אחורה עומדת להחזיר את קיצבאות

אחורה עומדת להחזיר את קיצבאות

הילדים יו"ר יהדות התורה, ח"כ יעקב ליצמן, אמר כי ככל שעובר הזמן מחיר יהדות התורה בעיני קדימה, נוסק. "אם בעבר לא היו מוכנים לדבר איתנו על קצבאות הילדים והבהירו לנו שמדובר מבחינתם בעניין עקרוני", אומר ליצמן, "הרי שהיום הוויכוח הוא כבר על הסכום".

sharonhaimov

New member
ה"היגיון" חוזר, יש פיצוץ אוכלוסין,

אבל מעודדים ילודה. יחי ההיגיון!

bhnadav

New member
הוא מוזמן לדבר בשם הפלג שלו,

כי דגל התורה מרוצים יחסית ממה שקיבלו ומעוניינים להצטרף לקואליציה. מי שעושה את הבעיות זה הפלג החסידי, אגודת ישראל. אמנם השר ישי נפגש היום עם האדמו"ר מגור, אך זה יוצא לארה"ב ל-10 ימים מה שאומר שאם לא יתרחש פילוג בסיעת יהדות התורה - נצטרף לחכות עד למועד הזה.

טלמ

New member
לפני שאת מבקרת מפלגות אחרות

תסתכלי במפלגה שלך, אם את רוצה אני יכול לעזור לך

אשרת

New member
אני לא ממש צריכה את העזרה שלך.

לעומת זאת, אני חושבת שאת הצריך פה את העזרה של האחרים.. על מנת לשים לב כיצד המפלגה שאתה תומך בה מתחילה למכור לאט לאט את עצמה תמורת כסאות. אני , בניגוד אלך, מודעת מעולה למצב מפלגתי. וכמו שאמרתי לנדב, אומר גם לך. כאשר אתה לא משיב לעניין ומתעסק עם גוף שלא קיים בכנסת ביותר, זה מעמיד אותך באור לא חיובי, וזאת בלשון המעטה.

אשרת

New member
ואגב, חמוד שלי,

בתור אזרחית המדינה שמשלמת את הממשלה הרחבה למדי שיש לנו, יש לי את הזכות המלאה למתוח ביקורת על מפלגת השלטון, אם זה נעים לך או לא- זאת בעיה שלך. תתמודד עם זה.

טלמ

New member
מתמודד

אבל גם לי מותר לחלוק על כל מילה שיוצאת מהפה שלך וזה בא לי טבעי

אשרת

New member
תרגיש חופשי ../images/Emo140.gif

גם ככה אנחנו חלוקים על כל דבר ועניין.. אז אני אצליח לחיות עם זה.

bhnadav

New member
למה להיות כה נחרצת?

נראה לי שמבחינה רעיונית אתם די קרובים בהשקפותיכם, כלומר בנושאי דת ומדינה. את רואה את זה כנושא העיקרי, אצלו זה חלק ממכלול דברים שהוא מאמין בהם.

טלמ

New member
בנושא דת ומדינה אני פחות אגרסיבי

מאשרת למשל, לעולם לא דיברתי על נישואי זוגות חד מיניים

sharonhaimov

New member
לשינוי יש עקרונות ואדיאולוגיה

והיא נלחמה עבורם, זה שהיא קטנה זה לא אומר שאין לה עקרונות ואידיאולוגיה. איך אומרים "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים" לא ניכנס לעניין שאין אלוהים, אבל העניין מובן.

למעלה