אחוז הדתיים בכלא: 3% מה הנתון הזה אומר לכם?

big ass blue

New member
אחוז הדתיים בכלא: 3% מה הנתון הזה אומר לכם?

בישראל יש רק 33% דתיים, כ13% מהם חרדיים מסורתיים. מה יותר דתי יותר מוסרי?

הטענה הזו לא אומרת לי כלום.

כי זה בדיוק מה שזה - טענה.
זה לא נתון כי נתון הוא משהו שיש לו סימוכין - ומכיון שלא טרחת להביא כאלו, אפשר להסתכל על ההודעה שלך כעל סתם אוסף של מספרים שהמצאת בעצמך.
אם תביא נתונים סטטיסטיים ממקור אמין (למשל, הלמ"ס), אז יהיה על מה לדבר.
&nbsp

ממש, אבל ממש לא. אתה זה שטענת טענה, תביא אתה את הנתונים.

אם אתה לא רוצה לספק אותם, אל תתפלא שמתייחסים לטענה שלך בביטול.
&nbsp
"Quod gratis asseritur, gratis negatur" - מה שנטען ללא ראיות צריך להדחות ללא ראיות.

big ass blue

New member
כן כשאתה מקבל את האמת בפרצוף אז אתה מבקש סימוכין

אפילו מביך אותי בכלל להגיב.
זה פשוט ילדותי.
לא פלא שאני מאבד עניין כל כך מהר. זו רמה מאוד נמוכה.

איזה אמת? סתם זרקת כאן מספרים.

אם תתן למספרים האלו סימוכין, אז אפשר יהיה לקרוא לזה אמת.
כרגע זה סתם ערמה של מספרים ששלפת מהתחת.
&nbsp
כנראה שעם כל האינטלקט העצום שלך אתה עדיין צריך ללמוד דבר או שניים.

Hameln

New member

נירובי1

New member
שהפרקליטות לא מגישה כתבי אישום נגדם. רק השנה נעצרו למעלה

מ-1000 חרדים על התפרעויות והפגנות וחוץ מ-2 אף אחד לא והעמד לדין.
ואני אפילו לא מדבר על עשרות המתנחלים שנעצרו בפינויים השונים השנה.
ולמה? כי המדינה תרגיז אותם, הם יפילו לביבי את הממשלה (ראה רק את ההודעה מהיום האומרת שהצבא החליט לא להגיב לדברי הרבנים המסיתים) - חס ושלום מלהרגיז אותם

BravoMan

Active member
שהם פושעים בערך כמו החילונים...

https://goo.gl/TWmPBY
&nbsp
לפי השב"ס, רק 27% מהאסירים הם יהודים.
כלומר, חלקם של הדתיים באוכלוסיית הפושעים היהודים זהה בחלקם באוכלוסיה הכללית, מה שאומר שאחוז הפשיעה אצלם לכל הפחות זהה לאוכלוסיה חילונית, אם באמת נתעלם מדבריו של נירובי1.
&nbsp
אבל כמובן דבריו אינם שטויות שכן יש תיעוד ברור להתפרעויות חרדים ומתנחלים, וגם תיעוד ברור לכך שמתפרעים האלה לא נשארים במאסר.
&nbsp
אני לא בהכרח אומר שהתאוריה שלו לגבי הכיסא של ביב נכונה, אבל עם המספרים אי אפשר להתווכח.
&nbsp
נוסיף לזה את העובדה שרוצח ראש ממשלה היחיד בהיסטוריה של ישראל היה דתי, ואחד המחבלים הבודדים שרצח המונים בהיסטוריה של ישראל היה דתי, ודי ברור שהמוסר מהם והלא.

big ass blue

New member
אז לפי מה שאני מבין

אחוז הדתיים בכלא נמוך כי לא תופסים חלק גדול מהדתיים?
טוב זה תירוץ אבסורדתי בעיניי.

זה כמו שאני אכתוב, אחוז החילוניים והלא מאמינים גבוה בכלא מכיוון שהם פשוט לא מאמינים?
אלוהים נמצא בצד של הדתיים לא משנה מה?

