זה משהו שמסמל ביחד עם אחד ושיר אחד זה משהו שמסמל קשר כי הסכמנו בלב אחד זה משהו שמסמל יושר דבר אחד אני אומר, דבר אחד זה משהו שמסמל עוצמה כשמישהו הוא מספר אחד זה משהו שמסמל הרבה דברים בפה אחד בלב אחד ואצלי אחד מסמל לבד
כשהיית מולי לא ראיתי אותך ראיתי שניים בחור ועוד בחור בינם לבין עצמם די מחויכים די מרוצים די עם עצמם בלי לפזול הצידה הם עמדו שם ואני מביט ורוצה גם אותם ואיתם אבל בסוף כשהוא הלך ואתה נשארת לבד והסתכלת אליי ואני אלייך וחייכת וחייכתי ושאלת ועניתי הפכת משניים לבן אדם מושלם
שלושה ימים זה כל מה שביקשתי ממך שלושה ימים חמישי ששי שבת מה רע? בית מלון ים המלח חדר אוכל מפואר ואפילו די זול אבל לא אתה אף פעם הרי לא תסכים איתי ולמה לך... הרבה יותר קל להתווכח למה לנסוע לחופש אם אפשר לריב למה להנות אם אני יכול לבכות אז זהו שלא שלושה ימים עם אחותי בבית מלון ואתה שלום ולא להתראות
נפגשו בי ארבעה הבן המסור ____התלמיד השקט ________ההומו המתהולל ____________ואני והם רבים יום זה ויום זה זה רוצה לפה ____ההוא רוצה לשם ________הוא מושך אחורה ____________וזה חוזר לכאן אני קורא אותם לסדר אבל הם לא מקשיבים כל אחד חושב על עצמו זה מפחד מהבריון בכתה ____זה עצוב כי אמא בכתה ________זה משתולל עם חתיך במיטה ____________ואני מנסה אבל אין עם מי לדבר עד שהם ייפגשו אני כבר אלך