אחות של אגם נפגעה.
למי שקרא ידיעות אחרונות יודע מה קרה לאחות של אגם אדווה(18). אדווה יצאה עם חברות לטיול לפני גיוס לטורקיה. ביום האחרון לטיול הם הלכו לצנוח המצנח שלהם היה מחובר לסירה שבעזרתה הם מרחפים. החבל שמחובר לסירה נקרע אדווה וחברה שלה רחפו חופשי ללא כול שליטה מעל בנינים כבישים וכו'. ולאחר כמה דק' של אימה הם נחתו בתוך גינה קטנה ונפצעו קל אדווה אומרת זה מה שהציל אותן אם הן היו נופלות על כביש או חוט חשמל הן היו נהרגות חס וחלילה
התגובה של אגם ואמא שלה פנינה כ"כ ריגשה אותי אני אכתוב לכם אותה: אגם: "כששמעתי על התאונה הייתי בצילומים לסרט של דובר צה"ל ונלחצתי נורא. התקשרתי לאמא שלי ושמחתילשמוע שהכול בסדר .ביני לבין אחותי הקטנה תמיד היה חיבור חזק במיוחד.אלה בדיוק הרגעים שנכנסים לפרופורציותומבינים שאין דבר יותר יקר מהמשפחה" פנינה: "אגם ומעיין גרות בת"א ואדווה גרהא יתי בבית.היא הבת הכי צעירה שליוהכי קרובה לי.אני מבקשת מבני הנוער: סעו לבלות אבל תחזרו הביתה בשלום"
למי שקרא ידיעות אחרונות יודע מה קרה לאחות של אגם אדווה(18). אדווה יצאה עם חברות לטיול לפני גיוס לטורקיה. ביום האחרון לטיול הם הלכו לצנוח המצנח שלהם היה מחובר לסירה שבעזרתה הם מרחפים. החבל שמחובר לסירה נקרע אדווה וחברה שלה רחפו חופשי ללא כול שליטה מעל בנינים כבישים וכו'. ולאחר כמה דק' של אימה הם נחתו בתוך גינה קטנה ונפצעו קל אדווה אומרת זה מה שהציל אותן אם הן היו נופלות על כביש או חוט חשמל הן היו נהרגות חס וחלילה
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)