אחוות אחים ב-
אנשים

אחוות אחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

להיות אחים ואחיות מירי קובלסקי, מטפלת משפחתית וזוגית מת.ל.מ. תתארח בפורום להיות אחים ואחיות בין השעות 20.00-22.00, תשיב לשאלות הקשורות ליחסים וסכסוכים בין אחים ואחיות ותציע דרכים לשיפור התקשורת בין בני המשפחה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=100391659
פורום למען הקהילה למען נשים מוכות בישראל בואו לפתוח את הלב ולסייע לנשים מוכות וילדיהן השוהים במקלטים מוגנים ברחבי הארץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=100306645
ילדים מצחיקים זוכים בפרסים בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות התמונה המצחיקה ביותר, הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=100439566

justin9

New member
גלגלצ - תוצאות השבוע

היה לי חלום מאוד אופטימי שקין במקום ה - 7, ידעתי שאין מצב אבל חשבתי שלפחות נכניס את קין לרשימת ה- 20 אך גם השבוע נחלנו אכזבה ואנחנו עדיין לא שם.
20. Going to a town - Rufus Wainwright
כניסה חדשה. איך לעזאזל השיר הזה נכנס וקין לא
19. Working class hero - Green Day 18. Never again - Kelly Clarkson 17. Hang me up to dry - Cold war kids 16. The sweet escape - Gwen Stefani 15. Cupid's chokehold - Gym class heroes
כניסה חדשה 14. What I've done - Linkin’ Park 13. She's Madonna - Robbie Williams & Pet shop boys 12. Because of you - Ne - Yo
עלייה גבוהה מידי ולא מוסברת
11. Lay your head down - Keren Ann 10. Love today - Mika
כניסה חדשה 9. Umbrella - Rihanna Feat. Jay-Z
כניסה חדשה. קין היו צריכים להיות פה
8. Starz in their eyes - Just Jack 7. Rhythm is a dancer - Sagi Rei 6. I don't love you - My chemical romance 5. Your love alone is not enough - Manic street preachers 4. Closer - Travis 3. Give it to me - Timbaland Feat. Justin Timberlake and Nelly Furtado 2. Beautiful liar - Beyonce & Shakira 1. Makes me wonder - Maroon 5
הדיחו את הצמד
כמו שאתם יכולים לראות השבוע היו הרבה שינויים. עליות, ירידות ובעיקר כניסות חדשות מעצבנות
מה שאומר שגם אנחנו יכולים להביא בכניסה חדשה גבוהה כמו של מיקה או ריאנה
אז בבקשה אל תהיו אדישים ואל תתייאשו - תמשיכו להצביע עד שיתפרקו לכם האצבעות

אוף אוף אוף! השבוע מצביעים בשביל לפחות 10, או

אנשים כל אחד! ואני מתכוונת לפתוח שרשור בפורום גלגל"צ המתחנן לעזרה!
, אנשים כל אחד! ואני מתכוונת לפתוח שרשור בפורום גלגל"צ המתחנן לעזרה!

justin9

New member
רעיון טוב גיתית ../images/Emo45.gif

כולם צריכים להשתדל זאת הדמנות שאנחנו חייבים לנצל
קבלו טיפ: אל תבקשו מאנשים אם הם יכולים להצביע (גם אם הם יסכימו, רוב הסיכויים שהם ישכחו/ לא יהיה להם כוח וכו') - תבקשו אם תוכלו להצביע בשמם וכך גם תוכלו להשתמש בפרטים שלהם בשבועות הבאים מבלי להציק להם...

