אחותה של אישתי (התייעצות)

אחותה של אישתי (התייעצות)

אהלן!
בטח כבר חלקכם, לפי הכותרת, חושבים "מגעיל, בוגד, מניאק.. אז אתם חצי צודקים... אני חייב להתייעץ איתכם.
אני נשוי כמעט 3 שנים ויש לי אפילו ילד מאישתי. אני אוהב את אישתי, באמת שאני אוהב, אבל.... לאחרונה אחותה הקטנה התחילה לשים לב לעצמה ולהתלבש יפה יותר, להתאפר, בגדול להיראות טוב יותר (מן הסתם שהיא גם גדלה מאז שהכרתי את אישתי והיא הפכה להיות כמעט אישה).
עכשיו היא חיילת ולדעתי זה הגיל שהיא רק מתחילה להיות יפה ומושכת.
קורים לפעמים מצבים שאני לבד בבית או עם הילד ואז היא מגיעה. ופה קשה לי.. פה מתחילות לרוץ בראש שלי על המחשבות..
איך הייתי מפשיט אותה לאט, אין הייתי מזיין לה את הצורה ואז מוצצת לי.. כל מיני מחשבות כאלה שאני מצד אחד מתתתת שיתגשמו אבל מצד שני אני לא טיפוס בוגד.. אף פעם לא בגדתי באף בת זוג שלי, באף חבר טוב שלי..
מה, מה אני יכול/צריך לעשות לעזאזל???
הבעיה היותר גדולה אפילו מהמצפון שלי זו המשפחה של אישתי... אנחנו גרים קרוב אליהם ודברים יכולים להישמע אם...
וגם בכלל, ממש לא נראה שהיא מרגישה כמוני.. היא תמימה כזאת, חמודה, קצת ילדותית פשוט מתוקה ואפילו בתולה.
אז גם אם הייתי טיפוס בוגדני, איך בכלל אפשר לגשת לגיסתך ולהציע לה סקס?!?!?!
אההההההה אני חייב שתייעצו לי מה לעשות. אבל בבקשה אל תחשבו שאני אדם מניאק או משהו.. פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה בחיים.. קחו את זה ברצינות ותעזרו...

dare devil ית

New member
אתה יודע כמה פנטזיות לא ממומשות יש לי

חלקן על גבול הפלילי
&nbsp
אין מה לעשות. מפנטזים ומאוננים על זה, לא יותר

Aיש

New member
אני מבין, למרות שבאופן אישי אני לא שופט

כל זמן שזה נשאר בגדר פנטזיה כמובן.
יש בי אפילו משהו שחושב להפך. להיות אדם טוב לדעתי זה לא להיות אדם שאין לו יצר רע אלא אחד ששולט בייצרים הרעים שלו.

.. גמ'ני אומר ככה .. כל עוד זה נשאר בגדר פנטזיה\מחשבה
ולא עובר את הסף הנ"ל ולעולם לא גולש לשלב הביצוע\הגשמה אז זה בסדר גמור
ייצר הרע קיים בכולנו ללא יוצא מהכלל , זה הכל עניין של איך אנחנו מתמודדים איתו ...

sharpantie

New member
עצה ידידותית

כל פעם שהיא נכנסת אליך הביתה ואתה לבד.
כנס למקלחת ותעשה טוש עם מים קרים קרים.
בעיקר במקומות הרגישים.

Sharoman

New member
לעולם לא תעשה טעות גדולה יותר

ראשית אתה בוגר באישתך.
שנית, אתה בוגד בה עם אחותה.
שלישית אתה מציע סקס לנערה בת 18-20, שהיא למעשה עדיין בתולה.
שום דבר טוב לא יצא מזה, גם אילו הייתה הזיון הכי טוב שאי פעם היה או יהיה לך בחיים ומשם זה ימשיך לחתונה מחדש עם אחותה של אישתך.
ממליץ לך בחום רב להימנע אפילו מלחשוב בכיוון לפני שהיא או אישתך עצמה יעלו על מה בדיוק עובר לך בראש.
לדעתי יכול להיות גם מצב שהיא מזכירה לך את אישתך רק בגירסה צעירה יותר.
אישתך מצד אחד מתבגרת, ואחרי לידה דברים משתנים גם בגוף וגם בראש, ופתאום מגיעה מישהי דומה לה אך עם מראה תמים יותר.
לו הייתי במקומך הייתי מתרכז באישתי, מנסה להצית את האש מחדש ולוודא שתבער חזק יותר.
תנסו לצאת יותר, תנסה לרמוז לה להשקיע יותר באיפור ולבוש ותשכבו לעיתים קרובות יותר.
תנסו אפילו לגוון יותר במיטה.
אבל הבעיה היא לדעתי לא באחות אישתך, אלא בך ובפן המיני של מערכת היחסים שלך עם אישתך.

