אחות של אגם נפגעה.

חלי 66

New member
אחות של אגם נפגעה.

למי שקרא ידיעות אחרונות יודע מה קרה לאחות של אגם אדווה(18). אדווה יצאה עם חברות לטיול לפני גיוס לטורקיה. ביום האחרון לטיול הם הלכו לצנוח המצנח שלהם היה מחובר לסירה שבעזרתה הם מרחפים. החבל שמחובר לסירה נקרע אדווה וחברה שלה רחפו חופשי ללא כול שליטה מעל בנינים כבישים וכו'. ולאחר כמה דק' של אימה הם נחתו בתוך גינה קטנה ונפצעו קל אדווה אומרת זה מה שהציל אותן אם הן היו נופלות על כביש או חוט חשמל הן היו נהרגות חס וחלילה
התגובה של אגם ואמא שלה פנינה כ"כ ריגשה אותי אני אכתוב לכם אותה: אגם: "כששמעתי על התאונה הייתי בצילומים לסרט של דובר צה"ל ונלחצתי נורא. התקשרתי לאמא שלי ושמחתילשמוע שהכול בסדר .ביני לבין אחותי הקטנה תמיד היה חיבור חזק במיוחד.אלה בדיוק הרגעים שנכנסים לפרופורציותומבינים שאין דבר יותר יקר מהמשפחה" פנינה: "אגם ומעיין גרות בת"א ואדווה גרהא יתי בבית.היא הבת הכי צעירה שליוהכי קרובה לי.אני מבקשת מבני הנוער: סעו לבלות אבל תחזרו הביתה בשלום"

כתבות מתוך המקומון של השבוע../images/Emo110.gif

למרות הקהל של 15 אלף הצעירים שבאו למופע של הראפר 50 סנט, קלטנו את בקי גריפין, אגם רודברג, וההמשך זה לא מעניין לא עליהן..
סוף סוף אנו רואים תוצאות לגיוסם של אגם רודברג ורוני דואני. הגיוס הביא לכך שהשניים הנחו עבור ליב"י את האירוע להשקת הספר "קיטבג", שיצא לאור בשיתוף הקרן ועיתון במחנה. הספר מכיל ביטויים צה"ליים ומילות קצרות למינהן. עכשיו מסופר על פדיחה של רוני שם.. אני לא כותבת את זה אין שם על אגם. התמונה של רוני ואגם
מה שכתוב מאחורה לא קשור לתמונה.

TOUSH

New member
אמא הגוף שלי צמרמורת../images/Emo5.gif../images/Emo210.gif

את אדווה דווקא יצא לי להכיר אחת החמודות

יקיר15

New member
וואי קראתי את זה בעיתוןן ../images/Emo10.gif

אימלה ממש מפחיד וחוסר אחריות אדווה ציינה שאלה שעשו להם את זה אמרו להם שזה בטיחותי ... אני מקווה שהם עשו עם זה משהו אחרי זה ומצאו את אלה שעשו להם את זה ולפחות שללו להם את הירשיון או משהוו כי זה ממש מסוכן הם ניצלו בנס בפעם הבאה [ למרות שאני מקווה שלא תהיה לספינה הזאת פעם הבאה אם היא לא בטיחותית] אני לא חושב שיהיה כזה מזלל

חלי 66

New member
גם אני ההיתי ממש בשוק

תדמינו לכם לרחף באוויר בלי שליטה מפחיד

למעלה