../images/Emo32.gifרק רציתי לעדכן שעצוב לי עכשיו ../images/Emo7.gif

מאוד
זהו. אני לא מלמדת יותר שיעורים. בכלל.
היום העברתי שיעור בפעם האחרונה. כל השבוע היו לנו שיעורי סיכום בבתי הספר... ואין לכם מושג איך היה מדהים!! ועצוב!! ומרגש!!! התלמידים היו מדהימים וקיבלתי המון המון מכתבים ומתנות
והמורות המדהימות
התרגשו, וצילמתי כמעט 200 תמונות ב3 ימים... ובמיוחד ריגש אותי היום, בבית הספר "אבן חן" בשוהם (הבית ספר הכי הכי מדהים שקיים עלי אדמות. עם התחייבות
) כיתה ה' זכרו שזה השיעור האחרון והם הכינו עוגה ענקית וכתבו עליה "תודה" ולפני שבכלל חשבנו על הכשרות וכו', הם אמרו לנו- "אין לכם מה לדאוג! אנחנו בררנו ובכוונה בחרנו את ההורים של אלון שיאפו את העוגה כי כולם יודעים שאצלם הכל כשר ובלי בעיות"- וממש התרגשתי מזה שהם חשבו עלינו מראש, ועל זה שאנחנו שומרים כשרות, והם בררו איזה הורים שומרים. אחרי שהם אמרו לי את זה, ממש התרגשתי ובכיתי קצת
אבל בסוף בכל מקרה הם הביאו גם 2 עוגות קנויות כי "רציתי להכין עוגה כשרה, אבל כדי יהיה יותר כשר מכשר החלטתי לקנות עוגות!"..... ויש לי את התלמידים הכי מדהימים שקיימים!!!!!!!!!! הם לא נתנו לנו ללכת! והם כמעט בכו, וחיבקו אותנו, וגם הבנים הכי קשוחים של כיתה ו' התנהגו כמו בנות
(אחד אפילו התעקש שאני אכתוב לו הקדשה אישית על הצ'ופר). והם הביאו ממתקים, ומתנות... והם מהממים!!!!!
ועצוב לי
וזהו, סתם רציתי לשתף...

justin9

New member
אני מבינה אותך שרי ../images/Emo201.gif

ילדים לפעמים יכולים כל כך לרגש. לפי מה שסיפרת כנראה היו לך באמת תלמידים מיוחדים :) כמה שזה עצוב להיפרד מהם לפחות ישארו לך זכרונות מתוקים.. ותמונות (מאוד חשוב) להיזכר בפרצופים קטנים

תודה../images/Emo140.gif, ג'ניפר ../images/Emo99.gif

עד כמה שזה נראה לך לא משמעותי, זה ממש שימח ועודד אותי עכשיו!!! ואני אלך לישון עם חיוך של שמחה וסיפוק, במקום של עצב
ומחר אלך לפתח את התמונות

hagayx

New member
איי אני גם בדיכאון

ולדעתי התרופה היא בהופעה של קין! טום עם הכריזמה המיוחדת שלו בהופעות איך אפשר שלא לשמוח?

../images/Emo45.gif צודק לגמרי!!!

אני אציע לתלמידים שלי לקנות לי כרטיס טיסה+ הופעה כמתנת פרידה
האמת שהכיתה ה' שאפו לי את העוגה יודעים שאני אוהבת את קין. הם לא יודעים מה זה ומי זה "קין", אבל פעם באתי עם החולצה המהממת
והם התעניינו, והילד הכי מופרע בכיתה ממש התעניין (הוא ממש היה בהלם שיש להקה שהוא לא מכיר
), ואפילו נתתי לו לשמוע קצת מH&F והוא אמר "נחמד" ומאז מנקץ לי כל שיעור- "אני רוצה לשמוע את קין שוב! הבאת את האייפוד??"

איזה ילד מופרע חמוד!!

[מה נסגר עם תפוז? פעם שניה שאני כותבת את ההודעה הזאת]

justin9

New member
מישהו פה פעם באמת חשב על לבקש

כרטיס טיסה + הופעה כמתנה? מתנת יומולדת אולי? וזה טוב שאנשים יודעים שאנחנו אוהבים את קין.. במיוחד ילדים.. לחנך אותם מגיל קטן

חה. קצת מוגזם. אבל אם הייתי עשירת על הייתי

לוקחת את כל הפורום הזה על חשבוני להופעה
אבל אני לא

justin9

New member
זה לא נראה לי מוגזם לבקש מהמשפחה למשל...

אוףףף... למה אנחנו לא טחונים?!

אוי מוכר לי../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

אני מתארת לעצמי מה יהיה לי כשאני אעזוב את לונדון
לא נורא, מתקדמים הלאה ותמשיכי לבקר אותם! מה את עושה שנה הבאה?

אמממממממ.... בינתיים,

שום דבר....חוץ מזה שנרשמתי לפסיכומטרי
נגמור עם זה, נראה מה אני אעשה.... מה איתך??

למעלה