אחותי התאבדה במעצר

inbalsh

New member
אחותי התאבדה במעצר לפני כשלוש שנים, בגיל 27, לאחר שרשרת שלא תאמן של מחדלים של שב"ס ושל המשטרה (היא התאבדה בחדר מעצר של בית המשפט כשהובאה להארכת מעצר), והתעלמות שלהם מהעובדה שהיא סבלה מבעיות נפשיות, והודיעה להם מספר פעמים שבדעתה להתאבד. במשטרה ובשב"ס לא טרחו להתייחס אלינו, ולא חשבו שמישהו צריך לתת את הדין. לקחנו עורכת דין יקרה ומפורסמת, והגשנו תביעה. השופטת, שלאורך כל הדרך נזפה במשטרה על התנהלותה (לא הביאו את החומר שביקשה, שלחו לדיון אנשים לא קשורים ועוד) ואיימה עליהם בכל מיני איומים, בחרה לסיים את התיק ללא נקיטת צעדים - אפילו לא העמדה לדין משמעתי. מכתב ליועץ המשפטי לממשלה לא הניב תוצאות. מדינת סדום!!! אני מצטערת שאני חיה כאן ומגדלת כאן את ילדי. כשרואים את דו"ח ועדת זיילר הכל ברור - כולם מכסים על כולם. האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? האם להרים ידיים? לערב את התקשורת? אני לא מעוניינת בחשיפה, אבל מוכנה לקבל אותה אם היא תניב פירות. יש לציין שבמקרים מסויימים המשטרה שומרת על הנהלים - בשבוע שחלף מאז אחותי התאבדה ועד שנפטרה היא שכבה מחוסרת הכרה ביחידת טיפול נמרץ. אבל מאחר שהיתה עצורה אזקו אותה למיטה, ואסרו על אבא שלי להיות לידה. רק לאחר שהבינו שהיא עומדת למות, החליטו לשחרר אותה ממעצר. חשוב לשמור על הכללים, הידד למשטרת ישראל.

למעלה