אחד "קומרוב"

יוסי99

New member
אחד "קומרוב"

פרסם כאן רשימה עניפה של ספרים לפני כחודש. מישהו רכש ממנו? יש לי הרגשה ששמתי את כספי על קרן הצבי. כמו דביל עשיתי הכל הפוך מהרצוי (כסף מזומן לתיבת דואר הרשומה ע"ש חברה, בדואר רגיל), כיוון שהסכום היה לא גדול במיוחד ואותו אדם נחזה להיות וותיק בתחום, ואמר שהסיכון בכך הוא אפסי, אז החלטתי לקחת צ'אנס. כרגע עבר די הרבה זמן ואין לא ספרים ולא תגובה להודעותיי. אז.. א) תזהרו וכמובן תבצעו עסקאות גם על כמה עשרות ש"ח בדרך המפורטת בפורום (לא היה\ לא ראיתי את זה קודם) ב) מישהו קיבל ממנו ספרים ? (יכול להיות שבאמת הכסף נעלם בדואר)

shmuel149

New member
אני מצטער כי כך קרה לך אך עליך

לדעת כי לא כולם כאותו קומרוב ויש אנשים גם הגונים וניתקלתי ברבים . יש בהם גם סוחרים. ודאי שכסף מזומן זה מסוכן לשלוח הבטוח ביותר זו המחאה משורטטת עם הערה לחשבון המוטב בלבד ולא סחיר.

קומרוב

New member
שלום שמואל

הנה אני. אותו קומרוב לא הגון שהרי וודאי היכרות ענפה ביננו שתדע כך להכריז עליי ברבים בפורום איתור והחלפת ספרים. במחיר הודעת הזדהות עם אחד - פגעת באחר. את ענייניי עם יוסי ניהלתי ואמשיך לנהל באופן פרטי, אך הודעתך לא היתה במקומה. איני מתחזה. איני בלתי הגון. איני גנב. ויעידו על כך הרבים שבחדרם ספר שנקנה מאצלי. כשם שממדבריך עולה כי יש להיזהר עם מי עושים עסקת סחר, כך גם יש להיזהר במילים הנאמרות. סוף שבוע נעים.

יוסי99

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודעת תיקון ../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הייתי מאד מופתע מההעלמות הפתאומית של הבחור, שבאמת היה מאד הגון מלכתחילה בסה"כ. הוא פשוט שכח לציין שהוא נעדר מהבית לתקופות ארוכות. עדיין לא קיבלתי כלום, אבל אני בטוח למדי שאקבל. בסה"כ - ההמלצה להזהר תקפה, אבל מסתבר שבגדול כן אפשר לתת אמון באנשים (שזה מה שחשבתי מלכתחילה - מי יעשה דבר כזה בשביל כמה עשרות שקלים ו\או ספרים ישנים). בכל מקרה - ההודעה המקורית לא רמזה שהוא גנב - אלא פשוט שאני לא יודע מה לחשוב (ולכן שאלתי אם מישהו ביצע עסקאות עמו). ולקומרוב - ראשית התנצלות, ושנית, אין מה להפגע מהתגובות, בסה"כ אנשים הגיבו בתום לב. סופ"ש מצויין לכולם.

קומרוב

New member
ותרשה לי להוסיף

לא שכחתי לציין שאני נעדר מהבית לתקופות ארוכות. העניין הוא שאני לא נוהג להיעדר מהבית לתקופות ארוכות וגם ההיעדרות הזאת היתה בלתי צפויה, לכן לא יכולתי לצפות אותה מראש ולהודיע לך על כך טרם נשלחה ההמחאה. וכשזאת נשלחה - אני כבר הייתי הרחק מהבית. אני מזכיר לך שבסה"כ אף על פי שבתחילה אתה עצמך התמהמהת עם שליחת הכסף, שמרתי עבורך את הספרים... באמת שכל כוונותי טובות. שלחתי לך לפרטי את מספר הפלאפון שלי כדי להסיר כל צל של ספק מלבך וכדי שתוכל ליצור עמי קשר בכל שאלה או בעיה שרק תצוץ. אם הפרזתי בתגובתי זו או בקודמת, קבלו התנצלותי והבינו כי אינסטינקט אמוציונלי הוא שהכתיבן.

אני שמח מאוד לשמוע שלא הייתה שום

כוונת זדון ואכן מדובר על אי-הבנה/קצר בתקשורת. קומרוב, הבטחת לנו רשימה נוספת. מה קורה?

קומרוב

New member
לא שכחתי

אבל היא מתעכבת בדיוק מאותה סיבה... לא הייתי בבית הרבה זמן. כולי תקווה שבקרוב מאוד אוכל להעלות את הקובץ הנוסף. יש למה לחכות.

shmuel149

New member
הודעתך אינה במקום כי לא אני הטלתי

ספק בך אלא יוסי . אין אני מזהה אותך ולא כיניתי אותך לא הגון ומתחזה אלא יוסי שבינתיים גם חזר בו בפומבי. לא ניסיתי לפגוע בך ואין עינייני בך. אחרי תלונתו של יוסי כיוונתי לכך כי יש גם אנשים הגונים . בכל אופן סוף שבוע נעים

ובגלל זה בדיוק תמיד מומלץ לשלוח

את הכסף בהמחאת דואר שרק הנמען יכול לפדות (עם ת"ז) ותמיד לקחת פרטים נוספים, כמו טלפון, מעבר לתיבת דואר ערטילאית. למרות זאת, אני ממליץ שלא למהר ולשפוט. יתכן, כמו שאמרת, שהכסף הלך לאיבוד בדואר, במיוחד אם לא מדובר על דואר רשום. בהזדמנות זו אני ממליץ לכולם לעיין בשני המאמרים הבאים (משלוח כסף, משלוח ספרים) ובכך לחסוך לעצמם צרות ועוגמת נפש. מקווה שמדובר באי הבנה אחת גדולה ושהספרים בדרך אליך.

יוסי99

New member
../images/Emo41.gifעדכון בנימה חיובית../images/Emo41.gif

הספרים הגיעו כמובטח.

למעלה