אחחחחחחח........הסג"מית החדשה

דור6

New member
אחחחחחחח........הסג"מית החדשה

ראבק, נידלקתי על הקצינה החדשה וניראה לפחות שאולי אני נראה לדעתה טוב אבל משום מה הגימגום הזה מזכיר לי כמה החיים שלי חרא יש למישהו מושג מה זה להידלק חזק על מישהי ואז בגלל החשש מגימגום אתה לא איתה וגם אם אתה מדבר אז הדיבור חרא כי אתה לחוץ טילים ואני מדבר על גימגום בינוני כי זאת הרמה שלי בכלליות אפילו שהיום תפסתי יום אדיר לקראת סוף היום והפך לי לגימגום קליל בקטנה.קיצר הלב נישרף לא משנה שגיליתי שיש לה חבר שלוש שנים אבל הוא לא קיר....חוץ מזה אם הייתי מתחיל איתה כמו בן אדם נורמלי והיא הייתה מסרבת הייתי לוקח את זה בקטנה אבל ככה.........

yogya

New member
יש לי מושג.............

אתה מדבר על העצמת רגשות כלפי מישהי ,כשאתה רוצה לומר לה כלכך הרבה דברים או פשוט סתם לדבר איתה על הא ועל דה כמו כל בן אדם /קולגה /עמית לעבודה (בשביל ההתחלה) ובסוף אם אתה כבר מדבר איתה אתה יוצא מה זה מפגר בולע מילים או מחליף אותן בקצב מטורף עד שבסוף יוצא לך משפט מורכב עם הרבה מילים שלא קשורות אחת לשנייה ??????????????? אז אני מבין אותך ,בן אדם ,יותר מי מה שנדמה לך!!!!!!!!!!! משתתף בצערך.

shoshyyy

New member
בטח ההרגשה מוכרת ....

אתה חושב שהיא לא יודעת שאתה מגמגם ....? אני בטוחה שהיא יודעת ... אם א לך להתחיל אז תתחיל ...ברמזות...אני בטוחה שאתה רואה את הסרט של "הנה אתה באה אליה ...אומר לה משהו שנון וקולע והיא נותנת לך את המבט" ואז אתה חושב "בחיים לא אגיד את זה ...אני מגמגם וזה לא סקסי ..." נכון ? אז תנסה לצאת מזה כמה שאתה יכול ...מה כבר ייקרה ? היא תגיד לא ? העולם עדין ימשיל להסתובב על ציריו ....

b e ll

New member
אז קדימה, דבר איתה.

למרות שאם יש לה חבר כבר שלוש שנים... אל תתחיל במונולוג של שייקספיר, אבל משפט פה ושם - הזמנה קטנה לקפה - תראה לאיפה הרוח נושבת, ומשם תמשיך הלאה. יותר קל לעשות מאשר לחשוב מה יקרה אם וכאשר. אז קדימה דבר איתה.

R O N Y1

New member
איזה הצלחה ?!!

תחשוב רגע אם אתה רוצה להתחיל עם משהיא שיש לה חבר 3 שנים והיא תעזוב אותו לטובתך .אז רק תידע שהיא תעזוב גם אותך לטובת מישהוא אחר !!!! אתה יודע מה זה "בומרנג" נכון..... RONY

דור6

New member
וואלה אתה צודק הקטע הוא שכל הבנות

ביחידה כונפות בטירוף וכשיש איזה אחת או שתיים וואלה אתה נידלק עליהם וישר אתה חושב על כמה חראים החיים שלך לא משנה היא אתמול ידידה שלי ניפרדה מחבר שלה ידידה שאני יודע מחברים שהיא הייתה רוצה אותי אבל היא גרה אי שם ליד מושב בכפר סבא ואני בחדרה אז וואלה לא שווה לאבד תידידות שלנו בשביל להיות חברים מה גם שאין לא לי ולא לה רישיון

b e ll

New member
רוני, אתה לא יכול לדעת...

בעיקרון אתה צודק אבל תמיד יש שינויים וסיבובים של החיים. אוליי היחסים ביניהם לא מי יודע מה והיא רק מחכה להזדמנות? לפוש שינחה אותה מה הכיוון הנכון? אוליי היא בכלל מאוהבת בחבר שלה ולא חושבת על אף אחד אחר, ואולי אתה צודק לגמרי ולדור לא כדאי בכלל להתקרב אליה. אבל עד שלא ינסה, לא ידע. לכן הצעתי לגשש ולראות לאן נושבת הרוח...

למעלה