אחוות הטבעת - היום

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

ChipiM

New member
נצל"ש- שאלה קטנה, בבקשה לענות...

בספר "חבורת הטבעת", במהלך המועצה, כאשר בורומיר מדבר על קרב שנערך באוסגיליאת, בו הפסידו, וניצלו רק ארבעה (הוא, פאראמיר ועוד שניים). לעומת זאת- בסרט השני, בגירסה המורחבת כשפאראמיר נזכר באחיו בורומיר המוצג כשהוא על גג של מבנה, מניף את הדגל לאות ניצחון בקרב על אוסגיליאת. האם מדובר על אותו קרב??? למה יש שתי תוצאות שונות לגמרי? או שאני הבנתי אחד משני הדברים בצורה לא נכונה?

אני לא זוכרת את הקטע הזה בספר

אבל, היו הרבה שינויים בסרטים לעומת הספרים וזה כנראה אחד מהם.

Y. Welis

New member
בערך אותו הקרב, רק עם תוצאה שונה...

בספר בורומיר ואחיו הרסו את הגשר האחרון שהיה שם. בסרט הם ניצחו והמשיכו להחזיק בשני חלקי העיר (שהיתה גם שלמה יותר מהחורבות שתוארו בספר), עד להתקפה בסרט השלישי.

ראיתי את הסרט ואני חייבת להגיד שהוא

מהמם! זאת פעם שנייה שאני רואה ושוב פעם אני נפעמת מחדש.. סרט מהמם מומלץ בחום
והמשחק של ויגו<אורגאן> פשוט מהמם.... ויש לי גם שאלה.. לא ראיתי את הסרט השני ואני רוצה לראות את הסרט השלישי כאילו רק תסרט הראשון ראיתי ואני רוצה לראות את השלישי עכשיו.. לצערי עדיין לא הגיע ב-YES להזמנה הסרט השני לכן אני לא יודעת אם כדי לי לחכות שיגיע הסרט השני לצפות בו ואחר"כ לחכות שיגיע הסרט השלישי ל-YES אז כדי לי לחכות או ללכת לראות תסרט השלישי וכשיגיע השני לyes אני אזמין אותו בבקשה תענו לי

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif

שלום וברוכה הבאה
קודם כל... זה אראגורן, לא אורגאן
אבל לא נורא... חוץ מזה, מאוד לא מומלץ לראות את השלישי בלי לראות את השני קודם. קשה לי להאמין שתביני מספר דברים מרכזיים בסרט - למרות שאני מכירה כאלו שעשו זאת אבל הם פחות נהנו מהסרט, וזה חבל. אני באמת ממליצה לך לראות איכשהו את השני קודם. לקחת מהבלוקבאסטר או לראות אצל חברה או יש אפילו מספר בתי קולנוע שמציגים עכשיו את הראשון והשני (בקולנוע אחד כאן ברעננה עושים זאת, סביר להניח שבעוד בתי קולנוע בארץ...) אבל אני ממש לא ממליצה לך לראות את השלישי בלי לראות את השני קודם.

למעלה