אחות ליבי ואני

אחות ליבי ואני

אחות ליבי חיינו באפלה עתה והבדידות עלינו עוטה לא נצא לרחובות לחפש אהבה כציפור חולה בלב נסגרנו ואין אוהב אוהב או - עורב אש הזיכרונות שורפת בליבי וסערת החכמה חונקת בגרוני כאילו שבזאת אשמתי אחות ליבי ובמה אשמתך אחות יקרה מדוע גם את מתייסרת - יסורי אכזבה ושורפת בחזך הבדידות הן שנינו נדע תשובת חידה זו ונחריש בהשלמה אחות ליבי הנוראה ענבל

הקשתית*

New member
אחות ליבי היקרה... B-)

עצבותך- את שמחתי כורתת. זכרונותיך-שורפים וחונקים, את גרוני, שוטפים בים של דמעות. עמוק בליבי, חדרת אל נבכי נשמתי, בחדוות מילותיך, חוכמת חייך. הן קשים מנשוא יסורי האכזבה כגעגוע רחוק,שאיבד דרכו, לך לך לדרכך הרחוקה,געגועי, והיה נא לקונכיה הומיה. ואנו נמשיך להחריש בהשלמה, אחות ליבי האהובה. תפסיקי להפריע לי בתגובה אליך.... קרציה מתוקה שלי

קרציונת לא נשארת חייבת ;-)

יקירתי... תשובה בהפכים לך אכתוב פנינים לליבך אשזור ואחדור יותר עמוק ... היש יותר עמוק מעמוק ?! ;-) ---------------------------------------- עצבותי - כליל נעלמת כשאת כאן איתי זכרונותי - ישנים בעריסת עוללים עם מילותיך המלטפות בחום את ליבי ים של דמעות אין לו מקום בינינו אחותי חוכמת חיים וניסיון חיים שנינו שוזרות אחת לשניה מחרוזות מן העבר לעתיד והכי חשוב ההווה בידנו לעוד ערב יקר בינינו אחותי בהבנה עמוקה אכן נחריש אך בליבנו חריש שדה של שושנים לחיי העתיד הנפלא שבפנינו אוהבת אותך אחות יקרה :) ומודה לאל שאותך לי ברא !!! ממני הקרציה B-)

למעלה