->אחד שרצה להיראות כמו ג'ניפר לופז

DarlingAdam

New member
לא יודע,

באופן אישי אין לי בעיה עם ניסיונות "להיראות כמו". יש בזה עצב מסוים אבל אני מאוד לא אוהב את הביטוי "חולני". ונראה לי שהתגובה שאליה הגבת היתה בעייתית מבחינת הטרנסיות בלבד, והיחס בלשון זכר וכו'.

ליטל ו

New member
אבל זה לא עניינך,

לא הגוף שלך ולא החיים שלך. אנשים אחרים חושבים שזה חולני לרצות להיות בת אם לא נולדת בגוף "מתאים". מי שמך לשפוט? זכותה של ליוסי לרצות את הרצונות שלה ולחיות את החיים שלה. שיפוט ועלבונות זה בטח לא מה שהיא צריכה מהפורום.

FreakOnALeash

New member
אבל גם את רוצה להראות כמו משהו...

גם אם את לא רוצה להיראות כמו מישהי מסוימת, ואני מאמין שאת מצהירה שאת לא רוצה, הדימוי הנשי שמושפע מהתקשורת כולל בתוכו תערובת של דמויות כמו דוגמניות שחקניות וכו' בין כל שאר הדברים שיוצאים את הדימוי של 'מה יפה לדעתך'. ההבדל הוא בשבילי לא הבדל של שמים וארץ.

Yaara77

New member
כמה שאתן צודקות

עד לחשיפה והניתוח הייתי די מבודדת, עשרות שנים חבר או שניים כל החיים לא בא לי להימצא "עם הבנים" ולא ידעו איך לאכול אותי "עם הבנות" היום אני מוצפת חברות, וגם מחזרים שלא לדבר על הרומן שלי המון שעות עם הראי ועוד מספרה, בניית ציפורניים, קוסמטיקאית בקושי יש לי זמן לנשום היה שווה כל מאמץ, כל כאב, כל תסכול וכל פחד המשיכו, התמידו, ותצליחו חיבוקים יערה

Sonata Of Tears

New member
האמת שזה נראה לי

פשוט שהיא (המנותחת) רצתה ניתוחים בחינם ,זה ממש כיף ,ניתוחים בטח מכל מיני קלינקות מאד טובות כי זה טלווזיה ולא ישלחו למקום שעוד יכולים לדפוק לה ת'חיים כי זאת פרסומת בישבלהם ,אז היא כיבלה ניתוחים ממקומות טובים בחינם ,ועכשיו היא ממש ממש מדהימה

lioz24

New member
->אחד שרצה להיראות כמו ג'ניפר לופז

במסגרת תוכנית טלוויזיה מטורפת לחלוטין לדעתי שבה אנשים מוזמנים לעשות ניתוחים כדי שיראו כמו מפורסמים. צעיר בשם גורג' החליט שהוא הולך עם זה עד הסוף קיבל טיפול הורמונלי ועשה ניתוחים פלסטיים כמו, עצמות לחיים, השתלת עכוז חזה וכו'... התוצאות להלן :) www.thisislondon.co.uk/entertainment/stayingin/articles/10208167

ג ו צ יי

New member
איזו כוסית הוא..

חח ממש יפה.. אבל הוא לא דומה לג'ניפר , לדעתי הוא דומה יותר לכריסטינה אגילרה... ו.. היייי נעים מאוד... רציתי לדעת מזה טרנסג'ארד.. אז נכנסתי לפה... אתם ממש נחמדים..

למעלה