אחותי מגיעה מחר סוף סוף מארה"ב|מטוס

justme007

New member
אחותי מגיעה מחר סוף סוף מארה"ב|מטוס

נקווה רק שהיא תתמודד עם אמא, כי אין לה מושג מה מצפה לה, למרות שהכנתי אותה מראש. היא באמת חושבת שאמא עדיין מבשלת (היא מתגעגעת לבישולים שלה, אבל אמרתי לה שרק אבא מבשל היום) והיא באמת חושבת שאמא סהכ שוכחת. נקווה שהיא לא תבכה יותר מידיי כי זה ישבור את אבא ואני רוצה שאבא ישמח שהבת שלו הגיעה לפה אחרי 12 שנה ושהביקור לא יהיה רק בכי על אמא. אני אדאג לכך שלא, למרות שזה קשה, אי אפשר לייפות את המציאות

justme007

New member
האייקונים לא ממש עובדים...

כנראה באגים בפורום החדש, אהבתי את הישן יותר

ענתי44

New member
ג'סטמיי נקווה לטוב../images/Emo160.gif../images/Emo24.gif

את לא יכולה למנוע ממנה את הזעזוע. 12 שנה זה המון זמן וגם לו אימך היתה בריאה היא היתה המומה מסתם לראות שהוריה הזקינו. קל וחומר אמא חולה ואבא סחוט פיזית ובעיקר נפשית. אני בטוחה שאת תהיי שם ועבור הוריך, להקל את המפגש ולהפוך אותו להכי נעים שאפשר

שריוש2

New member
מקווה שיהיה טוב ושהכל יעבור חלק....

בהתחלה בטוח יהיה לאחותך קשה. הרי 12 שנה זה בהחלט המון זמן. אני מאמינה שאם הכנת אותה מראש, ואם תמשיכי לדבר איתה ולהסביר לה את המצב של אמא כשתגיע לארץ, היא תבין שזו המציאות ואין מה לעשות, ובסופו של דבר תלמד לקבל את המציאות כמו שהיא, ותתרגל למצב של אמא... אני באמת מקווה בשבילך שהכל ילך חלק, ושבאמת ביקורה יהיה גם משהו שמח לך, לאמך, ולאביך אחרי 12 שנה שלא ראיתם אותה...

תחשבי חיובי ואל תהיי לחוצה ויהיה טו

justme007 יקרה , את בחורה חכמה , רגישה ומיוחדת. אחותך בטח קורצה מאותם חומרים ולכן אני מאמינה שהיא כבר קראה והתעניינה במשמעות המחלה. נכון , זה קשה לקבל שגם אמא חולה במחלה זו , אך אני בטוחה שהיא בוגרת ואחראית ותראי שכל חששותייך יימוגו והיא תהיה חזקה ורגועה ואני בטוחה שהיא תדע לתת לאבא ואמא הרגשה נפלאה , שמחה ועונג רב על כך שהם רואים אותה לאחר שנים כה רבות. לא נורא אם הבישול יהיה של אבא, העיקר שיש לה זכרונות טובים מבית אמא ואני בטוחה שעם כל הקושי, היא תרגע כשהיא תראה אותם ובתקווה שזה יהיה יום מוצלח מבחינת אמא, אז היא וגם את תבינו שגם אם אמא במצב לא כל כך טוב, עדיין היא אתכם ועליכם להנות מכל שעה שעוברת במצב זה. דרך אגב , כך גם אני שורדת ואומרת לעצמי שעלי להיות מרוצה מכל דבר קטן שבעלי עדיין עושה ומגיב ולא לחפש את מה שהוא כבר לא עושה. אני מאד מקווה שהביקור גם יעשה לך טוב , פגישה עם אחות ,ובתקווה שתהיה לך גם תמיכה ממנה והבנה. מחזיקה לכם אצבעות והלוואי שנקרא פה רק חוויות טובות מהביקור. טובה

justme007

New member
תודה לכן...../images/Emo24.gif

אני ממש מתרגשת לקראת מחר. וסוף סוף גם לקחתי חופש של שבועיים מיום ראשון אז אני מקווה שיהיה בסדר. מכיוון שאני עדיין עובדת ביום חמישי אז ביקשתי מאחותי שתקח חופש ושתהיי עם אחותי וההורים שלי כי אני לא רוצה להשאיר אותה איתם לבד ביום הראשון שלה בארץ, אני לא רוצה שהיא תכנס ל"הלם קרב". יקח לה קצת זמן להתרגל לאמא וגם לאבא שהוא מאוד הזדקן בשנתיים האחרונות מהמצב, אבל אני בטוחה שבסוף יהיה בסדר.

למעלה