אחותי הקטנה...

אחותי הקטנה...

כשחשבת שאני לא מסתכל ראיתיך צומחת, ואיתך צמחתי. כשחשבת שאני לא מסתכל, ראיתיך שוכרת דירה, עם שותף הדומה לי, וידעתי מידת אהבתך. כשחשבת שאני לא מסתכל, חייכת לבדיחותי, וידעתי כי אותך שימחתי. כשחשבת שאני לא מסתכל, גנבת את חולצותי, והלא יכולת לבקשן... כשחשבת שאני לא מסתכל, קראת בספריי, וידעתי כי השפעתי. כשחשבת שאני לא מסתכל, שאלת לשלומי בהסתר, וידעתי כי איכפת לך. כשחשבת שאני לא מסתכל, שמרת את ברכותי בארון, וידעתי כי הוקרת. וכשפעם אחת לא הסתכלתי, בלעת שלושה כדורים, והלכת. אז דעי לך אחותי, כי ידעתי, כי הסתכלתי, כי הבנתי, כי אני מוקיר, כי אני זוכר, כי אני שומר, כי אחיך הייתי בבואך, ואחיך אני נשאר בלכתך.

רחלי27

New member
לאח של נטע

זו הפעם השלישית שאני קוראת אותך, ניכנסת לכתוב לך וסוגרת את העמוד. אין מילים!! רק שהיה לך כח להמשיך להיות אח רגיש שכזה... רחלי..

רחלי

כבר אין למי להיות אח. אי כבר בכלל לא אח של. אולי הייתי צריך לרשום - לשעבר אח של. ומילים ? באמת שאין מילים. אפילו המחשבות שלנו מוגבלות למלים - ורק הכאב - הוא כזה שמילים לא יכילוהו. קראתי שאת, בעלת אמונה את. ואני - כולי קנאה, ירקרק ומתבוסס בצערי, והלוואי ויכולתי להישען על האמונה, על "התמונה הגדולה", על הרע שנחסך ממני, או ממנה, במותה. אך לצערי, לפחות במישור הזה, אינני אדם מאמין (ואני אומר במישור הזה, כי במישורים אחרים יש באמונה גם קשיים לא מעט, וכמו כל טוב אמיתי, יש בה גם רע - או אולי לא רע, בחירה גרועה של מילה, אולי רק קשה). ואני מודה לך, באשר אני יכול לשאוב כוח גם מאמונתך. ובינתיים, לילה רגוע שיעבור על כולנו.

מיכל@בר

New member
אח גדול של נטע...

נטע התברכה באח כמוך, רגיש ומרגיש, אוהב ותומך. ויותר, אין מה לומר.. ריגשת נורא..

למעלה