ריחרחה שם - כיאה לסייחה שבודקת את השטח, מה התחדש, מה השתנה מה קורה... לקראת ערב הגיעו משפחתי המורכבת. כן, יש לנו סבתא מורכבת - קצת מוזר לי לקרוא לה סבתא, אך הנכדים ואנחנו מקבלים אותה כל כך יפה, שקשה למצוא לה שם אחר. אז מה בישלה סבתא?... סבתא בישלה - המון המון אוכל והביאה עם אבא שלי... הגיעו גם שאר בני המשפחה שחיבקו בחום את הסייחונת. ארוחת ערב והסייחה אוכלת יחד איתנו. איך נראית ארוחה - הכל חתוך קטן קטן, כל ביס - פרוייקט, זה מתחיל במציצתו עובר למשחק בפה ומשם ללעיסה איטית ו........ סוף סוף נבלע... כשהיא אוכלת, אני עוקבת אחריה במבטים משתאים עם כל ביס וביס, היא מרגישה, אני רואה אותה מביטה בי ולא מבינה מה אני רוצה. אם אני קוראת אותה נכון (ונדמה לי שכן) היא הפנימה, יודעת בתוך תוכה שיש דרך אחת והיא קשה, לקבל את הגבולות שנקבעו לה בנוקשות ומשם הדרך קצרה להמשך החיים החופשיים והאהובים שהיו לה עד עכשיו. ברור לה גם שלא תוכל לחזור על אותן שגיעות שעשתה לפני הכל, היום היא על פרשת דרכים, צריכה ללמוד הרבה כדי להמשיך הלאה. אני אמרתי לה שזו מתנה - היא מקבלת היום מתנה שתיתן לה תובנות חדשות ולמידה לחיים בהמשך. תמיד האמנתי שבכל רע יש טוב!

rolan

New member
עוד מעט נגמר הביקור

מתכוננים לצאת בעוד שעה קלה. אחרי יום צמוד צמוד איתה. אמרתי לאוהי שזה כמו לגדל שוב תינוק, כל שעתיים ארוחה
היו הרבה ביקורים - המחנכת, חברות מבי"ס, חברות מהחוג, מדריך הרכיבה והיא כל כך שמחה... כשכולם הלכו, ישבנו איתה, אחותה, אוהי ואני, לארוחת הערב והיא ציינה כמה כייף היה לה וכמה עצוב לחזור שוב לבי"ח. עודדנו אותה והזכרנו לה שאם הכל ילך כשורה והיא תמשיך במגמה הזאת, בעוד כשבוע היא משתחררת וחוזרת הביתה, אמנם יהיה "אישפוז יום" שגם הוא מחייב אך אין להשוות בינו לבין מה שעכשיו. אז זהו, תיכף נוסעים... ושוב תודה לכל מי שתמך, הגיב, התקשר, חשב בלב, שלח מסר ועוד ועוד

רולן מתוקתי, שתהיה דרך צלחה

המון אהבה שלוחה ממני אליכם. יופי שעברה שבת טובה. מאושרת שאתם מתקדמים עקב בצד אגודל. לאט לאט, נעלה על דרך המלך. חיבוקית וחיזוקית,

*יערית

New member
אם אפשר...

אחד כזה ענק ענק עבורה... שיעבור מהר...ובמהרה תחזור לסביבה השפויה והאהובה ,אמן! נסיעה טובה

גם ממני מליון חיבוקים../images/Emo24.gif.......

שיהיה שבוע טוב ומוצלח ממתינים לה לסוף שבוע הבא
..........................

למעלה