אחוזת אוהלו בכנרת

nanushi

New member
אחוזת אוהלו בכנרת

האם מישהו מכיר? האם זה דומה יותר לאכסניית נוער או לאירוח כפרי?

זה לא זה ולא זה..

זה לא אכסניית נוער כי יש שם צעירים (23-29) וגם מבוגרים. אבל זה גם לא אירוח כפרי..אי אפשר להגדיר את זה כאירוח כפרי.

nanushi

New member
אבל איך זה בכל זאת?

נעים ומטופח או אפרורי ומוזנח?

../images/Emo6.gifיפההה..

תראי אנחנו היינו שם בעצמאות והיו המון חרבשים וייתושים אבל סך הכל נחמד, מטופח.. האוכל קיבוצי וטעים.. השאלה מה אתם מחפשים..

nanushi

New member
מחפשים אופציה זולה לחופשה

קצרה, לילה אחד קורץ לי שיש להם חוף פרטי לכנרת האמת- רוצה רק להיות קצת בשקט עם בעלי, לברוח מהעבודה והלחץ קצת, אבל הבעיה שאין לי כסף לצימר החודש, והם מציעים ב-370 לינה וארוחת בוקר- מפתה, לא?

אם זה לאמצע שבוע

ומתאים לך ראש פינה, אז צימר עם ג'קוזי, באווירה רומנטית ורגוע, לילה אחד עולה 300 וניתן בתוספת מחיר להזמין א.בוקר לחדר: לפרטים 046860569 בלוחות של הפורום יש פרטים נוספים.

ShirShir

New member
../images/Emo127.gifאחוזת אוהלו בכנרת - מצוין../images/Emo70.gif

ההורים שלי היו ונהנו!! חדרים טובים כמו בבית מלון... ממליצים לקחת חדר בבניינים הנמוכים ולא הבנייני הקומות
הנמוכים - זה החדרים החדשים, ממש כמו בבתי מלון. בנייני הקומות - המבנים הישנים....
עוד מידע - ארוחת בוקר טובה!! ונוף הכנרת משגע!!

nanushi

New member
הבעיה שהנמוכים זה 100ש"ח יותר

כלומר במקום 370 כבר 470 ואז אני לא יודעת אם זה כל כך שווה...

millerit

New member
מצטרפת להמלצות

הייתי שם לפני כ שנה וחצי היה מעולה - ארוחת בוקר שחיתותית כמו שהישראלים אוהבים לי זה עלה 350 מומלץ

morank

New member
הייתי שם...

מקום מקסים, שקט, גם הארוחה הייתה בהחלט משביעת רצון. מאוד נעים שם, וגם המחיר בסדר גמור. רק שבערב לא היה שם כל כך מה לעשות באיזור, אבל אם את מחפשת להירגע ולנוח זה המקום.

למעלה