אחות שךי ממש ברגעים אלה עם צירים

lady D האחת

New member
אחות שךי ממש ברגעים אלה עם צירים

בלידת -בית , עם בריכה ללידה במים בתוך הבית, צירים מתקדמים , מיילדת שנמצאת לידה (וככל הנראה הבעל וחברה שגרה קרוב אליה) משתפת בהתרגשות...! כמה זמן להערכתם/ן מגיעים כבר ללידה פעילה , אם כרגע היא עם צירים?

סטיוויה

New member
אויויו למי שלוקח לה יומיים ללדת

במצב נורמלי,בלידה ראשונה עד 24 שעות.יכול גם יותר אבל תקווי שאחותך תלד בשעתיים.

lady D האחת

New member
וואוו , אז זה יקרה היום.....

איזה כיף, תהיה לי אחיינית, ולבת שלי בת -דודה בהפרש גילאים של חצי שנה, (לא היה לי צ'אנס לחוות לידה רגילה(קיסרית) ובטח שלא לידת -בית , נטולת כל מזרזים, מאלחשים וכו'. כמה שאני גאה בה!!! והיא אחותי התאומה!!!

אשכר ש

New member
איזו התרגשות!

אני מתרגשת איתך, אחות תאומה שיולדת... וואו יכולה רק לדמיין
. מקווה שהיא תלד בקרוב ואשמח אם תעדכני אותנו כשזה קורה כדי שנשלח איחולים

ס ו ל ה

New member
נו תאומית מה קורה שם עם לידת

הבית? מקווה לטוב והמון אהבה לכולכם.....

lady D האחת

New member
אני דודה ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifדמעות של התרגשות

אז בשעה טובה זה סוף-סוף קרה ,לפני שעתיים, עם טוויסט רציני בעלילה: אחרי יומיים של צירים קשים , ללא התקדמות וללא כוחות , המיילדת החליטה שאין ברירה והם התפנו לביה"ח היום בבוקר, הגיעו עם פתיחה של 6 וישר דחפו אפידורל , כדי שתוכל לנוח , אחרי בדיקה נוספת הבינו שהראש מאד גבוה ולא מתקדם לכוון הספינות (-3) , פקעו את המים, והלידה התחילה לזוז, אחותי הגיבורה ניתקה את עצמה מהאפידורל כשהתאוששה והחליטה לחוות את הלידה עד הסוף, לקראת הסוף ירדה על הברכיים ודחפה את המיטה והנס קרה, נולדה בובה במשקל 3,050 ק"ג . התבשרתי ובכיתי מאושר והתרגשות! ככל הנראה תחתום על שחרור לכל המאוחר מחר . אתן לה יומיים התאוששות וביום שישי אתייצב אצלה. (אנחנו גרות מרחק של שלוש שעות נסיעה לצערי) אז זהו , מגיע לנו מזל-טוב. לי יש אחיינית ולבייבי שלי יש בת -דודה (הפרש של חצי שנה,איזה כיף)

למעלה