mynameisktt

New member
מצאתי לך בדיחה\משל מהנט - אולי זה יעזור לך

חברתי ואני יצאנו במשך שנה והחלטנו להתחתן. הייתי מאושר, חבריי עודדו אותנו, הורי עזרו לנו בכל דרך.
וחברתי? היא הייתה פשוט חלומית!
רק דבר אחד הטריד אותי לא מעט, הדבר היחיד הזה היה אחותה הקטנה.
גיסתי לעתיד הייתה בת עשרים, לבשה חצאיות מיני קצרצרות וצמודות וחולצות בעלות מחשוף נדיב. באופן קבוע היא הייתה מתכופפת כשהיית די קרובה אלי ואני הייתי זוכה בהצצה מהנה בתחתוניה.
בטוח שזה היה בכוונה. היא מעולם לא עשתה זאת בקרבת אף אחד אחר.
יום אחד האחות הקטנה התקשרה וביקשה שאבוא לבדוק את ההזמנות לחתונה. היא הייתה לבדה כשהגעתי. היא לחשה לי שבקרוב אהיה נשוי ולה יש רגשות ותשוקות כלפי אשר היא אינה יכולה להתגבר עליהן ולמעשה היא גם לא ממש מעוניינת להתגבר עליהן. היא אמרה לי שהיא רוצה לתנות איתי אהבים רק פעם אחת לפני שאנשא ואתחייב לכל חיי לאחותה. הייתי בהלם מוחלט ולא יכולתי לומר מילה.
היא אמרה, "אני עולה למעלה לחדר, ואם אתה רוצה ללכת על זה פשוט בוא למעלה וקח אותי." הייתי המום.
קפאתי בתדהמה בעודי מתבונן בה עולה במדרגות. כשהגיעה למעלה, בקצה המדרגות היא השילה את תחתוניה והשליכה אותם לעברי במורד המדרגות.
עמדתי שם לרגע, ואז הסתובבתי ופניתי ישירות לדלת הכניסה. פתחתי את הדלת ויצאתי מהבית. הלכתי ישר למכוניתי.
חמי לעתיד עמד בחוץ עם עיניים דומעות מהתרגשות הוא חיבק אותי ואמר, "אנחנו מאד שמחים שעברת את המבחן הקטן שלנו. לא יכולנו לקוות לגבר מוצלח יותר עבור בתנו. ברוך הבא למשפחתנו"
מוסר ההשכל של הסיפור: תמיד תשאיר ברכב את הקונדומים.

זה מאד "מפתה" מחרמן ומה שתרצה

אך לדעתי כמו הרבה שכתבו לך תשקיע באשתך בכל מובן המילה.
פנטזיות וחשקים ויצר הוא מצויין ויש פנטזיות שניתנות למימוש כל עוד עוד הם לא פוגעות בך ובסביבתך וזה מה שיקרה.
חוצמיזה היא לבטח לא חושבת בכלל לכיוון וגם אם כן עבורי זו בגידה כפולה.
אני מאד לויאלית ותמיד הייתי גם לחברות וחברים ובמיוחד לבני זוג שהיו ושוב - מזדהה עם החשקים שלך אבל תממש עם אשתך,
יש צימרים מעולים,,תגוון..אין לי מושג מה אשתך אוהבת ואתה יודע וזה הכי חשוב,
חוצמיזה תחשוב עם עצמך אתה נשוי רק 3 שנים ואם תפתח פתח לבגידה זה לא יהיה חד פעמי..זה עלול להפוך לכדור שלג

למעלה