אחותי הפתיעה אותי היום (יצא ארוך)

ילדונט

New member
אחותי הפתיעה אותי היום (יצא ארוך)

קצת רקע: אחותי צעירה ממני בשנתיים וחצי, עם חבר כבר שנים, בללי כוונות לילדים בזמן הקרוב, אבל מתה על תינוקות וילדים. בנוסף, היא ידועה בקרב המשפחה כמישהי שלפעמים יש לה יציאות לגמרי לא מובנות ("מה הבעיה לקנות חולצה כל חודש?" כשהייתי בהירון וביקשתי מאמא שלי חולצות כי שלי לא עלו עלי). עוד כשהייתי בהריון היא אמרה שתעשה משהו עם שחר (לא זוכרת מה) ואני אמרתי שאני לא מרשה והיא ענתה "אני לא שואלת אותך". הבהרתי לה שאני האמא. גם אחרי ששחר נולדה, בעיקר בהתחלה, היא התווכחה איתי כשאמרתי שעכשיו לא מרימים את שחר, או שלא עושים דברים מסויימים וכן עושים דברים אחרים. היום היא היתה אצלנו, ואמרה לי "לקח לי זמן להשלים עם העובדה ששחר היא שלך יותר משהיא שלי". נכון שזו תובנה יפה? ונכון שיפה שהיא אזרה אומץ להגיד את זה בקול רם? אני גאה בה

ענתש

New member
חמודה כזו ../images/Emo6.gif

אני גם חושבת שזו תובנה יפה, ואני מכירה כמה בנות שהיו שמחות לתובנה כזו מ... נגיד... החמות שלהן...

אפרת12

New member
ווא-ווא-ווי-ווא../images/Emo70.gif זה באמת יפה../images/Emo70.gif

אחותי שהיא כבר אמא וגם כבר אישה גדולה היתה צריכה
בראש כדי להבין, והיא אף פעם לא הודתה אלא פשוט התחילה להתנהג בהתאם... יפה לה, לאחותך

הסבר

התכוונתי להוסיף שהתוודות כזו בטח לא היתה לה קלה - ואם היא אמרה את זה - זה אומר שיש לכן תקשורת טובה וזה יופי. סורי שהמפלצת הזדרזה לשלוח לפי שכתבתי הכל.

sipor

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

דווקא זה נחמד בעיני, היא מרגישה כל כך קרובה אליך וכנראה גם לשחר והיא לא שמה לב שהיא לא אמא שלה.. דווקא נראה לי שלשחר הולכת להיות דודה מקסימה... ושהיא קצת תגדל בטח תרשי לה לעשות דברים עם שחר.. כי זה הכי כיף דודה מפנקת ! תאמיני לי מנסיון.. האחיינים שלי כשילדתי... קנאו במאיה כאילו אני אמא שלהם ועד היום יש לי 2 אחיניות שקשה קשה להסביר להם שאני אוהבת אותם מאוד...אבל זה נושא אחר.. ודרך אגב.. זה מראה שהיא כל כך ישרה.. אפילו את זה היא אומרת מתוך התמימות שלה ... איזה תמימות נהדרת... הלוואי על כולנו חיים של תמימות!

yaelia

New member
עד לא מזמן אני הייתי האחות הזאת../images/Emo8.gif

שחושבת שהיא יודעת מבחוץ מה הכי טוב לילדים של אחותה ושל אח שלה. רק כשהפכתי לאמא בעצמי, הבנתי כמה דברים טפשיים אמרתי ועשיתי... אולי לזכותי יאמר שביקשתי יפה סליחה. בדיעבד אמנם, אבל זה גם משהו. האחות של ש. למשל רק מסתכלת על הלל מרחוק, אני לא חושבת שאי פעם היא חיבקה אותו או נשקה לו. ורק אומרת וואי, איזה חמוד הוא. ומתלהבת מהצעצועים שלו יותר ממנו... רק כדי לסבר את האוזן - היא בת 25.
.

sipor

New member
הרי כולנו היינו כאלה..

אני אומנם מאוד קשורה לאחיינים שלי, ודי הרבה שהיתי במחיצתם ושיחקתי וטיפלתי ומה לא.. אבל היה גם מקרה אחד.. שאחרי הילדה הראשונה של אחותי שהייתי מאוהבת בה לגמרי .. היא החליטה להביא עוד ילד לעולם.. וכל כך כעסתי עליה.. ועשיתי הכל כדי לנסות לסקל את האירוע הזה.. וכל כך חשתי רחמים לאחיינית הקטנה שלי... ולקח לי יותר מחודש לאהוב אותו בגלל זה, והוא היה כל כך חמוד.. עד כדי כך שאחותי הזכירה לי שבברית שלו.. ממש ברגע שחתכו.. האחיינית המופלאה שלי בכתה והיא הייתה כל כולה בברית ואני בטמטומי אמרתי לה.. תראי איך הילדה שלך בוכה ואת אפילו לא מתייחסת אליה ? ... אני כמובן לא זכרתי את זה.. והיא האמת הזכירה לי את זה 14 שנים אחר כך שילדתי את מאיה !!! (לא יאומן מה שאפשר לזכור ולאיזה מרחק) ואני התפוצצתי מצחוק.. אבל כן.. הייתי אז בת 18 וכנראה לא ממש מפותחת... (דרך אגב גם אבא שלי בזמנו הרגיש אותו דבר, התנהגנו כמו 2 ילדים קטנים, לא די היה לאחותי לעבור משבר אח עם ילדה אחת הייתה צריכה לעבור אותו עם 2 בוגרים!!!!)..

wieci

New member
כל הכבוד על הכנות שלה ועל האומץ

להודות בכך שהיא טעתה. כנראה הקשר ביניכן הוא קרוב וטוב. איזה יופי

תמי29

New member
אני דווקא נתפסתי לקטע

שהיא חשה קשר חזק כ"כ כאם בעצמה. זה מעיד על הקשר החזק בינכן האחיות.

Arfilit

New member
אצלי התובנה היתה צריכה

להגיע מכיוון אחר: כשאחותי ילדה את בנה הבכור, לקח לי זמן להבין שהוא בא לפניי בסדרי העדיפויות. עד אז - אני הייתי הקטנה - ופתאום היה תינוק חדש... לזכותי יאמר שזה היה לפני יותר מעשר שנים - ומאז התבגרתי...

cookie1

New member
תובנה מרגשת ומקסימה

ובאמת יפה שהיא אמרה זאת בקול ולא התבישה. יש בזה משהו תמים ובוגר בעת ובעונה אחת. תמסרי לה שגם אני גאה בה

גלשני

New member
יפה.

אני בעיקר מעריכה את האומץ והיכולת לומר את הדברים בקול רם. רובנו גם כשאנחנו כבר מגיעים לתובנות או השלמות כלשהן, מעדיפים לשמור אותן בבטן. (אולי ההורות שלך ביגרה גם אותה...
)

למעלה