אחותי התארחה אצלי ל-3 ימים

אחותי התארחה אצלי ל-3 ימים

היה כל כך כיף, נורא התגעגעתי לבילויים איתה ועושה רושם שזה הדדי. הלכנו ביחד למסיבת חנוכה, הסתובבנו בכל מיני מקומות, בישלנו ביחד (זה משהו שאנחנו מאוד אוהבות לעשות) ואפילו הצלחתי לשכנע אותה להסתפר אחרי לא מעט שנים שהיא לא ביקרה במספרה, לקחתי אותה למספרה הקבועה שלי והיא יצאה עם פחות שיער אבל עם חיוך ומראה שהרבה יותר מחמיא לה. אלו מבינכם שכבר לא גרים עם ההורים - איך אתם שומרים על הקשר עם האחים?

מגיבה קצת באיחור...

קטע מוזר עם תפוז- ראיתי את ההודעה, לא הספקתי להגיב לפני כמה ימים. חזרתי כדי להגיב ופתאום ההודעה נעלמה... ועכשיו חזרה שוב ולכן רק עכשיו מגיבה
אני האמת לא ממש שומרת על קשר עם האחים: עם האחות שבחו"ל זה בעייתי כי אין לנו תודות לבחור הגאון שלי יציאה לחו"ל וזה גם מאוד מאוד יקר הטלפונים ולעשות הסדר עם 013 ודומיהם בשביל פעם בשבועיים כי ממש אין לה זמן לנשום שם זה קצת לא כדאי. עם האח אני בקשר- לא קשר, די התרחקנו, פחות מוצאים שפה משותפת.

זה ישמע אולי תמוה

אבל המשפחה בדגש על אחותי זו הסיבה העיקרית שאני לא רואה את עצמי חיה בחו"ל לתקופה ממושכת, אני מאוד קשורה למשפחה בכלל ולאחותי בפרט, הדבר שהיה לי הכי קשה בעזיבת הבית היו הגעגועים אליה ומלכתחילה היה לי ברור שאני לא אלך ללמוד רחוק מהבית כדי שאהיה במרחק סביר ממנה. כשהייתי בצבא אח שלי שאל אותי על אפשרות לימודים באונ' העברית ואמרתי שירושלים זה סוף העולם, ואחרי שהוא ענה לי שזה דווקא מרכז העולם לדעת רבים, עניתי לו שמרכז העולם בשבילי זה איפה שאחותי. דודה שלי פעם שאלה אותי אם אני מתכננת לטוס לחו"ל לשנה ועניתי לה שלא כי אחותי לא רוצה להצטרף אלי, והיא שאלה אם גם כשאני אתחתן אני אקח אותה איתי ועניתי בלי להתבלבל שכן, ברור. הדודה עד היום בהלם נראה לי... לגבי אחותך, מה עם קשר במסנג'ר, סקייפ וכדומה? בת דודה שלי עכשיו בחו"ל והיא לא הכי מבינה במחשבים, אבל מתקשרים איתה במיילים. כשהייתי בחו"ל (לתקופות קצרות יחסית) תקשרתי עם המשפחה בפקסים ששלחו לי למלון ואחותי ובת דודה שלי גם כתבו לי מכתבים לדרך שנתנו לי לפני הטיסה וכשטסתי לפולין, נתנו למישהי שתעביר לי. הילדות המתוקות ששמרתי עליהן נהגו לתקשר עם אבא שלהן כשהיה בחו"ל דרך האינטרנט, כשהייתה להם מצלמה והם ראו אחד את השני וזה היה ממש מגניב (הוא אפילו שאל אותי בצורה הזאת על השינויים בשיער שלי...)

זייהו ש...

לה אין זמן לנשום- 2 ילדים ובעלה גר במקום אחר כי הם לקראת מעבר למקום אחר. אז לא ממש יוצא לה להיות במסנג'ר .

למעלה