אחוזי משרה ושעות נוספות

אחוזי משרה ושעות נוספות

דיון שהתקיים לא אחת בעבר נע סביב היקף העבודה והאופן בו ניתן לשלב את העבודה עם לימודים ו/או חיים. רבים וטובים שיתפו בבעייתיות שנוצרות בעיקר בעבודות משמרות אבל לא רק, כשהממונים לא מתחשבים בכך שלאדם הממוצע יש עוד דבר או שניים לעשות בחייו מלבד להגיע לעבודה, והקשיים האלו באים לידי ביטוי באופן מופגן יותר במקומות שעובדים בהם בסופ"שים ובחגים.

איך זה אצלכם? אתם עובדים במשרה מלאה? משמרות בהיקף של 100% או יותר? לומדים במקביל? מנהלים משק בית עצמאי? נתקלתם בקשיים רלוונטיים?

אתם מוזמנים כמובן לשתף איך התמודדתם עם הקשיים האלו במידה ונוצרו, או יותר טוב - איך מנעתם מהם להיווצר.

a wild rose

New member
אני עובדת משרה מלאה

לפעמים יש שעות נוספות אבל לא משהו מוגזם, מתחשבים בעובדה שלאנשים יש משפחות וחיים ושגם ככה יום העבודה ארוך יחסית (במיוחד עבור מי שלא עובד במשרת אם). לא עובדים אצלנו ימי שישי וגם לא ערבי חג, אבל הבעיה הזאת זכורה לי מעבודות עבר וזכור לי גם חוסר ההבנה לכך שזה שאין לי בעל וילדים לא אומר שאין לי בעיה לעשות שעות נוספות ולקבל על עצמי מטלות במקום עובדים אחרים שיש להם משפחה.

הזכרת לי משהו בהקשר של משרת אם

וזה הניסיון להסביר לשכאלו, או לכאלו שאינן/אינם אמהות אבל עובדים בעבודות מהסוג שפעיל בשעות של משרת אם (ולא רק מורות), שיום העבודה שלי יותר ארוך משלהם וזה לא אומר שאני טוחנת שעות נוספות ו/או שמנצלים אותי, אלא זה פשוט אומר שאני עובדת במשרה מלאה רגילה בשעות של משרה מלאה רגילה, ולכן זה שאני לא זמינה לשיחות נפש בשעה 14:00 או להיפגש לקפה בשעה 16:00 זה דיי הגיוני ולגיטימי, כמו שמורות רבות למשל לא יהיו זמינות ביום שישי בבוקר, וכמו שאנשי צוות רפואי למשל לא יהיו זמינים בשעות ערב ובמקרים מסוימים אפילו בלילה (וגם ביום לא כי הם משלימים שעות שינה).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה