אחותי חלמה את דודי שניפטר

amira16

New member
אחותי חלמה את דודי שניפטר ../images/Emo42.gif

שלום רב ! בלילה הקודם חלמה אחותי את דודי שנפטר לפניי מס´ חודשים.בחלומה היא הולכת ברחוב ואני ואימי הולכות אחרייה,לפתע היא רואה את דודי שנפטר , רץ לעבר האוטובוס { דודי בשנותיו האחרונות בקושי יכל ללכת,אז בטח לא לרוץ } . לאחר מכן החלום המשיך לבית סבתי שנפטרה גם היא ,אך לפניי שנים.דודי במשך 15 השנים האחרונות לחייו חי בביתה של סבתי,אני ואימי ואחותי נמצאות בבית,לפתע מסתןבב דודי לאחותי ובתנועות ידיים שואל אותה,מתיי היא הולכת? הכוונה הייתה על אימי.אחותי מספרת שבחלומה הרגיש כי דודי כועס על אימי מאוד, אם אוכל לקבל אייזה ניתוח בנושא אשמח מאוד.תודה רבה וחיים טובים

היי אמירה, מה נשמע ?

תקשיבי, אני לא אחראי כאן על ניהול הפורום ואני לא רוצה להתערב בנושא הזה אבל רק רציתי לידע אותך שבעיקרון הפורום הזה אינו עוסק בפתרון חלומות, לפתרון חלומות אני ממליץ לך לנסות את פורום חלומות ( בטח ניסית שם לא ? ) בפורום כאן מדברים על "חלומות צלולים" , חלומות צלולים הם חלומות מדהימים מסוג מיוחד מאד שבהם את מבינה שאת חולמת תוך כדי החלום עצמו, מיד לאחר שאת מבינה שאת חולמת ניפתחות לפניך אינסוף אפשרויות לדברים שאת יכולה לעשות - לממש כל פנטזיה שיש לך בצורה המציאותית ביותר שרק יכולה להיות, לעוף, לטייל במקומות קסומים, ליצלול למעמקי הים ולפגוש יצורים מקסימים, לקחת חופשה חלומית באיי סיישל על חוף הים עם כוס מרטיני קרה ... בקיצור אין גבול לאפשרויות שעומדות בפניך ! והכל תוך כדי שאת מודעת לחלוטין בזמן החלום ויודעת שאת חולמת והכל סביבך מציאותי לגמרי ! בקשר לחלום שהיה לאחותך הדעה שלי היא שהיא פשוט חולמת כמו כל אחד מאיתנו על דברים שעוברים לה בראש או דברים שמטרידים אותה, אני לא חושב שיש לך צורך לחפש פירושים מיוחדים לכך. ביי ביי וחלומות צלולים, אלון

Variety

New member
תגובה

היי amira16, חלום מאוד מעניין. אני לא מאמין שאנשים אחרים יכולים בפירוש לפרש את החלום, רק החולמת (אחותך) יכולה לפרשו בצורה הכי טובה. הנה השיטה שלי לפירוש החלום - תבניות תגיד לה שתראה את החלום כתבנית, תבנית שמתלבשת על ארועים של החיים. שתנסה להתאים את החלום למצב שהיה, או שקורה (ולא חייב דווקא להיות קשור באמת לדמויות שבחלום, אלא אולי גם למה שהם אומרות למרות שלהכל יש משמעות. ותראה מה היא מבינה מזה. ואם התבנית מתאימה, היא יכולה להגיע לפירוש הנכון של החלום למרות שאני מאמין שחלום יכול להתאים לכמה דברים. בעקרון, זה פורום, כמו שאלון ברמן בהודעה מעלי, לחלומות צלולים. הפורום "חלומות" מתמחמה בפירוש חלומות. מקווה שעזרתי. חלומות פז, Variety-

למעלה