אחותיתי

מושית פ

New member
אחותיתי

מצטערת אחותי, כול כך רציתי שיהיה לך טוב שהייתי עיוורת לאחרים. לא ראיתי את הבפנים שלהם רק רציתי שיהיה לך מישהו שיאהב אותך ויהיה שם תמיד בשבילך! אבל שכבר –הבנתי- היה מאוחר מדי. את כבר היית בפנים ולא רצית לצאת משם את לא רואה כמה רע לך.את סובלת ולא רוצה לסיים את זה. אין לך ת`כוח הזה..והזה הכי כואב לי,שאת מודעת למצב-ולא יוצאת ממנו.! זוכרת איך היית לפני שהכרת אותו?? לפני שנתיים[וחצי?]. אני לא שוכחת ואפילו לא לשנייה. ישתנת לי. ולכולם. ובעיקר לי. זוכרת אותך עם החיוך תמיד על הפרצוף למרות שאת קריזיונרית ולהרגיע אותך קשה אבל אהבת ותמיד דאגת וידעתי שטוב לך..שתמיד יהיה שם אנשים בשבילך, כשיהיה לך קשה.כי היית תמיד מוקפת באנשים. באנשים מדהימים! אבל מאז שאת איתו השתנת זרקת את כולם בשבילו את עיוורת וזה כואב לי. כואב לי ליראות אותך נפגעת! ליראות אותך כול הזמן בוכה ממנו! לשמוע תשקרים שהוא מספר לך!את יודעת שזה שקר ובוכה מזה אבל בסוף חוזרת להאמין לו! אני רואה את המשברים שלך בגללו את החרא הזה שאת עוברת. אבל לי הפסקת להקשיב..לי ולכולם את חושבת שכול מי שאוהב אותך רוצה ברעתך אבל אם היית יודעת כמה הם דואגים לך ואוהבים אותך..אולי המצב לא היה נראה ככה! את מספרת לי כול פעם מה הוא עושה לך.ומבטיחה לי שהפעם לא תחזירי אליו,שהפעם הוא עבר תגבול את אומרת! ואני כולי תפילות שבאמת הבנת,שבאמת הפנמת שאת שווה פי מליון!! ושוב מגלה שכול זה היה סתם..שכול השעות שישבתי לעודד אותך,שכול הימים שאמרתי לך שאת שווה!שמגיע לך גבר שיאהב וייתן לך הכול. היו שווים ל-0. כי כול המילים שלי וכול התפילות שלי לא שווים כלום אם את לא מפנימה. מזה שווה שמגיע לך טוב יותר אם את נותנת שיעשו ממך סמרטוט? אז בואי אני יגיד לך משו: זה לא שווה כלום!!! ביום שתיבני שאת שווה ככה אנשים יחשבו עלייך באותו יום שיהיה לך ת`כוח לעזוב אותו תיראי שכולנו פה איתך! שלא עזבנו אותך לא לרגע אפילו אבל אחותי שלי..נמאס לכולנו לעודד אותך,להקשיב לך,לתמוך בך להיות תמיד שם בשבילך, שבמילה אחת שלו מוחק הכול ושוכחת אותנו..את כול הזמן הזה שהינו בשבילך ושמענו אותך. אחותי,אני מתגעגעת למה שהיית פעם שאהבת אותי כמו שאיש לא יכול, שהינו שם תמיד למרות הריבים שתמיד ידעתי שאת תיהיה שלי גם ברגע שאת של אחר רוצה שיהיה לך טוב ונמאס לי ליראות את מה שקורה לך. אם יכולתי לעבור את זה במקומך הייתי עוברת,אבל לצערי אני לא יכולה. אני שם בשבילך,אבל אל תשכחי שגם לי כבר קשה ליראות ולשמוע אותך סובלת. לא מבטיחה שתמיד יהיה שם בשבילך כי ליבי כבר כואב מלראות אותך ככה,ליבי בוכה עלייך! יש לי כול כך הרבה להגיד לך,ומעט מדי מקום לשפוך,כי את הפסקת להקשיב. אוהבת ורוצה שיהיה לך טוב -אחותך הקטנה-כמו שאת קוראת לי

וואו באמת קשה לעמוד מהצד

ולדעת שהוא יפגע בה והיא תסבול ואת לא יכולה לעשות הרבה בנוגע לכך. בדיוק היה לנו שרשור בנושא הזה לפני כמה ימים- מומלץ לקרוא.

יקירה../images/Emo23.gif

עצוב לקרוא את המכתב הזה שכתבת, אפילו לי זה עשה עצוב
אני יכולה להמליץ לך משו קטן
תני לה לקרוא את המכתב הזה אפילו שלחי לה במייל מבלי לצפות לתשובה מיידית.. העיקר שתקרא את ואולי לפי זה תפנים את מה שאת והסביבה מנסים להגיד לה בכל כך הרבה דרכים
אין ספק שזה מצב לא קל, אני אפילו מתמודדת עם מצב דומה אבל קצת שונה אבל בסוף היא תבין את הטעות שלה.. תהיי חזקה

מושית פ

New member
תודה רבה לשניכם../images/Emo24.gif

כול כך הרבה פעמים אמרתי לה את זה... אבל היא כבר לא מבינה למדה שיטה לא להקישב לאחרים אלה רק אליו והיא רק סובלת מזה..מקווה שיום יבוא והיא תבין

למעלה