אחותי בקרוב בת 50

SSSSS2

New member
אחותי בקרוב בת 50

בחורה לעניין, חכמה, בעלת המון תחומי ידע ועניין, ראש טוב. מחפשת רעיון לסדנא / הפעלה/ /אתגר משהו שעושים בקבוצה או מבוגרים או גם רבגילי. אשמח מאד להמלצות, רעיונות.

מה הכיוון מבחינת משתתפים?

אהלן. האם משהו משפחתי? בזוגות? פרטים בודדים? נשים? מה על הפרק?

SSSSS2

New member
כפי שכתבתי זה יכול להיות בכל מיני אופציות

אבל ההעדפה שלי או סדנא מיוחדת למבוגרים(אפילו רק נשים) , או משהו לכל המשפחה אבל בכיוון של אתגרי?

robi138

New member
אני ממליצה בחום על סדנת שוקולד בבנימינה

היינו שם השבוע בפעם השלישית , הסדנא מיועדת ומתאימה לילדים ולמבוגרים יחד ולחוד, הייתי עם מקום העבודה שלי ועם המשפחה ובכל פעם מחדש קיבלתי ישר כח על הבחירה, המקום נקרא הפטיפורים של אביטל והוא מאד מומלץ גם במפה. מקווה שהועלתי בשעה זו של נדודי שינה

robi138

New member
אם תרשמי במפה הפטיפורים של אביטל

תגיעי לאתר שלה, אם אין לך מנוי תוכלי לראות את התמונות , אני מצרפת לך קישור לבלוג של אביטל יש בו קישורים לאתרים. http://blog.tapuz.co.il/tiltal ערב נעים. רובי.

הפטיםורים של אביטל...

אחת הסיבות לנדודי שינה היא ריבוי שוקולד,אז אולי תקחי פסק זמן מהקופאין הזה????

1954טל

New member
תודה לך רובי על ההמלצה ותודה גם לך נאוה

בואי ואספר לך קצת על שוקולד, מנסיוני בן 22 השנים האחרונות : שוקולד טוב לבריאות! למרות ערכו הקלורי הרב, לשוקולד סגולות ריפוי המסוגלות לטפל במצב רוחנו. השוקולד מספק אנרגיה טובה לגוף,משרה רוגע ומצב רוח נינוח. השוקולד גורם לגופנו להפריש כמות מוגברת של "סרטונין". כאשר חומר זה מגיע למוח הוא מצווה עליו, " תהיה שמח, תהיה רגוע, הכול טוב", - תכונה הדומה לפעולת כמה תרופות פסיכיאטריות. בשנים עברו נהגו לחשוב כי השוקולד מעורר בשל מרכיב הקפאין שבו, אך סברה זו נמוגה כאשר התגלה כי טבלת שוקולד מכילה רק עשירית מכמות הקופאין שבכוס קפה ממוצע. מה כן מכיל השוקולד? התשובה: דופאמין. לאנשים שחסר בגופם מגנזיום, ישנה ירידה ניכרת בהורמון הדופאמין הגורם לסיפוק ואופוריה. לכן אכילת שוקולד מטפלת באיזון לרמה נכונה. השוקולד מהווה תרופה מעולה לטיפול בשיעול. החומר המצוי בו בשם תאוברומין יעיל פי כמה מהקודאין שנמצא בתרופות נגש שיעול. מברכת אותך בברכת שכנות טובה.

עכשף נגוזו לי כל הרגשיי..../images/Emo211.gif

תודה על המידע
מה זה מנסיונך? את מרפאה באמצעות שוקולד?

1954טל

New member
מנסיוני בן 22 השנים

שוקולד הוא התרופה והשמחה והחיבוק. אני מקיימת סדנאות לילדים ולמבוגרים , לאנשים בעלי צרכים מיוחדים ואפילו לנערות אנורקסיות (בבי"ח כמובן). הסדנאות המיוחדות ומחממות הלב הן אלו שאני עורכת לילדים אוטיסטים או ילדים עם פיגור קל. אני משתמשת רק בשוקולד מריר ובתוספות כמה שיותר טבעיות . ההשפעה של השוקולד על האוכלוסיה המיוחדת משתקף מיד בחיוך ובריכוז. אל תרגישי אשמה . סופשבוע נעים ושמחתי להכיר. אביטל.

תזונאים / יות יגיבו לתפיסתך

ויוסיפו,כי הבעיה הגדולה היא המינון!!! והרכבים מוספים אחרים... בתחילה מציינים אכילת קוביה בלבד. כעת אפשר טבלה שלמה. כמה שזה טעים וממכר, ומוסיף לגופנו חומרים שאין לנו צורך בהם... אז מה, שנחסוך באירועים???????? לא ולא., רק,נחשוב כמה ניתן להינות גם ממעט... ואני ,אגיח לבקר בבנימינה ואח"כ אמליץ בכייף.

1954טל

New member
המינון הוא בעיה אפילו באויר אותו אנו נושמים

שלא נתמכר ונלקה (זה היה בהומור כמובן). אשמח לביקורך ואשמח להכיר לך את השוקולד שלנו שאינו מכיל חלב או כמויות גדולות מידי של סוכר. סופשבוע נעים ומתוק (במידה). אביטל.

נשמח בכיף

יש המון רעיונות, קודם כל, מה היא אוהבת ? יש מגוון סדנאות מדליקות - זה יכול להיות למשל - סדנת ריקודי בטן עם רקדנית בטן מקצועית שתרקיד את כולן, סדנת סושי - שתלמד להכין סושי ביחד עם כמה חברות קרובות וזה כמובן כולל כיבוד !!! , סדנאות אלכוהול (אם בא לכן להשתכר מאד, אחרת זה סתם בזבוז) , סדנת שוקולד אם היא אוהבת מתוק. אפשר גם להביא לה מטפל או מטפלת שיפנקו אותה במסג', או לחלופין את הבאים לחגיגה, אפשר להביא מיסטיקנית או נומרולוגית או אסטרולוגית. אפשר להקים אוהל טיפולים על החוף או ביער, או בכל מקום אחר, עם תאורה מדליקה ולפידים , לעצב ישיבה מדליקה אלטרנטיבית פופים וספסלים ושולחנות לבנים, ולעשות סדנא בטבע או סתם ארוחה מדליקה או אפילו הנחיה של קריוקי. בסופו של דבר הכל מסתכם ברצון, ברעיון, בתקציב ושילוב נכון של שלושתם. נשמח לעזור לך ולייעץ צרי קשר ליטל אקסקלוסיב-לי הפקות ארועים אלטרנטיביים http://www.wix.com/exclusive_ly/exclusively4

איך חגגתי כשהייתי בת 40.

הזמנתי את כל חברותי לשישבת לבית על הים(שהיה של חברה שלי). כל אחת הביאה משהו אכיל. כל הלילה על גג הבית שיחקנו "מנחה מתחלף" כל אחת מפעילה את כולן למשך זמן שהיא בוחרת ופעילות שהיא בוחרת. דאגתי לחומרים שונים שאפשר להשתמש בהם:שמן שומשום, תופים, חימר ,צבעים- היה מדהים ונמשך שעות ארוכות. היה מאד משמעותי מרגש וכייפי. אם תרצי עזרה במחשבה על כיוון כזה את מוזמנת.

למעלה