אחותי שלחה לי כמה תמונות מהדיגיטלית אז קבלו, מקווה שהן יצאו בסדר...
מ מיאווווו New member 28/10/02 #1 אחותי שלחה לי כמה תמונות מהדיגיטלית אז קבלו, מקווה שהן יצאו בסדר...
ד דפי26 New member 28/10/02 #11 איזה כיף!!!!!!!תמונות תמונות!!!!!!! מזל טוב,רוצים עוד!!!!1 נראת מאד יפה ועדין
א אתי@ New member 28/10/02 #16 איזה יופי ../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif תמונות יפות וכלה יפיפייה
K keren1877 New member 28/10/02 #17 עדי את מ-ה-מ-מ-ת!!!! טוב, בתור מישהי שמכירה את עדי כבר שנים, אני חייבת לציין שהיא פשוט היתה מדהימה, והתמונות יצאו מטריפות! מקווה לראות כבר את שאר התמונות! ועדי, שוב, המון המון המון מז"ט, אושר ואהבה!!! קרן.
עדי את מ-ה-מ-מ-ת!!!! טוב, בתור מישהי שמכירה את עדי כבר שנים, אני חייבת לציין שהיא פשוט היתה מדהימה, והתמונות יצאו מטריפות! מקווה לראות כבר את שאר התמונות! ועדי, שוב, המון המון המון מז"ט, אושר ואהבה!!! קרן.
מ מיאווווו New member 28/10/02 #20 הי קרן מותק מה שלומך??? איך הכל מתקדם??? אם יש לך שאלות תתקשרי, אני בב"ש, ודי משועממת!!!!
ק קארין ב New member 28/10/02 #19 ../images/Emo39.gifתמונות מקסימות../images/Emo39.gif את פשוט יפייפיה, השמלה שלך ממש עדינה ומדהימה. מזל - טוב
../images/Emo39.gifתמונות מקסימות../images/Emo39.gif את פשוט יפייפיה, השמלה שלך ממש עדינה ומדהימה. מזל - טוב