אחות מתערבת בויכוח בין זוג

אחות מתערבת בויכוח בין זוג ../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

לא, לא מדובר בי או באחותי. מדובר בשואלת בפורום אחר שבו אני גולשת, שסיפרה שהיא ובעלה התווכחו על נושא כללי, לא משהו אישי ואחותה התערבה בשיחה והביעה דיעה מנוגדת לדיעה שלה ולמעשה תואמת את העמדה של הבעל. אותה גולשת טוענת שזה לא היה לעניין מצד אחותה להתערב ולומר משהו שלא תומך בה כאחותה. מה דעתכם
איך זה אצלכם- מתערבים בויכוחים שבין האחים לאחרים
האם זה נכון- צריך להסכים עם דיעה של אחים רק מתוקף היותם האחים שלנו גם אם לא מסכימים לדעתם

RayoDeLuz

New member
אוי זה כ"כ מוכר!

האחים שלי תמיד מתערבים בויכוחים ובשיחות ביני לבין מישהו אחר.. ואנחנו תמיד מתווכחים על זה... לדעתי אף אח/ות לא צריכה להתערב בדברים של האחים שלהם גם אם הם מסכימים עם מה שהם אמרו וגם אם לא... אחרת זה יכול ליצור ויכוח וזה פשוט לא שווה את זה...

אבל אם היה מדובר בשיחה חופשית?

כלומר מישהו מעלה נושא ומדברים, ואז האחות כועסת כי האחים לא בדעתה אלא דובקים בעמדה של הבעל ומסכימים איתו. נראה לך הגיוני? אני חושבת שזה לא נכון לכעוס, מותר שלאחים יהיו דיעות שונות ומותר לומר שלא מסכימים עם הדיעה. אם זה היה ויכוח על משהו אישי ביניהם הייתי מסכימה איתך שאסור להתערב, אבל זה היה משהו כללי שלא קשור אליהם ספציפית...

katam

New member
אם מדובר על נושא כללי אז כן

אבל לא נראה לי שזאת השאלה

אוייש עדין לא למדו שבין בני זוג לא מתערבים?

זה הרי חוק לא להתערב. אצלי במשפחה לא מתערבים עש שמבקשים

חשבתי על זה דווקא השבת../images/Emo40.gif

בארוחת שישי ישבנו כל המשפחה לאכול ואז אחי העלה איזשהי סוגיה עם חברה שלו ופתח את זה לפני כולם [לא באופן רישמי] ומצד אחד נורא רציתי להביע את דעתי אך מצד שני ידעתי שזה לא מקומי להגיב כשראיתי שחברה שלו קצת מובכת מהעניין [וזו לא היתה כוונתו של אחי] אז הערתי לו שידברו על זה לבד.. אבל כשאני מדברת עם החבר מול המשפחה, לפעמים בלי ממש לשים לב שהם שם, אז בני הבית מדיי פעם מכניסים את דעתם בשיחה ואני לא כלכך אוהבת את זה כי במידה והייתי רוצה לשמוע את דעתם - כמובן שהייתי פונה אליהם. מזלי שהם לא יורדים לעומק הבעיה אלא מעירים באופן כללי.. אחרת היה שישו ושימחו בבית
אני לא חושבת שאני חייבת להסכים לדעותם רק בגלל שהם אחיי.. לכל אחד יש את החיים שלו ואם מישהו מהם ירצה את דעתי אני בטוחה שיבקש.. בהקשר לאותו מקרה עם האחות. אפשר לפצל את מקרה ל-2 דברים. 1. כמו שכבר אמרתי, אם האחות לא ביקשה את דעתה של אחותה - הכעס מוצדק. ו-2 אם האחות כועסת רק בגלל שאחותה לא באה לטובתה, זה מיותר. כשאתה מבקש את דעתו של אחר אתה צריך לקחת בחשבון שהוא לא יהיה לטובתך. לכל אחד דעה שונה וצריך להבין את זה..

katam

New member
חס וחלילה

לאף אחד אין זכות להתערב ביחסים בן בני זוג חברים אחים הורים ועוד...

למעלה