"אחותי"

"אחותי"

אני לא מאמינה שכתבתי את זה בגרשיים פשוט פוגע... הטילי גראד נוחתים עליינו ללא הפסקה כמה מהם פגעו ליד הבית שלי הראו את הבית שלי בחדשות וממך? אפילו הודעה לשלומי לא קיבלתי... מעליב ומצד שני כנראה שאת באמת חרא כמו כל המשפחה מהצד של אבא

maiky17

New member
../images/Emo201.gif

היא באמת לא שווה את היחס שלך. אני יודעת שזה בטח קשה לך לא לחשוב עליה בזמנים כאלה, ומי אני שאגיד לך לא לחשוב עליה - הרי מעולם לא הייתי במצב שלך. אבל אנחנו כאן איתך, והלוואי שנעבור את הכל בשלום

אוי יקירה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת שזה לא תחליף, אבל רק שתדעי שאם את זקוקה לאוזן קשבת או כל דבר אחר- אני פה בשבילך.

מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

את לא באמת צריכה אותה.. את הרבה יותר חזקה ממה שאת חושבת
אני יודעת שאין מה להשוות אבל היום נזכרתי במקרה שהיה לי בתחילת כיתה ז' כשלפני זה היתה לי חברה קרובה ואז, כשדרכינו התפצלו.. חשבתי שאני לא אצליח להסתדר בלעדיה, אבל לאט לאט ראיתי שיש לי חברים חוץ ממנה, שזה לא סוף העולם ואני כן מצליחה להסתדר, ובשבילי היא היתה כמו אחות. היינו עושות הכל ביחד ו"פתאום" ברגע, היא הנחיתה עליי פצצה שזהו, זה נגמר..
אבל החיים הוכיחו לי אחרת. וככה זה צריך להיות אצלך.. נראה לי שקיבלת את המסר ממנה כמו שאני קיבלתי.. ועכשיו תסתכלי סביב, תגלי את החברים האמיתיים שלך שיהיו שם בשבילך כמו אחים אמיתיים
ואותם תעריכי על שהם חלק מהחיים שלך. אל תתקעי על מה שלא שווה וראוי לקבל את היחס שלך. זה באמת לא שווה את כל הכאב שלך. אולי את מציירת אותה "טובה מדיי" תנסי להסתכל על הדברים שאת כותבת, אולי ככה תביני כמה שהיא לא באמת כמו שאת מדמיינת... כמו שזה נראה, הפורום נמצא כאן לצידך, מחבק ותומך
יאללה, תביאי חיוכי קטן

אולי היתה סבה ?

להשתמש במלים מכוערות כאלה כלפי אחותך מבלי שאת יודעת מה קורה לה בימים אלה, זו לא התנהגות מקרבת.

maiky17

New member
אם את אומרת את זה כנראה שאת באמת לא מכירה את

התמונה הכללית. מדובר פה במישהי שגילתה שיש לה אחות, יצרה איתה קשר, ואז האחות ניתקה כל קשר והיא לא שמעה ממנה מאז.

את לא יכולה להגיד כאלה דבריםן בלי לדעת מה

קורה כאן באמת.. כמו שאמרו לך זה באמת ככה גיליתי שיש לי אחות נפגשנו היינו בקשר ואז מיוזמתה ובלי סיבה היא ניתה אותו.. נעלמה וכשהתקשרתי והיא ענתה אז כשאמרתי שזו אני פשוט ניתקה לי בפרצוף.. היא ממש לא מתה

זה באמת כואב מאד.

ובאמת התנהבות לא יפה, גם לא חכמה במיוחד. היא אינה יודעת מה היא מפסידה בהתנהגות כזו. היא עלולה להזדקק לעזרתך יום אחד. אי אפשר לדעת לאיזה צורך , ועד כמה זה יהיה לה חשוב.

maiky17

New member
חס וחלילה../images/Emo2.gif

את באמת לא יכולה לשפוט את המצב מבלי להכיר אותו. כמו שבננונת אמרה לך, אחותה סיננה אותה.

למעלה