אחד שחזר לארץ

ZS CA

New member
אחד שחזר לארץ

נושא : חזרה לארץ תאריך : 10/09/07 14:35 מחבר/ת : yaron60 אנחנו זוג שחזר לארץ לפני חודש ואני מתחיל לחשוב שעשינו שגיאה לאחר שהות של 5 שנים בחול החלטנו לנסות לחיות בארץ ואני לא רואה שום דבר חיובי בהחלטה הזאת הדבר היחידי שיש פה זה בעצם משפחה מבחינה כלכלית אני ללא ספק משוכנע שהיה לנו יותר טוב שם זה נראה כאילו הכל נעמד פה במקום ורק אנחנו השתנינו ,המחשבה שיהיה פה יותר טוב עברה לנו בראש כל הזמן וזה למעשה החזיר אותנו לארץ. חיפוש עבודה בישראל זה ממש פרויקט בפני עצמו , פה כל אחד הוא מנהל ואני ממש מתבייש בהצעות שמציעים. אני בעל תואר מחול אם שנות ניסיון ואף פעם לא נתנו לי הרגשה שרק רוצים את כישוריי ולא מוכנים לשלם בשבילם אין כבוד אדם לחברו זה ממש לא קיים פה אני כבר בקטע של לעשות אחורה פנה ולא להיכנס לניסיון ההזוי הזה בכלל של לחיות בארץ אשמח לשמוע מה דעתכם ולשמוע את הסיפור שלכם תודה

alma7777

New member
למה חזרתם?

אנחנו זוג שמתלבט מאוד אם לעבור מכאן, במחשבה שסיכוי סביר שתוך כמה שנים נרצה כמוכם לחזור. כמה זמן לקח לכם להתאלם לחו"ל? האם שם היית מרוצה מתהליך חיפוש העבודה? מה גרם לכם לחזור? בכל אופן אין לי את הראייה הכוללת, היות וטרם עזבנו. אני רק מניחה שיש לתת יותר מחודש של צ'אנס לפני שמסכמים באופן גורף שאין מה לחפש כאן. הרי משהו בכל אופן החזיר אתכם. ברור שהתאקלמות, גם שחוזרים הביתה, דורשת זמן. אם יש ילדים גם בתמונה, ובתור בת לדיפולמט, אוסיף שכל המעברים האלו יכולים להיות בעייתיים מאוד. בכל מקרה, בתור מי שכאמור חושבים לעבור לקנדה, אשמח לשמוע מה כיום את מעריך שיש שם שאין פה, פרט להיבטים החומריים. תודה ובהצלחה בחיפוש העבודה.

ZS CA

New member
אני מצטער שלא הייתי ברור ,לא אני חזרתי לארץ

רק הבאתי ציטוט ממשהו שחזר, שכתב על באחד האתרים. מתנצל על אי ההבנה

ZS CA

New member
כמובן שלא צריך ציטוט כדי להבין כמה קשה

בישראל,איך הכל הופך רע מאוד לעוד יותר גרוע. ובתור ישראלי שעומד להגר,קשה לראות את המדינה והבית שלך נגמרים מול עניך. זמ מה שרציתי להגיד ולשתף. שתהיה שנה טובה לכול חברי הפורום ולכל עם ישראל באשר הוא.

elianarusiazona

New member
חחח ברוך הבא למציאות !! ברוך הבא לישראל (-:

זה לא מדינה זה גן חיות ! במיוחד אחרי כל העליות מתחילת שנות ה90 אספו את כל הזבל האנושי מכל העולם והביאו אותם לארץ כדי שהדתיים לא יהיו פה רוב חס וחלילה או הערבים אין פה עתיד בכלל האמיצים שביננו שיכולים בורחים מכאן עצוב שיהודים עצמם הורסים את המדינה )-:

למעלה