אחה"צ טובים לכולם

Aronsona

New member
צ'מעי, זה מה יש היום. אני מניח שחלק

עייפים וחלק נחים מהפורום וחלק עסוקים. קורא.
עד כה עישנתי היום 10 סיגריות. אני מניח ששאגמור בסביבות 14. יותר טוב מאתמול ועוד קצת להוריד.

מעולה

נכון שזה לא נורא כל כך?
אני לא עישנתי אפילו אחת מאז מוצ"ש בסביבות חצות.
אני כבר מרגישה שיפור והקלה בתכיפות השיעולים. למען האמת, כמעט פסקו לגמרי וזאת ב-48 שעות בלבד של הינזרות.

חחחחח אני טיפוס לוחמני

אסור לעצבן אותי יותר מדי, ובזמן האחרון הסיגריות הציקו לי יותר מדי עד שהחלטתי להשיב להן מלחמה

חחחחח אני טיפוס לוחמני למדי

אסור לעצבן אותי יותר מדי, ובזמן האחרון הסיגריות הציקו לי יותר מדי עד שהחלטתי להשיב להן מלחמה

Aronsona

New member
את קצת חסרת סבלנות כרגע.

תשתי כוס תה. לא סיגריההההההההה

נשבעת לך, ההודעה לא עלתה לי, עשיתי ריפרש כמה פעמים ושוב לא עלתה, ואז שלחתי עוד פעם וראיתי אותה פעמיים

אני תיכף הולכת לאכול ארוחת ערב ואחר כך אשתה תה עם נענע. זה מרגיע.
רוצה לשמוע קטע? מעניין איך אתה היית מגיב

היום הנכדים שלי הגיעו אליי על הבוקר כשהם נרגשים וטוענים שהם מצאו שתי חפיסות של קלפים (שחקני כדורגל כאלה) חדשות לגמריי. לטענתם הם מצאו אותן ברחוב בדיוק באמצע הדרך מהבית שלהם לבית שלי שזה אומר משהו כמו חמישים מטר

לאחר מכן, פתאום הם "נזכרו" לספר לי שהם מצאו ברחוב, מטר אחרי הקלפים, עוד 20 ש"ח ו-40 אגורות. הם חילקו ביניהם את הכסף. כמובן שהם ביקשו רשות ללכת ולקנות לעצמם עם הכסף עוד כמה חפיסות קלפים ו"קעקועים". טוב, הפעם חשדתי שמשהו שלא בסדר והשבעתי אותם בחיי כל שחקני ברצלונה, שהם לא משקרים והם לא לקחו את הכסף הזה מאיזה ארנק של ההורים או מצאו אותו מסתובב אצלי באחד החדרים. הם נשבעו שמצאו אותו ברחוב. אוקיי. הם חזרו מאושרים עם חפיסת קלפים נוספת ושאר שטויות המצורפות לזה.
ואז, ברגע אחד, הם רבו נורא על איזה קלף, ומאחר ואני פסקתי לטובת הקטן, אז הגדול החליט להתנקם והוא סיפר לי שבעצם הם לא מצאו שום כסף ולא קלפים. הם פשוט לקחו את הכסף מהארנק שלהם (אסור להם לקחת כסף מהארנקים שלהם ללא רשות). הוא גם התקשר לאמא שלו וסיפר לה והיא כמובן הטילה עליהם עונש כבד. אני כעסתי עליהם ואמרתי להם שבזאת הם הפרו את האמון שאני רכשתי להם עד עכשיו. מהיום והלאה אני לא מאמינה להם יותר כי הם שיקרו לי. יכלו לספר לי ישירות שהם לקחו את הכסף מהארנק שלהם ולא לספר לי סיפורים מצוצים מהאצבע ועוד להישבע עליהם.

מה אתה אומר על זה?

Aronsona

New member
סביר להניח שהייתי מתגלגל מצחוק

זו הרי משובת ילדים כל כך קלאסית.
אבל במחשבה שניה צריך היה כנראה להתנהג כמוכם. בעיקר נושא האמון בינך לבין הילדים שיהיה ברור שזה לא אוטומטי, למרות שברור שמחרתיים לכל היותר "תשכחי". גם אני הייתי שוכח.

רינתי77

Active member
אני רואה שאת עומדת יפה מאד בפלישה!

יכול להיות שצריך להגביר קצת את האש, אז החבר'ה יבואו
להתחמם. אין ברירה, צריך להתחיל שוב לדבר על סקס...

Aronsona

New member
תודה שהפכת אותי להמוני גולשים באמת.

החלק המצחיק הוא שבשלוש השעות האחרונות זה רק שנינו אבל יש איזה 10 צופים\קוראים נעלמים.

למעלה