אחה"צ טובים לכל חברי הפורום

אחה"צ טובים לכל חברי הפורום

עברתי בסביבה קראתי את בדיחותיו של דני ושרתי את כל השירים של פזי ואני מוכנה לעשות הבדלה בין קודש לחול.

yaely2

New member
מנהל
שלום באה לפעמים, איתך נעשה שרשור

שלום באה לפעמים, נקווה שתמשיכי לבקר. יעלי

../images/Emo6.gif יעלי

חשבתי כבר שאת מכריזה קבל עם ועידה שאיתי נעשה את המבדיל.....חחחחחחחח.

yaely2

New member
מנהל
המבדיל רק אחרי שעה 18:30../images/Emo48.gif

באה לפעמים חמודה, אצלנו בבית היו מבדילים לאור נר קבוע, חושך, רק הנר, כי עדיין שבת. אומרים "ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם בורא מיני בשמים" ומריחים, שום בושם היום לא שווה לריח ההוא. לאמירת "ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם בורא מאורי האש" היינו מסתכלים על הצפורנים לאור הנר, הסבירו לי שזה עושה ציפורנים יפות. לבסוף היה אבי שופך מעט מהיין לצלחת ומכבים ביין הזה את הנר. (טובל את הנר בצלחת) והיינו לוקחים מהיין שבצלחת ו....שמים בכיסים. למה? זוכרים את המילים של "שבוע טוב"? זרעינו וכספינו ירבה כחול" ואם נשים יין הבדלה בכיסים, יהיה לנו הרבה כסף. ואז...היינו מדליקים אור, שבוע טוב יעלי

יעלי, יופי של סיפור.

תגידי לי... מהיין ההוא ששמת בכיס לפחות התעשרת? את חושבת שגם שרי אריסון שמה בכיסים שלה יין של הבדלה?

yaely2

New member
מנהל
עדיין תחת רושם הסיור../images/Emo73.gif../images/Emo104.gif

שלום לכל החברים הטובים שלי
רציתי להוסיף על דבריי שהלוחמים המספרים, גולשים גם לקרבות אחרים, במקומות אחרים. הרבה פעמים הקהל שואל והם עונים. היום מר ויערי (ואלד) סיפר כמה מילים גם על לטרון. והוא אמר: אני נתתי את הפקודה בלטרון, היה פישול גדול בלטרון בגלל שהפיקוד העליון לא שקל נכון ואנחנו הפסדנו בקרב (פה הוא תאר את הקרב, את השגיאה ואת התוצאות) אינני סולח לעצמי שבגלל הפקודה הזו נהרג סטולר. בחור נאה, גבוה לא ידע כמעט עברית, ולא הספיק להכיר את בארץ, סטולר אמר שהוא רוצה לעשות זאת בהזדמנות הראשונה "(קולו נשבר, לאחר חמישים שנה!!!). אני מכירה את הסיפור שעולים חדשים נפלו בלטרון, אבל ברגע ההוא ששמעתי, הבנתי את זה דרך הלב ולא דרך הראש. יעלי

yaely2

New member
מנהל
המרכז להכרת ת"א עורך סיורים../images/Emo168.gif

שלום לבאה ולכולם, המרכז להכרת ת"א עורך סיורים כמעט כל שישי שבת בתל אביב עצמה. אפשר לקבל את תוכניות הסיורים ב
5100337, כל סיור עולה 20 ש"ח יעלי

yaely2

New member
מנהל
היום חרגנו לבית דגון וצריפין../images/Emo59.gif

pazi66

New member
אוסף שירים באורך מלא-לפי שמות זמרים

Here you will find full-length wav songs from all eras. These are full-length compressed MPEG Layer-3 songs. The songs are listed by the Artist's names. אוסף שירים עצום מסודר לפי שמות מבצעים גדול

emmy5

New member
PAZI'../images/Emo51.gifI DIDN'T FIND F.SINATRA

יש לך משהו של פרנק סינטרה?

pazi66

New member
לידידתי אממי - קבלי את פרנק

משהו של פרנק יש לי את כל השירים שלו לצערי אי אפשר להעביר את זה בפורום

emmy5

New member
PAZI 66חזרתי עכשיו מניו זילנד

לו היתי יודעת שפרנק סינטרה מחכה לי כאן , היתי רצה ... היה לי מפגש נעים בניו זילנד כרגיל בשעות האלה .תודה פזי .. עכשיו אני אלך לישון עם פרנק סינטרה הצעיר ...אממי הלא נורמלית חה חה חה אני מרגישה בפורום בבית ,כולם מכירים אותי ..אולי אתה לא ...נא להכיר את אממי האוהבת מוזיקה ,ציור וטיולים בכל העולם ...

emmy5

New member
באה לפעמים ,איזה אורחת../images/Emo39.gif

שבוע טוב !!!! טוב לראות אותך אצלנו בסלון .

yaely2

New member
מנהל
אוי חיימקה שלי.. מה עוד מתבשל?../images/Emo63.gif

שלום חיים וכולם,
כל כך משמח לראות כמה הם משקיעים בספריה הלאומית לשימור המסורת. יש עוד דברים חדשים שם? יש המשך לשירים העבריים הישנים? אם כן עדכן אותנו ושיהיה לכולם פסח כשר ושמח יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,תודה על כל הסיפורים שלך

היום היתי קצת עסוקה ,לא יכולתי להגיב לכולם רציתי לעשות ביסנס ולא הלך ... אולי מחר בימבו תבוא ותיתתף פעולה ..לילה טוב לכולם

emmy5

New member
באה לפעמים בכייף אני שותה את הקפה

עוגע תצטרכי לחכות לשבוע הבא .. יש לנו במשפחה כמה ימי הולדת אני התחלתי דיאטה ... נשאר אולי קצת מכל השבת

למעלה