נראה לי בולשיט אחד גדול.
לי נראה שבגלל שהדתיים רובם חיים על פי טוב וחיים טהורים לכן יש פשיעה פחותה.

ההתפרעות שמשתמש אחר ציין אינה קשורה ולא פלא שלא מכניסים אותם על זה, כי מדובר בהתפרעות נטו... אני בעצמי התפרעתי במספר לא קטן של הפגנות, מה אני בכלא על זה? לא
זה לא חכם לקחת השוואה ירודה.

BravoMan

Active member
אפה קראת בהודעה שלי "לא תופסים"?

אם הצתת פחים בהפגנות, זרקת אבנים או תקפת שוטרים וחיילי צה"ל ולא שלחו אותך לכלא על זה, אתה רק מוכיח את דברי בדוגמה אישית - אתה עבריין, פושע לכל דבר שעבר על החוק, אתה ראוי להיות בכלא ואתה לא.
&nbsp
מה זה אומר? אזלת יד של הרשויות.
מה שכתבתי זה שיש מלא דוגמאות מתועדות שלא שולחים פושעים דתיים למאסר.
בנוסף, הראיתי לך ש-3% מאוכלוסיית האסירים הכללית זה הרבה, כי רוב האסירים (יותר משני שליש!) בישראל אינם יהודים בכלל.
&nbsp
כמובן, כמו כל שקרן דתי אתה כותב שהדתיים חיים "על פי טוב והטוהר", אבל בפועל מדובר באוכלוסייה עם בעיות רבות.
גזענות, סטיות מיניות בגלל יחס הלכתי מעוות לגוף האדם, פשעים כלכליים בשפע בגלל סירוב לעבוד בצורה חוקית ולשלם מסים, ועוד ועוד.
&nbsp
הדוגמאות שנירובי חושף בפורום הזה הן רק קצה הקרחון של הפשיעה החרדית בפרט והדתית בכלל בארץ, ובעוד שחלק מהפשעים האלה הם אכן כמו שאתה טוען "כי בני אדם הם בני אדם", חלק לא קטן הוא בגלל אורח החיים שהדת כופה על הדתיים.
&nbsp
למה אתה חושב שיש כ"כ הרבה פדופילים חרדים?
כי אצלם לא מלמדים אנשים על מין ומיניות ויוצרים בעיות פסיכולוגיות, ואחרי זה גם לא מסגירים את הפושעים האלה לרשויות.
http://reshet.tv/item/news/domestic/crime-and-justice/crime/wge3l-222402/
&nbsp
אני לא יודע אם אתה באמת מאמין בשקרים שאתה כותב פה, או שאתה חי באיזו אשליה ורודה.
כך או כך, המציאות בשטח נגדך, ואת המציאות לא תנצח!

big ass blue

New member
3% זה לא הרבה בכלל

זה נתון משמעותי ממש, לעומת כל הקישורים שאתם מספקים כאן.
אפשר לעזוב אותם בשקט ולהתעסק באתאיזם מה שהפורום הזה אמור לעשות במקום להוכיח כל הזמן שלא להאמין זה סבבה. הרי זה ידוע אז בשביל מה? אני באמת לא מבין.
למה צריך להצדיק בכוח שהדרך באי אמונה היא טובה, הרי היא גם כך טובה.

BravoMan

Active member
אז למה אתה לא פותח שרשור על אתאיזם

במקום לשלוף נתון מהתחת, ואז להתווכח שנתונים אמתיים, מגובים במקורות רציניים הם לא רלוונטיים כי הם לא מצאים חן בעינייך ולא מסתדרים עם ההמצאות שלך?

big ass blue

New member
האמת שזה משעשע אותי.

העקשנות אינה חשובה לי ולכן אני לא מתרגש כל כך. בנתיים לא גיבית כלום, סתם התחכמת. ובכל מקרה השיחה הזו לא הולכת לשום מקום, אתה גם נורא ילדותי, אז אני מאבד עניין מהר. ומן הסתם שאיבדתי כבר ממזן, ואני סתם משועשע כרגע מהאופן שבו אתה מתנהל.

למעלה