אחות שכולה מבקשת עזרה...

הילהלי14

New member
אחות שכולה מבקשת עזרה...

שלום כולם,

אני אחות שכולה מזה שנתיים וחודשיים עקב תאונת דרכים.
בנוסף, אני גם סטודנטית לפסיכולוגיה, ורוצה לעשות מחקר על שכול מתוך המקום האישי שלי.
מאוד זקוקה למשפחות שכולות שאיבדו את היקר להן מכל ב3 שנים האחרונות (אפשר גם עד 6 שנים רק לציין זאת)
מדובר במענה על שאלונים לא רבים ולא חודרים ומעמיקים כמו שאתם וודאי מדמיינים.
מאוד אודה לעזרתכם,
אשמח לתגובתכם..
בתודה,

הילה.

ירדי8

New member
מילוי שאלון

הילהלי שלום לך אני רוצה למלא את השאלון אך איני יודעת היכן ללחוץ כדי להשיב אודה לך אם תוכלי לכוון אותי

הילהלי14

New member
תשובה לירדי8

היי,

המון תודה!!
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את המייל שלך ואשלח לך את השאלון ברגע שיהיה מוכן.
המייל שלי [email protected]. תוכלי גם לענות לי לשם לשאלות האישיות כדי להבין האם את "מתאימה" למחקר.. מתי איבדת אדם קרוב? באיזו דרך? סליחה על החדירה לפרטיות זה פשוט ממש חשוב.
שוב המון תודה ומלוא ההערכה אלייך!.
הילה

ירדי8

New member
הילה

לפני ארבע שנים איבדתי את אחותי מסרטן כעבור חצי שנה איבדתי את הבן שלי מלוקמיה זו הייתה שנה מאד קשה ובכלל את לא חודרת אני חושבת שלשם כך נועד הפורום הזה תודה לך שענית לי כי סוף סוךף מישהו מגיב לי אני מאד מקווה שנמשיך להיתכתב כשהבן שלי יגיע מהלימודים אני אשלח לך את המייל כי אני לא יודעת אותו תודה

הילהלי14

New member
ירדי יקרה..

היי,

מתנצלת שלקח לי זמן לענות לך.
לא ברור לי למה לא עונים לך וכמובן שאשמח להתכתב איתך פה או במייל , איפה שנוח לך. ואשמח בנסיבות האלה היא מילה לא מתאימה אבל לא מצאתי מילה אחרת..

אני יכולה לדמיין כמה הייתה קשה לך השנה ההיא, אני עברתי אובדן אחד (ברוך השם ותודה לאל) וזה היה נורא ועדיין נורא אז אני מאוד מבינה לליבך ומקווה שכיום את מצליחה לפחות קצת להמשיך לחיות ולהתחזק.
בקשר למחקר, יש עוד שאה שעליי לשאול אותך ברשותך, מרכיב הזמן הוא חשוב ולכן עליי לדעת כמה זמן עבר מרגע ההודעה על המחלה ועד לסוף הכואב והמצער? בבקשה תעני הן בקשר לאחותך והן בקשר לבנך.
שנית, המחקר עוסק במשפחות, את חושבת ששאר בני משפחתך בקרבה ראשונה יסכימו גם כן להשיב לשאלון?
תודה רבה,
הילה.

ירדי8

New member
הילה

אפשר לדעת את סיבת הפטירה אז זהו הוא חלה פעמיים בגיל חמש הוא חלה היה לא שלוש שנים של טיפולים מאסיביים כי לו מצאו לא תורם

מתאים לאחר מכן היה לו שבע שנים נקיות בגיל חמש עשרה זה חזר לו הבן שלי תרם לו מח עצם ההשתלה עברה בהצלחה רבה
אפילו הרופאים נדהמו מהתהליך ובקיצור הוא נפטר מרשלנות רפואית ומשחקי כברד של רופאים

אחות יקרה

את יכולה להעזר אולי ביד לבנים
אולי הם יסכימו לשתף איתך פעולה
פני לסניף בסמוך לביתך

למעלה