שמלת תחרה1
Well-known member
ממשיך לעלות, ברור שלא ניתן למגר את הקורונה.
האם לחיות בצל הקורונה
או
לנבול בבית?
האם לחיות בצל הקורונה
או
לנבול בבית?
לא זה ולא זה. לפרוח בבית ולהמתין בסבלנות עד שהחיסונים יגיעו ונוכל לחיות בקלות ובנוחות לצד הקורונה.ממשיך לעלות, ברור שלא ניתן למגר את הקורונה.
האם לחיות בצל הקורונה
או
לנבול בבית?
לפרוח בבית?!לא זה ולא זה. לפרוח בבית ולהמתין בסבלנות עד שהחיסונים יגיעו ונוכל לחיות בקלות ובנוחות לצד הקורונה.
לחיות בצל הקורונה למרות הסיכון. אחרת זה דיכאון מובטח. איכות החיים משמעותית יותר מתוחלת החיים.ממשיך לעלות, ברור שלא ניתן למגר את הקורונה.
האם לחיות בצל הקורונה
או
לנבול בבית?
מיום ליום חושבת כמוך בנושא החיים בצל הקורונה.לחיות בצל הקורונה למרות הסיכון. אחרת זה דיכאון מובטח. איכות החיים משמעותית יותר מתוחלת החיים.
את ואני שומרת הכללים, יש לא מעט שמצפצפים על ההנחיות, והתוצאות לא מאחרות להגיע.אם החיסון יגיע לציבור רק בעוד שנה ,אז מה לא נזוז מהבית ?
בוודאי שאפשר לצאת מהבית אם בריאים, וממוגנים במסיכות,לשמור על מרחק זה מזה ,והקפדה על רחיצת ידייים ועל שאר הכללים.
אפילו מומלץ לצאת מהבית ולהיות בתנועה ,חשובה הליכה/ ריצה במרחב הפתוח,ככה יהיו פחות אנשים בדיכאון.
מי לא שומר על הכללים ?את ואני שומרת הכללים, יש לא מעט שמצפצפים על ההנחיות, והתוצאות לא מאחרות להגיע.
שכחת את החילונים כמובן, ששומרים עוד פחות מאלו שבחרת להזכיר.החרדים
הערבים
לא חסר מי שלא שומר
בגלל זה רשמתי "לא חסר מי שלא שומר"שכחת את החילונים כמובן, ששומרים עוד פחות מאלו שבחרת להזכיר.
ובכל זאת לאזכר דווקא מגזרים מסוימים או לענייננו, את החרדים, כאשר רובם המוחלט שם מקפיד פי כמה מהממוצע במגזר החילוני, בעיני מעשה פסול ושגוי.בגלל זה רשמתי "לא חסר מי שלא שומר"
חחחחחח מעניין.שכחת את החילונים כמובן, ששומרים עוד פחות מאלו שבחרת להזכיר.
מציע שתבדוק שנית את הסטטיסטיקות. לא שהטיעון הזה רלוונטי למשהו או נועד למשהו זולת השמצה/השחרה פבלובית שגרתית, אבל בכל זאת.חחחחחח מעניין.
החילונים לא שומרים על הכללים והחרדים הם אלו שנפטרים [לצערי] מהמחלה.
רק להרינגטון ובונה עולם פתרונים.
סטטיסטיקה:מציע שתבדוק שנית את הסטטיסטיקות. לא שהטיעון הזה רלוונטי למשהו או נועד למשהו זולת השמצה/השחרה פבלובית שגרתית, אבל בכל זאת.
את תסלחי לי אם לא אראה בליינט מקור לשום דבר, נכון? ודאי לא כאשר מדובר על כתבה מלפני למעלה מחודש.סטטיסטיקה:
נתוני משרד הבריאות. בסדר, אל תקבל. התובנות שלך- שלך.את תסלחי לי אם לא אראה בליינט מקור לשום דבר, נכון? ודאי לא כאשר מדובר על כתבה מלפני למעלה מחודש
כתבה עיתונאית שטוענת שאלו נתוני משרד הבריאות. ליינט, כאמור, לא מקור אמין בעיני (בלי קשר לכך שכאמור זה לא מצביע על מה שכתבתי עליו). ובכל מקרה גם אם מדובר בנתונים רשמיים, הם מלפני למעלה מחודש.נתוני משרד הבריאות. בסדר, אל תקבל. התובנות שלך- שלך.
בוא נלך לטייל בעיר, ותקבל תשובה מעינייך.מי לא שומר על הכללים ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.