אחותי מתחתנת..

rache2

New member
אחותי מתחתנת..

לפחות כך טוענת.. עם מישהו שגם חולה במניה דיפרסיה. מה דעתכם?

ד קובי

New member
../images/Emo24.gif קולולולו קול ששון וקול שמחה

לדעתי זה יכול מאוד להיות חיובי והם יוכלו לחזק האחת את השני כמובן יש לראות את התמונה בכללותה שעלולים להיות מצבים כאלו ואחרים עליות ומורדות, אך בנינו באיזו זוגיות זה לא קורה? שיהיה במזל טוב זה הכי חשוב אם יש אהבה היא תנצח...

rache2

New member
קובי..זה בדיוק העניין

שמה עושים הם לא מאוזנים..אחותי כבר בעבר הכריזה על חתונה... לא חשוב. העניין הוא שזה קצת מלחיץ נכון שבגדול זה טוב ויופי שיהיה לה מישהו באמת. אבל בקטן? מה הם יעשו כשאחד מהם יכנס לדיכאון ובמחלה הזאת זה לא סתם דיכאון זה משהו מאוד עמוק וקשה להתמודדות וכשנמצאים במצב כזה אתה לא יכול לדאוג לעצמך אז קל וחומר לשני.. ומה אם שניהם יהיו באותו מצב..אוף לא יודעת..

שלא תדעי עוד צער.

תסלחו לי, אני אגיד משהו שלא תאהבו. יש לי קרוב משפחה עם מאניה דיפרסיה שהתחתן עם בחורה צעירה ובריאה שעדיין (אולי) לא מודעת למה היא הכניסה את עצמה. בחתונה שלהם בכיתי בסתר. ועד היום כשאני רואה אותם לבי נחמץ בקירבי. בחורה צעירה, כל-כך חבל לי על הסבל והצער שיהיו מנת חלקה. הסירו דאגה מליבכם -יהיו. (עכשיו 'מהפכן' יכסח אותי)

rache2

New member
חחח חמודה. תודה:)

אחותי חולה במניה דיפרסיה כבר כמה שנים טובות. וכן. זה לא פשוט.. וזה כואב לא מעט.. היא לא מתכננת חתונה עם אדם בריא היא מתכננת חתונה עם אדם כמוהה בדיוק..

למעלה