אחה"צ טובים!

fatpig

New member
אחה"צ טובים!

אני ו2 מחברותיי מתכננות טיול אחרי צבא לארה"ב... לכולנו יש ויזות ואנחנו מתלבטים לגבי כרטיסי הטיסה, בעיקרון אנחנו רוצות לטייל בין 5-6 חודשים החל בספטמבר הקרוב. מבירור שעשיתי מול סוכנת הנסיעות שלנו יש אפשרות לרכוש כרטיס ל-3 חודשים ובמידה ואנחנו רוצות לשהות יותר יש כרטיס לשנה (שהעלות שלו מן הסתם הרבה יותר גבוהה). אנחנו מוכנות להשקיע את הכסף בכרטיס אבל הבעיה היא בביקורת הדרכונים- מה הסיכוי שייתנו לנו חותמת לשהות מעל ל-3 חודשים ?מה אפשר להגיד כדי להגדיל את הסיכויים? כי יהיה חבל לקנות כרטיס כזה ולא לממש אותו... בעיקרון חברה שלי אמורה לחזור למקום עבודה ואני בעצמי מתכוונת להתחיל את לימודי באוניברסיטה ב-04 *ויש לי עוד פסיכומטרי לעשות*. כך שלשלושתינו אין שום כוונה להפוך למהגרות או משו כזה. מחכה לתשובותיכם...

doronf65

New member
מנהל
תשובות חלקיות

אם את רוצה לצאת עם תשובה ברורה שתגיד לך מה לעשות - הבעיה היא בלתי פתירה כיון שאי אפשר לדעת... פקיד ההגירה הוא אלוהים ואין לערער או לנסות לשנות את החלטתו. אני במקומך הייתי מנסה לעשות רושם הכי טוב שאפשר, ומנסה להביא לידיעתו באופן מרומז שיש לי כרטיסים לטווח ארוך ואני "מאוד אודה לו אם הוא יתחשב בכך". יש לעשות זאת לפני שהוא מחליט, כי אחרי כן לא משתנה ההחלטה ויש לעבור תהליכים ארוכים של הארכה עם רשות ההגירה. בנושא הכרטיס - קחי צ'אנס, במקרה הכי גרוע אפשר בעלות של כ- 100$ לשנות תאריך. בהצלחה דורון

למעלה