אחותי בחדר לידה

shirlip77

New member
אחותי בחדר לידה ../images/Emo95.gif

היי, אמצע הלילה. אני בבית של אחותי שומרת על הקטנים שלה (3) בזמן שהיא והבעל בחדר לידה לפי העדכון הסלולרי האחרון כרגע. אני אחראית על לקיחת הילדים בבוקר לגן ולביה"ס, אלא אם כן הבעל יחזור קודם. לא יודעת איך אני מרגישה. אין כמו עוד אחיין למשפוחה (כל עוד שהוא לא קשור אלי ישירות ממש), רק תמיד בצמתים האלא של ימי ההולדת של האחיינים (או האחים הקטנים) יש הרגשה מרירה של "לי זה לא יהיה", שלא תבינו לא נכון - אני לא מעוניינת בחוויית חדר הלידה ושליחת ילדים לבי"ס תמורת שום הון שבעולם. סתם, עוברת המחשבה ש"החיים שלי יהיו אחרת" וכמה שאני שלמה עם החלטתי שלי בנושא אורח חיי, יש מין הרגשה שאני עושה או אעשה משהו לא לפי הספר... החינוך וכו'. זה לא שאני מרחמת על עצמי, אלא סתם יודעת שאני לא "אזכה" לחוויות אמהיות, וזה קצת כמו לדעת במקרה שלי שכל החברות מדברות על חתונה גדולה ושמלת קצפת לבנה ואני יודעת שאני רוצה / ארצה משהו אחר לגמרי, ויודעת שאני, טוב נו נגיד את זה, שונה... מקווה שלא כואב לה, לאחותי עכשיו... נשמע לי כאב איום לידה.

inbal76

New member
../images/Emo24.gif שיהיה במזל טוב לאחותך

מקווה שכבר ילדה. מכירה את הרגשות שאת מדברת עליהם. זה לא פשוט... ללכת בדרך משלך ולא בתלם שכולם חרשו כבר...אין לך את ה"וודאות" המנחמת (למרות שהיא שקרית) של איך יראה כל שלב בעתידך, ושל להיות כמו כולם, ולחוות את החוויות של כולם... שיר של מתי כספי שאני מאוד אוהבת ( עם הדגשות משלי
) : "עוד תראי את כל הדרך עוד תלכי בה - היא שלך גם אם לא תהיה תמיד קלה. תביטי ותראי את כל הדרך תקבעי את מסלולה תעברי את כל הדרך כולה"

למעלה