אחה"צ טובים לכולם

אחה"צ טובים לכולם../images/Emo24.gif

סבב הרגשה
אז עוברים עלי ימים לא קלים.. ממש לא קלים. זה מתחיל עם בעיות עם האקס שלא מרפה בכלל, וזה ממשיך עם הרגשה של שביזות, של אוטוטו אני מרימה ידיים ונכנעת.. תחושות של פחד מעורבות עם רחמים עצמיים, גילויים של חוסר כנות והכחשה לגבי עצמי, ונדמה שעוד היד נטויה. להוסיף לכל אלה.. כרגע חתמתי חוזה על דירה אליה אני אמורה לעבור במהלך סוף השבוע הקרוב. כלומר.. ביום שבת אני אמורה להיות שם. יש עוד ימבה דברים לארוז, שלא לדבר על לסחוב, להוביל.. ואח"כ לסדר וכאלה.. אבל אם כבר חיים חדשים, אז חדשים מכל הבחינות. הדירה חדשה לגמרי.. עוד לא גר בה אף אחד לפני, וזה עושה קצת טוב על הנשמה.. מאיר בפנס קטן את הדרך הלאה. אני עייפה מאד, בורחת לישון לכמה שעות בטרם אמשיך לארוז גם אם אני יודעת שאסור לי לעשות את זה כרגע.. אני מרגישה שלא יכולה אחרת.. לפני שאתפרק לחלוטין.. תודה על היותכם בחיי. אוהבת

מזל טוב לרבקה../images/Emo106.gif10 שנות ניקיון הערב

מי יתן ותראי יום נקי לחיים שלמים. ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד
ואת יקרה, הוכחת שאת צועדת... המשיכי כך. אוהבים

לרבקה מנצחת יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בשעה טובה לאנ אי ולך את בשבילי דוגמא לשינוי בחיים. אני תפילה שהיה לך יום נקי לכול החיים אני תפילה שכול משאלות לביך החיוביות יתגשמו שהכוח העליון שלך יתן לך מה שאת צריך ועוד קצת תמשיכי לגדול דרך התוכנית אני גאה בך ואוהב אותך יום נקי ולבן נ.ב תמסרי ד"ש לאישך

למעלה